▆ نتایج نهایی علوم و بهداشت 93 اعلام شد، چی قبول شدین؟؟ ◕ ‿ ◕

mz18

New member
میگم نکنه واقعا مث استخدامیا گزینش بشیم؟؟؟؟:smiliess (11): منکه هیچی بلد نیستم !!! کسی از وضعیت حجاب و پوشش و... دانشگاه تهران خبر داره ؟

منم همین فکرو میکنم چون اگه هدف فقط دادن فرم بود میگفتن مث بقیه مدارک اسکن کنید،فک کن گزینش من روز 18امه،پاشم این همه راهو برم تهران یه فرم بدم برگردم،راستش منم هیچی بلد نیستم ولی میخوام با حجاب کامل برم که حداقل از این یه مورد سربلند بیرون بیام.

آخرین ویرایش:

talashgar

New member
به نظرتون اگه ازون تاریخی که گفتن دیرتر برای گزینش بریم مشکلی پیش میاد؟

mz18

New member
سلام دوستان.شما اطلاع دارید که برا ثبت نام باید تاییدیه گزینش هم باشه یا نه؟یکی از دانشجویان سال قبل دانشگاه تهران گفتن تاییدیه گزینش لازمه که باید حضوری هم مراجعه بشه که البته من تو سایت معاونت آموزشی دانشگاه تهران تگاه کردم برا دانشجویان دکترای تخصصی نوشته بود لازمه کسی در جریان هست از دوستان علوم پزشکی تهران؟؟؟؟:33:

مدارك موردنياز جهت تحويل به هسته تحقيق و نظر دهي (گزينش):

1-فرم هسته تحقيق و نظر دهي (گزينش) دو سري از صفحات اول و دوم
جهت دريافت فرم هسته تحقيق و نظر دهي (گزينش) كليك فرماييد.

2-كپي از تمام صفحات شناسنامه يك سري

3-كپي كارت ملي يك سري

4-دو قطعه عكس پشت‌نويسي شده

5- داوطلباني كه در استخدام رسمي دولت و يا نيروهاي نظامي و انتظامي مي‌باشند يك نسخه از حكم كارگزيني ممهور به مهر كارگزيني محل خدمت

تذكر 1: تحويل مدارك به هسته تحقيق و نظر دهي (گزينش) در تاريخ‌هاي مذكور به‌صورت حضوري الزامي بوده و مسئوليت عواقب عدم مراجعه به عهده داوطلب خواهد بود.

Arshida

New member
به نظرتون اگه ازون تاریخی که گفتن دیرتر برای گزینش بریم مشکلی پیش میاد؟

تذكر 4: داوطلبان محترم توجه فرمايند با توجه به هماهنگي‌هاي انجام‌شده با معاونت آموزش، پس از ثبت‌نام در هسته تحقيق و نظر دهي (گزينش) جهت ثبت‌نام اينترنتي رسيد دريافت نمايند.
با توجه به این تذکر شاید بعد نتونی ثبت نام کنی!

love virology

New member
چقدر میترسین مگه گزینش چیه بابا سوال حضوری نیست که میترسین فقط میخان بدونن سیاسی هستین نیستین همین چیزا / تازه اسون تر از سربازیه / سربازیه تا اخر خانواده رو میکشن بیرون

- - - Updated - - -

بچه هایی که شیراز هستین فرم 2 بررسی کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shahrzad_a

New member
چقدر میترسین مگه گزینش چیه بابا سوال حضوری نیست که میترسین فقط میخان بدونن سیاسی هستین نیستین همین چیزا / تازه اسون تر از سربازیه / سربازیه تا اخر خانواده رو میکشن بیرون
ای بابا این حرفتون که بیشتر منو ترسوند سیییییییییاسی :wacsmiley:

alireza-ja

New member

- - - Updated - - -

بچه هایی که شیراز هستین فرم 2 بررسی کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی واسه سربازی هم گزینش داره؟ گزینشش چه شکلیه؟

arash.tom

New member
فرم ها كه بايد توسط خودمون پر بشه؟؟نيازي كه به امضا آموزش دانشگاه اينا كه ندار؟

fate-gh

New member
دوستانی که نگران گزینش هستید. این صفحه رو نگاه بندازید خوب بخونیدش میتونه کمک کننده باشه.

هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی خوزستان - آنچه باید بدانید

اینکه توضیحاتی درباره بعضی از اصول دینی داده... قراره ازمون سوالات دینی و شرعی بپرسن؟ مگه قراره استخدام کنن؟ به نظر شما این رو برای استخدام گذاشتن یا برای دانشجو؟ مطمئنین لینک واسه دانشجوهاست؟ همه دانشگاه ها گزینش دارن یا فقط دانشگاه تهران؟
دوستانی که گروه اول ثبت نام برای گزینش دانشگاه تهران هستن لطفا بیان بگن چی شد.

آخرین ویرایش:

narges.a

New member
یکی کمک کنه.واسه ثبت نام ریز نمره خواستن.الان من باید 12 ساعت برم تا اصفهان ریز نمره بگیرم؟
اصل گواهی صندوق رفاه دانشجویان چیه؟باید تصویه کنم یا همون برگه ای که روش نوشته من چقد بدهکارم کفایت میکنه؟دوستان؟کمک لطفا

fate-gh

New member
یکی کمک کنه.واسه ثبت نام ریز نمره خواستن.الان من باید 12 ساعت برم تا اصفهان ریز نمره بگیرم؟
اصل گواهی صندوق رفاه دانشجویان چیه؟باید تصویه کنم یا همون برگه ای که روش نوشته من چقد بدهکارم کفایت میکنه؟دوستان؟کمک لطفا

چه دانشگاهی هستید؟

alireza-ja

New member
اینکه توضیحاتی درباره بعضی از اصول دینی داده... قراره ازمون سوالات دینی و شرعی بپرسن؟ مگه قراره استخدام کنن؟ به نظر شما این رو برای استخدام گذاشتن یا برای دانشجو؟ مطمئنین لینک واسه دانشجوهاست؟

بالاخره کار از محکم کاری عیب نمیکنه. یه دور روزنامه وار بخونیدش. خوندنش ضرری نداره

mana

New member
میخوره با پرداخت شهریه
موقع انتخاب استاد راهنما محدودیت داری
موقع صدور دانشنامه میخوره شعبه بین الملل
اینو خودشون گفتن
ته تهش بتونی یه مقاله درپیت بدی
عاقا بیخیال
aslan ham injori nist hamon bodjei ke be bachehae ruzane midan be ma ham talogh gerefte payan namehamon barashon farghi nemikone chi bashe bodje harchi bashe uni mide dar entekhabe ostad rahnama ham mahdodiat nadare azizam

بالا