sa@@ra
New member
سارا تو که تهرانی نمی تونی بری شهید بهشتی بپرسی ثبت ناماشون کی و چجوریاست؟؟
تهران نیستم تا اخر هفته احسان:riz481:
هر دانشگاههی خودش اطلاعیه میده
باید منتظر اعلام بمونید
زنگ هم بزنید جواب نمیدن:riz277:
سارا تو که تهرانی نمی تونی بری شهید بهشتی بپرسی ثبت ناماشون کی و چجوریاست؟؟
ممنون،خیلی لطف کردین،من صبح تماس گرفتم ظاهرا هنوز در جریان نبودن!گفتن هر کدوم از این دو روز دوست داشتین بیاین!!!!!!!!اینم از ثبت نام دانشگاه اصفهانhttp://s6.uplod.ir/i/00413/wc9g9jsng2z8.jpg
خوابگاه ميدن ولي انگار سال اول خواابگاه بيرون و سال دوم خوابگاه داخل دانشگاه ميدن! شما از زمان ثبت نام خبري ندارين؟ آخه هيچ اطلاعيه اي نزدن! من كه مطمينم با حراستي ها مشكلي ندارم چون هيچ حراستي از لحاظ سخت گيري به پاي دانشگاه دوران كارشناسيم يعني باهنر كرمان نميرسه!وحشي به تمام معنا بودن!!بچه ها از قبولیای تربیت مدرس کیا هستن که خبردارن از خوابگاه؟من فردا میرم دانشگاه ببینم چه خبره!جالبه امروز هیچی نشده دم یونی رفتم از ثبتنام سوال کنم کمی آمار بگیرم اول کاری حراست داره یعنی در حده بوندس لیگا سختگیر!!!!!! قابل توجه دخملا
خوابگاه ميدن ولي انگار سال اول خواابگاه بيرون و سال دوم خوابگاه داخل دانشگاه ميدن! شما از زمان ثبت نام خبري ندارين؟ آخه هيچ اطلاعيه اي نزدن! من كه مطمينم با حراستي ها مشكلي ندارم چون هيچ حراستي از لحاظ سخت گيري به پاي دانشگاه دوران كارشناسيم يعني باهنر كرمان نميرسه!وحشي به تمام معنا بودن!!
منم زنگ زدمبچـه ها من امروز خیلی تماس گرفتم شهید بهشتی، انواع و اقسام تلفن ها هم زنگ زدم ولی کسی یا پاسخگو نیست یا اشغاله.
تا فردا پسفردا صبر کنید ببینیم چیزی میزنن تو سایتشون یا نه.
:rose:
پرداخت چی؟ همون وام دانشجویی منظورتونه؟؟
منم باید از چن ماه دیگه بپردازم.من بلافاصله بعد لیسانسم قبول شدم حالا میتونم ندم تا بعد ارشد؟؟؟:smiliess (11):
با امور خوابگاها صحبت کردی؟؟؟میشه بگید چیا پرسیدین و چی جواب شنیدین؟آخه منم شیراز قبول شدم
میخوام بدونم خوابگاهاش نزدیکه؟تمیزه؟چن نفرست و ...
شما چه رشته ای قبول شدین؟
کی تلفن جواب میـده آخه؟! :65d6a5d6s:
منظورم دانشکده شهر کرد بود عزیزم
اما تو هم میتونی از سایت دانشگاه شیراز شماره اومر خوابگاه رو پیدا کنی بپرسی
:rose:
اها
مرسی:rose::rose::rose:
آرش منم باهنر کرمان بودم
واقعن گیرای مزخرفی میدادن!خدا رو شکر که امسالم تموم شد
شما رشتتون چی بود و چی قبول شدین؟
احسان تو که پیگیری اینقدر خوب این اطلایه رو ندیدی؟
امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی - اخبار آموزش
:riz481:
زيست جانور باهنر ميخوندم الان فيزيو مدرس قبول شدم!يعني راست راه ميرفتي يه جور بهت گير ميدادن, چپ كه ميرفتي يه جور ديگه!
اگه بین الملل یزد کسی هست این اطلاعیه موثق:
ثبت نام 17ام و 18ام.
شهریه هم تعرفه پارساله، حدود 3.300 در میاد.
شروع کلاساتون هم بهمنه، یعنی ترم مهر ندارن امسال.
این شماره مستقیم: 8367668 - 0351 یه خانم خیلی خوش برخوردی هستن.