“وایبر” فیلتر شد؟viber

samanali

New member
عملکرد اپلیکیشن پیام رسان وایبر (Viber) از دیشب برای برخی از کاربران در داخل ایران با اختلال مواجه شده و این شایعه پدید آمده که این نرم افزار هم فیلتر شد اما هنوز در این باره اظهار نظر رسمی نشده است.

viber

این درحالیست که چند روز پیش دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفته بود: فیلتر شدن نرم افزارهای (Tango, viber, Coco, Whats app) در دستور کارگروه فیلترینگ بوده و هنوز هم از دستور خارج نشده اند.

Ana67

Well-known member
سلام.2 یا 3 روزه که قطع و وصل میشه.
ولی از دیشب قطع نشده.فعلا که درسته

نوتر

New member
خیر وایبر هنوز فیلتر نشده!
دیشب حوالی ساعت 10 شب وایبر کاملا مختل شده بود پیام های کاربران رو به همدیگه میفرستاد.

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
:25r30wi::25r30wi:
خوب حتمااا نیست که داره فیلتر میکنه
ولی الان درسته.

نه دوست خوبم میدونید چرا اینو میگم
بخاطر اینکه مخابرات بد جور با مشکل مواجه شده
میدونید که هزینه ی کاربرها رو خیلی خیلی کم کرده.

جیب برخی ظاهرا خالی مونده برای این میخواند فیلتر بکنند.

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
دبیرکارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ:
فیلتر وایبر و واتس آپ به تعویق افتاد/ تقویت نرم افزارهای مشابه داخلی
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اینترنتی با تاکید بر اینکه فیلتر شدن نرم افزارهای کاربردی موبایل مانند وایبر و واتس آپ و تانگو در دستورکار این کارگروه قرار دارد، گفت: براساس تصمیمی که کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در زمان فیلتر کردن وی چت گرفته مقرر شد تا زمان تقویت نرم افزارهای مشابه داخلی، فیلتر شدن نرم افزارهای خارجی مذکور به تعویق بیفتد.
ادامه خبر

نوتر

New member
دبیر کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ خاطرنشان کرد: نرم افزارهای داخلی فراوانی شبیه وی چت در کشور وجود دارند و مسئولان باید تمام تلاش خود را برای تقویت و ارتقاء کیفیت این نرم افزارها بکارگیرند تا این نرم افزارها بتوانند نیازهای داخلی و خارجی کاربران را تامین کنند؛ در این صورت دیگر نیازی به نرم افزارهای پرخطر خارجی شبیه "وی چت" نخواهیم داشت.

منظور از نرم افزارهای داخلی چیه یکی به ما هم بگه!
:65d6a5d6s::65d6a5d6s:

احتمالا اگه اس ام اس ایرانسل 16 تومن معمولی و 8 تومن با طرح های یکماهه باشه هزینه ی هر اس با این نرم افزارها 7ونیم تومن میشه . البته نتت رو هم مصرف میکنه

نوتر

New member
در مورد مختل شدن دیشب وایبر:

داشتم به یکی از دوستام اس ام اس میدادم دیدم یه کابر وایبر به اسم yasaman جواب داد(که من اصلا تو مخاطبام همچیم اسمی ندارم):1dco2x0p1lilzhfpg1t

میگفت: اینجا چه خبره؟؟؟؟

کم مونده بود از ترسم بگم خواهر من زنو بچه دارم نمیدونم چرا پیاممو به شما فرستاده.خخخ

خخخ بعد دیدم طرف هی دور خودش میچرخه میگه اینجا چه خبره اینجا چه خبره.

خخ فهمیدم اون طرف کلا از من هم off تره:riz481:

خخخ منم گفتم هیچی باجی همینجوری دور همی وایبر مختل شده یکم بخندیم::riz481:

بالا