ღ تفسیر لام خون محیطی ღ

twilight

New member
ممکنه cll (که اغلب b سل )باشه به خاطر وجود لنفوسیت های بالغ زیاد (اینجا اسماج سل هم میخواد )یا htlv(که t سل هستن )
یا شایدم منو نوکلئوز باشه به خاطر لنف اتیپیک

همش شد که :65d6a5d6s:

میشه لطفا تفاوت bسل و t سل رو در ظاهر بگین چطوریه ؟

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
سلام.. لنفوسیت های تیپیک و آتیپیک...البته فشردکی بیش از حد لنفوسیت ها ب خاطر اینه ک فیلد جای مناسبی نیس

سلام عزیزان

باید در مورد این تصویر بگم که اصلا واضح نیست- پس نمیشه چیزی گفت- چون ما باید نمای کروماتین هسته رو تشخیص بدیم

ولی احتمال زیاد اینا لنفوسیت های بالغ هستن- سلول های اسماچ ارزش تشخیصی ویژه ندارند و در cll، لوسمی های حاد و لنفوسیتوز آتیپیک دیده میشن

این تصویر میتونه متعلق به یه بیمار cll یا لنفوسیتوز حاد عفونی در بچه ها باشه-نمیشه اصلا با یه فیلد حرفی زد-

بچه ها الان طبق طبقه بندی 2008 who؛ cll رو در گروه بدخیمی های لنفوسیت های b بالغ تقسیم بندی میکنند.(تو تقسیم بندی قدیمی یه درصد کمی از cll رو با منشا سلول t می دونستند)

در لام خون محیطی نرمال اکثر لنفوسیت های خون از جنس b هستند. از لحاظ مرفولوژی نمیشه بین این دو افتراق قائل شد. مگه اینکه بیاین فلوسیتومتری با مارکرهای cd3، cd7،cd19,cd20 و .. درصد سلول های b و t رو معلوم کنید

البته باید دوباره بگم که جای مناسب لام نیست و تعداد سلول بیشتر از ناحیه مرفولوژی هست-

p5301

New member
سلام بچه ها ، شان زیر مال جای خوبی از لام نیست متاسفانه ولی بهرحال میذارمش ، به نظرتون این لام متعلق به چه بیماری هستش ؟ دو تا از ویژگی های مهم این بیماری چیه ؟
d11fdc3952985dcaa2332c716c0af80c.jpg
عکس این شان از روی یه لام بیمار مبتلا به cll برداشته شده ولی همونطور که خودتون هم بهش اشاره کردید جای بسیار بدی از لام بود با اینحال باز هم اکثرا درست اشاره کردید .[emoji106] [emoji106]

IL-2

Well-known member
ســـــــــــــلام ...
چه لام خوب و باکیفیتی گذاشتی ...
مونده یه عکس سلفی با ار بی سی ها بگیری .. :)

تصویر شماتیکه؟

nRBC
پلی کروماژیا
تارگت سل
اسفروست
اکینوسیت؟!

آخرین ویرایش:

twilight

New member
ســـــــــــــلام ...
چه لام خوب و باکیفیتی گذاشتی ...
مونده یه عکس سلفی با ار بی سی ها بگیری .. :)

تصویر شماتیکه؟

nRBC
پلی کروماژیا
تارگت سل
اسفروست
اکینوسیت؟!

:smilies-azardl (113
منم همینا رو دیدم
تقریبا تو ساعت 1 یه انکلوزیون تو rbc دیده میشه نمیدونم رسوب رنگه یا هاول ژولی !

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
آفریــــــــــــــــــــــــــــن... حال تشویق کاله ای ندارم...این گل رو از من بپذیرین :rose::rose: :))
+ بازوفیلیک استیپلینگ

اون پلاکت..جاینت پلاکته؟

IL-2

Well-known member
آفریــــــــــــــــــــــــــــن... حال تشویق کاله ای ندارم...این گل رو از من بپذیرین :rose::rose: :))
+ بازوفیلیک استیپلینگ

اون پلاکت..جاینت پلاکته؟

معلومه گرسنگی حسابی بت فشار اورده...

سلام بچه های عزیز طاعات و عباداتون قبول باشه

یه مطلب هم به جواباتون اضافه کنم: نه اون هاول ژولی بادی نیست- آرتیفکته

چون این تصویر با بزرگنمایی زیاد هست فکر کردین که اون پلاکت ژانت هست- نه اون یه پلاکت عادی هست که حدود 2 میکرون هست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

IL-2

Well-known member
آقای هماتولوژی نوبتی هم که باشه نوبت شماست تصویر بعدی رو بذارید...

p5301

New member
نوتروفیل و باند نوتروفیلی ان ، ولی خوب سیتوپلاسمشون یه جوریه ؟ اصن خبری از گرانول نیست !!!
سلول ها دور هم جمع شدن که باز هم دلیلش رو نمیدونم ....

IL-2

Well-known member
کشف جدید انجمن علوم پزشکی : اگریگیشن نوتروفیلی :))

این لام خون محیطیه؟

twilight

New member
چه جالبه
ممکنه cml باشه ولی نکته ای که هست تو cml معمولا انمی هست و rbc ها کمه که اینجا به نسبت زیادن و 10 % هم بلاست داشت !!!

roya .h

New member
وووووووووووووووووووووووووااااااااااااااااااااااا ی اینا چیه هنگ کردم خداییییییییییییییییش رشتتون سخته

IL-2

Well-known member
وووووووووووووووووووووووووااااااااااااااااااااااا ی اینا چیه هنگ کردم خداییییییییییییییییش رشتتون سخته
سلام.
خوش اومدی دوست عزیز
بفرمایید چای در خدمت باشیم ...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana
بالا