TaTi
مدیر بخش
:heart:
.
.
.
.عشق ویژگی هایی دارد که در همه مشترک است ؛ این ویژگی ها عبارتند از:
۱) دلبستگی و نیاز به یکدیگر (زندگی بدون او برایم سخت است).
۲) اهمیت داشتن (حاضرم هر کاری برایش انجام دهم).
۳) ایجاد تحمل برای خطاهای یکدیگر (با این که از کارش ناراحت شدم اما چون عاشقش هستم او را می بخشم).
۴) اعتماد و امنیت به طوری که می تواند رازهایش را برای او بگوید (من هر حرفی را به او می گویم و در کنارش احساس امنیت می کنم).
و اما... باورهای غلط و عشق های بی سرانجام
برخی از این باورهای غلط عبارتند از:
۱) عشق حقیقی بر همه چیز فائق می آید. (عشق که باشد همه چیز مهیاست و هر اختلافی را می توان حل کرد).
۲) عشق در نگاه اول. (من با اولین نگاه عاشق او شدم).
۳) عشق فقط یک بار. (فقط یک فرد وجود دارد که نیمه گمشده من است و اگر رابطه ام با معشوقم به هم بخورد دیگر کسی نیست که بتوانم با او ارتباط برقرار کنم).
۴) معشوق مسوول برآورده کردن همه نیازهاست. (معشوق من باید تمام نیازهای من را بر طرف کند و باید جای همه کس را برایم در زندگی پر کند، به طوری که من دیگر نیازی به دوست و خانواده و... نداشته باشم).
۵) جاذبه جنسی همان عشق است.
.
.
.
.عشق ویژگی هایی دارد که در همه مشترک است ؛ این ویژگی ها عبارتند از:
۱) دلبستگی و نیاز به یکدیگر (زندگی بدون او برایم سخت است).
۲) اهمیت داشتن (حاضرم هر کاری برایش انجام دهم).
۳) ایجاد تحمل برای خطاهای یکدیگر (با این که از کارش ناراحت شدم اما چون عاشقش هستم او را می بخشم).
۴) اعتماد و امنیت به طوری که می تواند رازهایش را برای او بگوید (من هر حرفی را به او می گویم و در کنارش احساس امنیت می کنم).
و اما... باورهای غلط و عشق های بی سرانجام
برخی از این باورهای غلط عبارتند از:
۱) عشق حقیقی بر همه چیز فائق می آید. (عشق که باشد همه چیز مهیاست و هر اختلافی را می توان حل کرد).
۲) عشق در نگاه اول. (من با اولین نگاه عاشق او شدم).
۳) عشق فقط یک بار. (فقط یک فرد وجود دارد که نیمه گمشده من است و اگر رابطه ام با معشوقم به هم بخورد دیگر کسی نیست که بتوانم با او ارتباط برقرار کنم).
۴) معشوق مسوول برآورده کردن همه نیازهاست. (معشوق من باید تمام نیازهای من را بر طرف کند و باید جای همه کس را برایم در زندگی پر کند، به طوری که من دیگر نیازی به دوست و خانواده و... نداشته باشم).
۵) جاذبه جنسی همان عشق است.