mohana
Well-known member
سلام به دوستای خوبم
هوووووووووومممم اول از همه بگم ک دونات خونگی خیلی خوشمزه س:thanks:من یکی طرفدار پر وپا قرصش شدمممم
مواد لازم:
شیر( سرد نباشه) : 1 پیمانه
شکر: 1/4 پیمانه
آرد: 4 پیمانه
پودر خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 2 عدد
کره: 1 پیمانه
نمک: 1/4 قاشق چ
طرز تهیه:
شیر و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و خمیر مایه رو بهش اضافه میکنیم... میذاریم کنار تا عمل بیاد....
تو ی ظرف دیگه تخم مرغ ها رو کامل هم میزنیم بعد کره ذوب شده رو بهش اضافه میکنیم...
اگه مخلوط خمیر مایه عمل اومده( حجمش زیاد میشه حالت اسفنجی پیدا میکنه) ب ظرف تخم مرغ اضافه میکنیم
آرد و نمک رو با هم مخلوط میکنیم... آروم آروم و کم کم به بقیه مواد اضافه میکنیم...
خمیر رو 4 ساعت تو یخچال میذاریم... حجم خمیر زیاد میشه....
خمیر رو تو ی سطحی ک آرد پاشی شده پهن میکنیم با قالب دونات حلقه ها رو جدا میکنیم...
اگه قالب دونات ندارین میشه از لیوان استفاده کنین بعد با ی قالب کوچولو تر خمیر رو مدل حلقه درست کنین....
میذاریم روغن داغ شه بعد حلقه ها رو توش میندازیم تا سرخ شن( اگه دونات زیادی سرخ شه سفت میشه)
شیره دونات:
برای شیره من 2 پیمانه شکر و 1 پیمانه آب رو با هم مخلوط کردم
| 1/2 قاشق چایخوری وانیل
رو شعله گاز گذاشتم تا به جوش بیاد...
بعدا گذاشتم شیره ولرم شه... دونات ها هم سرد شده بودن تو شیره گذاشتم...بعد هم روی دونات ها شکر ریختم...
میشه از شکلات ذوب شده هم برا تزیین دونات استفاده کرد...
نوش جان :rolleyessmileyanim:
هوووووووووومممم اول از همه بگم ک دونات خونگی خیلی خوشمزه س:thanks:من یکی طرفدار پر وپا قرصش شدمممم
مواد لازم:
شیر( سرد نباشه) : 1 پیمانه
شکر: 1/4 پیمانه
آرد: 4 پیمانه
پودر خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 2 عدد
کره: 1 پیمانه
نمک: 1/4 قاشق چ
طرز تهیه:
شیر و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و خمیر مایه رو بهش اضافه میکنیم... میذاریم کنار تا عمل بیاد....
تو ی ظرف دیگه تخم مرغ ها رو کامل هم میزنیم بعد کره ذوب شده رو بهش اضافه میکنیم...
اگه مخلوط خمیر مایه عمل اومده( حجمش زیاد میشه حالت اسفنجی پیدا میکنه) ب ظرف تخم مرغ اضافه میکنیم
آرد و نمک رو با هم مخلوط میکنیم... آروم آروم و کم کم به بقیه مواد اضافه میکنیم...
خمیر رو 4 ساعت تو یخچال میذاریم... حجم خمیر زیاد میشه....
خمیر رو تو ی سطحی ک آرد پاشی شده پهن میکنیم با قالب دونات حلقه ها رو جدا میکنیم...
اگه قالب دونات ندارین میشه از لیوان استفاده کنین بعد با ی قالب کوچولو تر خمیر رو مدل حلقه درست کنین....
میذاریم روغن داغ شه بعد حلقه ها رو توش میندازیم تا سرخ شن( اگه دونات زیادی سرخ شه سفت میشه)
شیره دونات:
برای شیره من 2 پیمانه شکر و 1 پیمانه آب رو با هم مخلوط کردم
| 1/2 قاشق چایخوری وانیل
رو شعله گاز گذاشتم تا به جوش بیاد...
بعدا گذاشتم شیره ولرم شه... دونات ها هم سرد شده بودن تو شیره گذاشتم...بعد هم روی دونات ها شکر ریختم...
میشه از شکلات ذوب شده هم برا تزیین دونات استفاده کرد...

نوش جان :rolleyessmileyanim:
آخرین ویرایش: