۵ نوشیدنی مناسب برای کمک به کاهش وزن

koala

New member
عزیزم اینجا بحث طب سنتی نیستش که اصلا یه چیزایی اومده تو این پست که آدم شاخ درمیاره به خدا ،
کی گفته آب لاغر میکنه ؟؟
کی گفته آب سبزیجات یا سایر مواردی که ذکر شده تو پست اول باعث کاهش وزن میشه ؟؟؟

دیگه واقعا خسته شدیم اینقده گفتیم بابا رژیم دادن الکی نیست

چرا دقیقا بحث سر طب سنتیه فکر میکنم مطالبی کهfaranita گذاشتن مربوط به طب سنتی باشه؟من موارد این چنینی تو مطالب طب سنتی دیدم مثلا همین که باید چای رو کامل حذف کرد
من یه سوال دارم چرا در بعضی موارد این چنینی طب سنتی با طب مدرن متفاوته؟کدومش درسته؟

negar91

New member
دوستان تغذیه دیگه خیلی احساسی حرف میزنید بانظرتون مخالفم
شما عادت دارید هرمطلب تغذیه ای رو کسی جز شما مینویسه بهش گیر بدید
به نظرم خیلی مطلب مفیدی بود......

اگه به نظرت مفید بود برو اجراشون کن شما مختاری

negar91

New member
میشه گفت بچهها مقصر نیستن مساله اینه که بعضی ازتوصیه های طب سنتی بامطالب متخصصین تغذیه مغایرت داره انگار:smiliess (12):
سخنرانی های دکتر روازاده رو گوش دادید؟ایشون چای رو حذف میکنه واینکه حتی حیوانات هم ازش نمیخورن واینکه مانباید به بهانه فشارخون مصرف نمک رو کم کنیم و...
اشتباه میکند عایا؟
دوستان تغذیه جبهه نگیرید لطفا شماکمک کنید بدونیم کدوم درسته:riz304:

درمورد دکترروازاده : آیا ایشون متخصص تغذیه هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا ایشون مدرک دکتراشون رو از کدوم دانشگاه گرفتن
خیر وقتی ایشون هنوز اعتقاد دارن در آب 2تا جن وجود داره معلومه مابقی حرفاشون دیگه چیه نمونه بهترش همون نمکه که ایشون اعتقاد دارن فشارخون رو پایین میاره و در آخرش هم تاکید میکنن البته نمک دریایی که خود ایشون تولید کننده اش هستن آیا اینجا شبهه ایجاد نمیشه که ایشون برای فروش محصول خودشون با سلامت جامعه بازی میکنن
لینک زیر رو ببینید:
تغذیه پاتوق

ketabsabz

Well-known member
چرا دقیقا بحث سر طب سنتیه فکر میکنم مطالبی کهfaranita گذاشتن مربوط به طب سنتی باشه؟من موارد این چنینی تو مطالب طب سنتی دیدم مثلا همین که باید چای رو کامل حذف کرد
من یه سوال دارم چرا در بعضی موارد این چنینی طب سنتی با طب مدرن متفاوته؟کدومش درسته؟

نگار درست میگه

به اون لینکی که گذاشته برو متوجه میشی

طب سنتی شاید بعضی از گفته هاش درست باشه ، اما اساس علمی برای خیلی از مواردش وجود نداره و خیلیاشون باورای غلطن ، سی دی هایی ام که الانه مد شده میدن بیرون همش برای سود خودشونه
یه سر هم به اون تاپیک یه واقعیت تلخ درباره ی چای بزنید

نوتر

New member
میشه گفت بچهها مقصر نیستن مساله اینه که بعضی ازتوصیه های طب سنتی بامطالب متخصصین تغذیه مغایرت داره انگار:smiliess (12):
:riz304:

با این قسمت از حرفتون موافقم.
نمونش: چندی پیش دکتر کیمیا گر صحیت میکردند میگفتند برای کنگره ای رفته بودند اروپا. که اونجا وقتی صحبت از سردی و گرمی غذا ها شد متخصصین تغذیه اروپا کاملا گیج شده بودند. براشون سردی و گرمی غذاها معنی نداشت.
در علم تغذیه به این صورته که مفاهیم گرمی و سردی کاملا بی مفهومه. در حالی که فک کنم بحث سردی و گرمی غذاها و انواع مزاج ها رو از طب سنتی بگیریم تقریبا این علم عزیز نصف میشه.

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
با این قسمت از حرفتون موافقم.
نمونش: چندی پیش دکتر کیمیا گر صحیت میکردند میگفتند برای کنگره ای رفته بودند اروپا. که اونجا وقتی صحبت از سردی و گرمی غذا ها شد متخصصین تغذیه اروپا کاملا گیج شده بودند. براشون سردی و گرمی غذاها معنی نداشت.
در علم تغذیه به این صورته که مفاهیم گرمی و سردی کاملا بی مفهومه. در حالی که فک کنم بحث سردی و گرمی غذاها و انواع مزاج ها رو از طب سنتی بگیریم تقریبا این علم عزیز نصف میشه.

متوجه نشدم ، خب حالابا سردی و گرمی غذا موافقید؟ مخالفید؟ خوبه؟ بده؟

من یک پیشنهاد دارم؛
دوستان تغذیه ای در این تاپیک و یا یک بخش جدید، نقد های علمی شون را به صحبتهای دکتر روازاده، مهندس خدادادی، و.. بیاورند، و مطابق اسناد، حرفهای ایشان را نقد کنند، چطوره؟ یکجورایی شما مخالف حرفهاشون هستید، درسته؟ ولی نمیشه همینطوری نقد کرد! مثلا بگوییم مدرک دکتری اش کجاست؟ مثلا بوعلی سینا مدرک دکتری نداشته! ولی حکیم بوده و در طب سنتی یک استاندارد است.

نظر تون در مورد این پیشنهاد چیه؟

نوتر

New member
متوجه نشدم ، خب حالابا سردی و گرمی غذا موافقید؟ مخالفید؟ خوبه؟ بده؟

من یک پیشنهاد دارم؛
دوستان تغذیه ای در این تاپیک و یا یک بخش جدید، نقد های علمی شون را به صحبتهای دکتر روازاده، مهندس خدادادی، و.. بیاورند، و مطابق اسناد، حرفهای ایشان را نقد کنند، چطوره؟ یکجورایی شما مخالف حرفهاشون هستید، درسته؟ ولی نمیشه همینطوری نقد کرد! مثلا بگوییم مدرک دکتری اش کجاست؟ مثلا بوعلی سینا مدرک دکتری نداشته! ولی حکیم بوده و در طب سنتی یک استاندارد است.

نظر تون در مورد این پیشنهاد چیه؟

دکتر جان صحبت ما موافق یا مخالف بودن نیست. مسئله تضاد تغذیه و پزشکی نوین با طب سنتیه.

البته من زیاد اهل بحث در مورد موارد زیر نیستم که فلان دکتر چی گفته و آیا حرفشون درسته یا خیر. چون تا اون حد خودمو نمیبینم که حرف یه دکتر رو نقض کنم مگر اینکه مثل پست اول این تاپیک دیگه نادرستیش از ماه شب چهارده هم معلوم تر بود.

ولی بچه ها میتونند این نظر شما رو اجرایی کنن ولی یه خواهشی ازتون دارم اینه که موضوع رو به بخش تغذیه ارجا بدین تا مدیریتش دست دوست تغذیه ایمون باشه تا بتونند پستای غیر واقعی( از جمله پستای من رو )حذف کنن. در غیر این صورت جز بحث بیهوده و آزار ذهن بچه های تغذیه براشون چیزی نخوهد داشت.

varia

Well-known member
بنظرم بهتره یکی از بچه های تغذیه ای هم بعنوان مدیر این بخش(دانستنیها) وجود داشته باشه تا این مغایرتهارو مدیریت کنه. چون زیاد هستند تایپیکهای این بخش که به تغذیه مربوط میشند.

نوتر

New member
بنظرم بهتره یکی از بچه های تغذیه ای هم بعنوان مدیر این بخش(دانستنیها) وجود داشته باشه تا این مغایرتهارو مدیریت کنه. چون زیاد هستند تایپیکهای این بخش که به تغذیه مربوط میشند.
من دوبار به مدیریت کل سایت این پیشنهاد رو دادم ولی فعلا ترتیبی اتخاذ نشده

varia

Well-known member

ااا نوترجان شما که اینجایی،پس تعطیلاتت کی شروع میشه؟؟!
بدلیل نزدیکی امتحان دکترا
این مکان تا اطلاع ثانوی تعطیل است!

sara77

New member

خخخخخخخخخخخخ وقتی نوتر مدیر میشود
نه نترسین این یک تیتر بود هنوز جدی نشده بلا به دور
خخخخخخخخخخخخخخخخ

بالا