۵ نوشیدنی مناسب برای کمک به کاهش وزن

nutgirl92

New member
بله نوتركرل جان ممنون ! لبنيات كم جرب اون هم به واسطه كلسيمش! بنده هم منظورم همون لبنيات كم جرب بود! اكرجه صرفا به واسطه كاهش جربي درصد كلسيم شير بالا نميره و بجز كلريد سديم كه در شير متغيره بقيه مواد معدني خيلي نوسان ندارند !
درست میگی هااا
اما منظور مقداره ! نه درصد ... این اشتباه لفظی بود !!

میدونی چی میگم ؟ باید کل محتوا رو در نظر بگیری ...

sara77

New member
منظورت برنامه کودکه؟؟؟؟:riz481:
خووو چه کارتونی میخوای بخرم بفرستم برات:riz481:

یه برنامه کودکی باشه که اونجا نشون بده چی مفیده هم واسه پوست هم 2 کیلو اضاف کنم - کلا برنامه ی جیگری باشه
حالا اگه تونستی ببین همه شاهد ببینم میتونه یا نه

نوتر

New member
یه برنامه کودکی باشه که اونجا نشون بده چی مفیده هم واسه پوست هم 2 کیلو اضاف کنم - کلا برنامه ی جیگری باشه
حالا اگه تونستی ببین همه شاهد ببینم میتونه یا نه [/size]

باشه پاندای کونگ فو کارو برات میفرستم که خودش چاقه:riz481:

sara77

New member
باشه پاندای کونگ فو کارو برات میفرستم که خودش چاقه:riz481:

میگم از دوستای دوروبرت یه کسی پیدا نمیشه دست تورو بگیره ببره یه درمون خونه ای چیزی؟؟
ینی وقتی اومدی تو انجمن گفتم خدا درد رو میده درمونشم میده
ولی تو اصن درمون نداری ینی پدید های لامصب

bakhshi

New member
ببخشيد بخشي جان ولي رفرنس هايي كه داديد قابل استباد نيست از لحاظ علمي ها؟!اكه كسي تو كاراي تحقيقاتي اين رفرنس هاي شما رو به عنوان مرجع انتخاب كنه بهش حسابي ميخندند! اينها فقط يه متن به زبان انكليسي هست كه يكي تو ي سايت كذاشته و ميتونه اشتناه باشه! هر جيزي كه به زبان انكليسي هم باشه صرفا درست نيست مكر اينكه به صورب مقاله در ي زوزنال معتبر با ايندكس مناسب و اي اس اي باشه! اين هم ميتونه مثل كبي بيست دوستمون باشه و فقط ي توجمه بدون اساس علمي هست! ببخشيد البته!

جناب اقای مهرشاد

این مطلبی که من گذاشتم دکتر مریم دادخواه در امریکا که یه مدت هم در ایران در سعادت اباد مطب داشتند و الان در امریکا همین ماه پیش مدرک دکتراشون رو گرفتن برای من فرستادن

شما که دیگه بیشتر از اینن خانم دکتر اطلاعات ندارید که

این رفرنس ها هم ایشون برای من فرستادن

مطميننا اگر من طرفم رو نشناسم مطلبی اینجا نخوا
هم گذاشت

آخرین ویرایش:

mehrshad.namdar

New member
خانوم بخشي عزيز شما از اصول علمي مقالات اطلاعي نداريد و حرف من رو هم متوجه نشديد . من نكفتم از كسي اطلاعات بيشتري دارم كفتم به رفرنسي كه داديد از لحاظ علمي نميشه استناد كرد!

mehrshad.namdar

New member
اين كه فلان دكتر هم از جايي جيزي براي كسي بفرسته هم دليل نميشه! در مورد مفالات و زورنالهاي تغذيه ي سرج بكنيد منظور من رو متوجه ميشيد!

bakhshi

New member
اين كه فلان دكتر هم از جايي جيزي براي كسي بفرسته هم دليل نميشه! در مورد مفالات و زورنالهاي تغذيه ي سرج بكنيد منظور من رو متوجه ميشيد!

شما الن چی رو می خواید ثا بت کنید اول این مشخص کنید؟!!!

بعد هم چرا نمی شه از لحاظ علمی استناد کرد؟!!!

چشه این مطلب

اصلا حرفتون رو قبول ندارم

چون به این خانم دکتر خیلی ایمان دارم چون هر چی باشه اونجا درس خونده و من هم کاملا می شناسمشون

bakhshi

New member
خانوم بخشي عزيز شما از اصول علمي مقالات اطلاعي نداريد و حرف من رو هم متوجه نشديد . من نكفتم از كسي اطلاعات بيشتري دارم كفتم به رفرنسي كه داديد از لحاظ علمي نميشه استناد كرد!

؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جواب ندی بهتره چون اصلا حوصله بحث ندارم

بعد هم من این مطلب رو گذاشتم به خاطر یک دلیل

که اون که باید بدونه خودش می دونه منظوره من رو دلیلم رو می گم

خدانگهدار

mehrshad.namdar

New member
اي بابا ! من نميخوام جيري رو ثابت كنم! فقط بابت اطلاع كفتم ! اكي بيحيال حق با شماست . فقط ي توضيح كوجيك اكه ناراحت نميشيد! مقاله اي از لحاظ علمي قابل استناده كه بارامترها رو ي سري واحد هاي ازمايشي اندازه كرفته شده باشه، نتايج به صورت كمي يا كيفي بيان و از لحاظ اماري معني دار بودن و نبودنشون مشخص شده باشه و طي يك اصول نكارشي خاص از طرف ي زورنال معتبر تمام مراحل تاييد و اون مقاله منتشر شده باشه! اين ميشه مقاله علمي! نه اون جيزي كه شما كذاشتيد! ولي خب بازم هر جور شما ميفرماييد! جي بكم والا!

نوتر

New member
مهرشاد و بخشی جان لطفا در این مورد بحث نکنید.:rose::rose:برا هر کدوم یکی یه دونه اس

farshad25

New member
برای رزیم چاقی حتما در کنار رزیم غذایی باید باشگاه بنسازی بری

اگر خواستی مشخصاتت رو برام بفرست برات یه برنا مه ورزشی بنویسم

اما بهترین حالتش اینه که بهت باشگاه معرفی کنم اگر تهرانی چون باید حتما زیر نظر مربی کار کنی
[/size]

چه جالب خانم بخشی .... فک کنم شما از دوستای دیگه تغذیه منطقی تر و فعالترید ....مرسی

shiva3322

New member
برای رزیم چاقی حتما در کنار رزیم غذایی باید باشگاه بنسازی بری

اگر خواستی مشخصاتت رو برام بفرست برات یه برنا مه ورزشی بنویسم

اما بهترین حالتش اینه که بهت باشگاه معرفی کنم اگر تهرانی چون باید حتما زیر نظر مربی کار کنی
[/size]

ممنون بخشی جان چشم پی ام میدم:thanks:

بالا