ی سایت خیلی مفید

شادی 25

New member
فقط تو حیطه ریاضی و فیزیکه؟
کاشکی پزشکی هم داشت.
به هر عنوان دستت دردنکنه. سایت خوبیه برنامه نویسی اش رو دانلود کردم.:applause:

نوتر

New member
دوستان میخوام ی سایت خیلی مفید رو براتون معرفی کنم اگ بتونید ازش خوب استفاده کنید مطمئن باشید ک این سایت خیلی مفیده بگریدن و ببینید
مکتب خونه | جایی برای یاد گرفتن و یاد دادن |

عاغا، مهندس، دانشمند، قشنگ، رئیس، استاد اینجا علوم پزشکیه. فک کردی همه چی فیزیکه؟؟؟ سنگی را با سرعت فلان داخل چاهیی میندازیم سرعت لحظه ای این سنگ موقعی که به سر کن کن( چاه کن) پیر میخوره حساب کنید؟:25r30wi:

آمو اینجا باید آموزش تزریقی، آموزش عکس رادیولوژییی چیزی بدی. ریاضیات گسسته یا برنامه نویسی دیگه چیه؟:mad_majidonline:

الفراااااااااااااااااااااااار الان بچه های فیزیک پزشکی میریزن سرم میزنن ناقصم میکنن

Nr1

Well-known member
داداش رضا very nice ... سایت خومشلیه... باررررررررررریک:applause:

آخرین ویرایش:

parnian24

New member
بيوفيزيك و شيمي ش به درد بچه هاي بيوشيمي مي خوره ميخوره.ممنون:riz304:

aManofDetail

New member
اره درسته زیست و شیمی و بعضی چیزاش به در میخوره میخاوم ی سایت دیگ معرفی کنم از همه چیزی داره ولی نمیدونم پزشکی داره یا ن!اون نمونه ایرانیش بود این نمونه خارجی هست خیلی بدردبخور
البته چیززی ک هست اینه ک این سایت مربوط ای درس دانشگا های امریکاس
Free Video Lectures, Online Courses and tutorials from top colleges, universities

economic

New member
مرسی دوست عزیز
من قبلا نگا کرده بودم ولی باید حتما دانلود کنی مباحثو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

economic

New member
اره درسته زیست و شیمی و بعضی چیزاش به در میخوره میخاوم ی سایت دیگ معرفی کنم از همه چیزی داره ولی نمیدونم پزشکی داره یا ن!اون نمونه ایرانیش بود این نمونه خارجی هست خیلی بدردبخور
البته چیززی ک هست اینه ک این سایت مربوط ای درس دانشگا های امریکاس
Free Video Lectures, Online Courses and tutorials from top colleges, universities

دوس خوبم استفاده از این سایت چه جوریه؟
ایمیل میخاد و اسمت بعد ک میزنی جایی نمیره چرا؟
ی توضیح میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا