mw.ashel
New member
با سلام به همه دوستان و کاربران خوب انجمن علوم پزشکی
چند وقتیه وقتی وارد انجمن میشم و چشمم به این موضوع تایپیک ها میافته بدجور ناراحت میشم و دلم میگیره برای همین از دوستان خواهش میکنم دیگه تایپیک های ناراحت کننده ایجاد نکنند ، چون اکثر کسایی که برای لحظاتی به این انجمن وارد میشند ناراحت نشد( بحث خودخواهی خودم رو نمیخوام مطرح کنم که چون دوست ندارم ناراحت بشم این موضوع رو مطرح میکنم و شخصا میتونم کمتر به انجمن بیام و یا اصلا نیام ولی چون از اینجا بیشترین کاربران استفاده میکنند نمیخوام کسی دلگیر بشه و از اینجا خاطره بدی داشته باشه).:sad:
هر کدوم ما آدما یه خاطرات خوب و بدی تو زندگی داریم و یادمون نره اینجا محیط علمی هست و با دنیای خودمون که در اون غم و ناراحتی از کسی و چیزی وجود داره خیلی فرق داره ومکان هاشون رو اشتباه نگیریم.:dadad4:
نمیخوام اسم تایپیک های خاصی رو بیارم و به کسی بی احترامی بشه ولی بهتره:
یادمون باشه تایپک هایی رو ایجاد کنیم که بتونیم به هم کمک کنیم و باعث ناراحتی هم نشیم درسته مجازی هستیم ولی دلمان که مجازی نیست.
یادمون باشه قدر دوستی های هم رو بدونیم و هیچ وقت اجازه ندهیم لطمه ای به دوستی هامون وارد بشه .
یادمون باشه همه ما با مشکلات و ناراحتی هامون وقتی واسه دقایقی به دنیای مجازی سر میزنیم با دیدن موضوع های ناراحت کننده که اگر هم نخواهیم اون تایپیک رو بخونیم ولی باز عنوانش دلمون رو به درد میاره سعی کنیم ، کمتر باعث ناراحتی دیگران بشیم.
و مهمتر از این یادمون باشه همیشه خوشحال باشیم. :thanks:
"از توجه همه شما متشکرم"
:rose:
:rose:
آخرین ویرایش: