یک بازی جذاب برای تمرکز حواس

mw.ashel

New member
l9994_untitled.bmp

ریحانه-ش

New member
ریحانه جان نه که شکی باشه ها.بچه ها جنوب کارشون درسته.ولی خداییش بعدا عکس بذار.کار از محکم کاری عیب نمیکنه جانم.

به جان خودم که الان همین بود
چشم براتون عکس هم میذارم بعدا! اگه خدا بخواد فردا بیشترشو میزنم عکسشم نشون میدم

reza.n

New member
اینم اخر شبی چون مجبور میکنین ادم.پرچم شمالیا هنوزم بالاس.
71577113295650207482.jpg

reza.n

New member
از دوستان خواهش میشه کسی رکورد نزنه من اینطوری خوابم نمیگیره.جان خودم خوابم نمیگیره.ریحانه جان فردا بقیه رکوردارو بزن.دستت درد نکنه :rose:

Maryam.A

Well-known member
آقا من نتونستم ازش استفاده کنم
اصن مربع قرمزه حرکت نمی کنه
کمک!!!!

PCR

New member
29.52 رو زدم که نه شمالی نه جنوبی ..جمهوری ...نه....نه شمالی نه جنوبی مرکزو عشقه...سال دیگه این موقع ها رسیدین خبرم کنین بیام بالاترش رو بزنم..نه ببخشید ده سال دیگه رسیدین بگین بیام
http://upload7.ir/images/00578917178730361243.jpg

PCR

New member
رضا ینی میخوای بگی تا ده سال دیگه نمیخوای بخوابی؟

Maryam.A

Well-known member
خودشیفته بازی درنیارید خواهشن
میگم ستاره هاتونو بردارناااااا

reza.n

New member
29.52 رو زدم که نه شمالی نه جنوبی ..جمهوری ...نه....نه شمالی نه جنوبی مرکزو عشقه...سال دیگه این موقع ها رسیدین خبرم کنین بیام بالاترش رو بزنم..نه ببخشید ده سال دیگه رسیدین بگین بیام
http://upload7.ir/images/00578917178730361243.jpg

pcr داشتم میرفتم بخابما یعنی.ببین چیکارا میکنی.تقلب نداشتیما.رای مارو پس بده!!!یا خدا قاطی کردم با رکوردت.:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

PCR

New member
pcr داشتم میرفتم بخابما یعنی.ببین چیکارا میکنی.تقلب نداشتیما.رای مارو پس بده!!!یا خدا قاطی کردم با رکوردت.:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

بیشتر از اینم میشه زد..من از 20 شرو کردم....تو هم سعی کن میرسی..منم از همین زمینای خاکی شرو کردم...

reza.n

New member
بابا تقلب کدومه..اصن مگه میشه تقلب کرد...خوبه عکسشو زدما.....نترس حالا ما از تو 22 هم قبول میکنیم

من چه میدونم.اخه یهو میای 29 میزنی نمیگی کپ میکنه ادم.من که همش توو 21 تاب میخورم.الان بالاتر رفتا شد 21.460 .ولی کلا اخه 29 خیلی انگار.دیگه توو این تاپیک نبینمت.10 سال دیگه خودم صدات میکنم:14:

Maryam.A

Well-known member
من چه میدونم.اخه یهو میای 29 میزنی نمیگی کپ میکنه ادم.من که همش توو 21 تاب میخورم.الان بالاتر رفتا شد 21.460 .ولی کلا اخه 29 خیلی انگار.دیگه توو این تاپیک نبینمت.10 سال دیگه خودم صدات میکنم:14:

برو بخواب پسر اینا واست زندگی نمیشه ها
پرچمتون هنوزم بالاس

PCR

New member
من رکورد اولم حدود 21 بود..خب هر چی بیشتر بازی کنی بهتر میشه..تو اویت چند بود؟

parnia

New member
بمونید ی چن مین...الان رکورد پی سی رو میزنم....:tsimuzpzwoap1t9y3o7:a2d3:

reza.n

New member
برو بخواب پسر اینا واست زندگی نمیشه ها
پرچمتون هنوزم بالاس

خداییش من نصفمم اینجاس.دو روزه مریضم سر دردو ضعف وگرنه 40 تا میزدم.:p7977cujr38iyymsu8:برم لا لا جون بگیرم یه کم.برمیگردم .حتما.:tonguesmiley:

بالا