یه سوال:یه نفر که بن میشه . . .

شهاب

New member
سلام بچه ها یه سوال داشتم:
یه نفر که بن میشه از کجا میتونه بفهمه که بن شده؟
یعنی فقط با اسم کاربریش نمیتونه بیاد سایت یا اینکه کلا نمیتونه بیاد از کامپیوتری که باهاش ثبت نام کرده؟
بعد اینکه چه پیغامی میده؟
این پیغام به همون معناست؟this account has been suspended
اگه با چن تا کامپیوتر مختلف با یه اسم کاربری اومده باشه دیگه از هیچ کدوم از اون کامپیوترا حتی بدون اسم کاربری نمیتونه وارد بشه؟
ممنون.

varia

Well-known member
آقا شهاب ميتونيد اين سوالهارو از آدمين بپرسيد! ايشون بهتر از ماها ميتونن جواب بدن.

mohana

Well-known member
سلام
اگه ip بن شده باشه دیگه با هیچ نام کاربری نمیتونن بیان

nanaz

New member
سلام
اگه ip بن شده باشه دیگه با هیچ نام کاربری نمیتونن بیان
درسته .
تا اونجا که من میدونم هر خطی که باهاش به اینترنت وصل میشی یه ip داره . برای اخراج کاربر این ip را بن میکنن. فقط اونا که به رمز سایت دسترسی دارن و پنل آدمینی براشون باز میشه میتونن این کارا بکنن.
برای تغییر ip هم یه سری راهکارا هست . که البته من بلد نیستم .

ba ba barghi

Well-known member
اهم اهم ......

:idea_majidonline:
این پیامی که شم نوشتی نشانه ی بنیت نیست .....نشانه ی اینه ین سایت مورد نظر فنا شده ...برا همه فنا شده و نه فقط شما .....بعدا درست میشه نترس .....

بعد این بنیت .....فکر نکنم ای پی بسوزنوه ....فکر کنم اون نام کاربری بی انظباط رو ممنوع الورد می کنه .....یعنی شاید بتونه به عنوان مهمان ز سایت دیدن کنه ولی نمی تونه بیاد تو بحث .....
اگه حرفام درست باشه باید برای اینکه فرد بی انظباط بدونه که بن شده یه همچین پیامی بیاد:

:eek:t0837h0nn8zfqu8ult....شما حق ورود نداری ...برو خجاالت بکش ....تا ادم نشدی برنگرد !!!!!

bioshimi93

New member
اگه بن بشی همون آی پی شما بن میشه یعنی با هیچ نام کاربری دیگه ای نمی تونی بیای.پیغامشم اونی که میگی نیست احتمالن این باشه you have been ban. کاری کردی؟

sara77

New member
خب قشنگ بهت میگه که شما نمیتونید وارد سایت شید حالا یا مدت زمان داره که مثلا از این تاریخ تا این تاریخ نمیشه بیای یا کلا نمیشه بیای و میگه که نمیتونید وارد شین

mohana

Well-known member
اهم اهم ......

:idea_majidonline:
این پیامی که شم نوشتی نشانه ی بنیت نیست .....نشانه ی اینه ین سایت مورد نظر فنا شده ...برا همه فنا شده و نه فقط شما .....بعدا درست میشه نترس .....

بعد این بنیت .....فکر نکنم ای پی بسوزنوه ....فکر کنم اون نام کاربری بی انظباط رو ممنوع الورد می کنه .....یعنی شاید بتونه به عنوان مهمان ز سایت دیدن کنه ولی نمی تونه بیاد تو بحث .....
اگه حرفام درست باشه باید برای اینکه فرد بی انظباط بدونه که بن شده یه همچین پیامی بیاد:

:eek:t0837h0nn8zfqu8ult....شما حق ورود نداری ...برو خجاالت بکش ....تا ادم نشدی برنگرد !!!!!

دقیقا همینه...
اون پیام ربطی ب بن نداره...گاهی اوقات پیش میاد...برای همین سایت هم یه مدت این مشکل پیش اومده بود

shoeleh.

New member
بچه ها من یه سوال دارم چرا بعضی ها بن میشن؟
مگه چیکار کردن؟:(50):

mohana

Well-known member
بچه ها من یه سوال دارم چرا بعضی ها بن میشن؟
مگه چیکار کردن؟:(50):

سلام
کلا علت بن شدن تو هر فرومی رعایت نکردن قوانین، بی احترامی به کاربرا، تبلیغات، و... میتونه باشه که حالا بسته به علت، بن موقت یا دائم میشن.

شهاب

New member
اگه بن بشی همون آی پی شما بن میشه یعنی با هیچ نام کاربری دیگه ای نمی تونی بیای.پیغامشم اونی که میگی نیست احتمالن این باشه you have been ban. کاری کردی؟

عزیز دل یه نفر دیگه هم اینو پرسید عرض کردم خیر.

mw.ashel

New member
عزیز دل یه نفر دیگه هم اینو پرسید عرض کردم خیر.

واقعا واسم جالبه در جامعه هم بخوایی یه سوالی رو بپرسی زود برمیگردن از خودت میپرسن آیا برای خودت این مسئله پیش اومده و خبریه !!!!!! :riz277:

و عکس العمل خود فرد
:14::sad::13:

MAHSABANOO

New member
ببینین دوست خوبم دونوع بن داریم یکی اینکه به طور موقت بن میشین که یه نوع اخطاره و میتونید فقط به عنوان مهمان بیاین چند روز بعد هم درست میشه
یه نوع بن داریم دائمی هست و اون نوع آی پی رو میبندن و شما دیگه نمیتونید بیاید مگه اینکه ای پی رو براتون باز کنن
یا اینکه با یه ایمیل دیگه بتونید ثبت نام کنین البته با یه خط دیگه اینترنت که ای پیش متفاوت باشه

شهاب

New member
واقعا واسم جالبه در جامعه هم بخوایی یه سوالی رو بپرسی زود برمیگردن از خودت میپرسن آیا برای خودت این مسئله پیش اومده و خبریه !!!!!! :riz277:

و عکس العمل خود فرد
آخ گفتی.انقدر این حرفتون بهم چسبیدا مثل آدمی که تو تابستون تهران از بیرون میاد خونه و یه شربت خنک بخوره.اونجوری.

varia

Well-known member

و عکس العمل خود فرد

خواهر آشل اولا كلمه سوال به معناي نياز داشتن هست!وكسي كه سوالي رو ميپرسه يعني به اون نياز داره پس بديهيه طرف مقابل علتشو بدونه(مثلا يكي كه گدايي ميكنه واسه يه مبلغ مشخص، بهتره شما از ايشون دليلشو بپرسي بعد كمكشون كني!) دوم اينكه بعضي وقتها ماها براي اطلاع از موضوع يا مبحثي سوالمون رو نميتونيم با نيازمون تطبيق بديم براي همين بهتره از علت سوال پرسش بشه تا در صورت امكان بهتر جواب داده بشه.

ثالثا بايد قضاوتمون از يك مبحثي متناسب با بيس اون مطلب باشه نه اينكه با يك ذهنيت قبلي به موضوعي نظر بديم!

نوتر

New member
سلام بچه ها یه سوال داشتم:
یه نفر که بن میشه از کجا میتونه بفهمه که بن شده؟
یعنی فقط با اسم کاربریش نمیتونه بیاد سایت یا اینکه کلا نمیتونه بیاد از کامپیوتری که باهاش ثبت نام کرده؟
بعد اینکه چه پیغامی میده؟
این پیغام به همون معناست؟this account has been suspended
اگه با چن تا کامپیوتر مختلف با یه اسم کاربری اومده باشه دیگه از هیچ کدوم از اون کامپیوترا حتی بدون اسم کاربری نمیتونه وارد بشه؟
ممنون.

اگه کسی بن بشه آی پیشو میبندند و نمیتونه دیگه با هیچ اسم کاربریش بیاد تو.
اگه یکی بن بشه و یکی دیگه هم از اون آی پی بخواد وارد بشه اونم به احتمال قوی خود به خود نمیتونه بیاد تو(خیلی از سایتها اینجورین)
ضمنا الان بعضیا میتونند آی پی رو عوض کنند و دوباره بیاند تو. البته با یه آیدی و اسم کاربری دیگه:motat:

kasraa

New member
خب قشنگ بهت میگه که شما نمیتونید وارد سایت شید حالا یا مدت زمان داره که مثلا از این تاریخ تا این تاریخ نمیشه بیای یا کلا نمیشه بیای و میگه که نمیتونید وارد شین

:riz481:امان از تجربه

zErOOn3

Well-known member
درود ...

تا جــایی کــه ما در جریونیـــم IP پــس از هرباز Connect و D!sCoennct شــدن خودــش عوض میشه

مگــر اینکه به جیبـــ موبارکــ دس برده باشیــن و یه IP مخصوص (ثابت) گرفته باشیــن ...

(یادمون نی کدوم استاتیکه کدوم داینامیک)

احتمــالا با یه روش دیگه ای بـــن می کنـــن _ هوش سیاه _ MaC ADDRESS و...

یــادش بــ خیــر بروبچ :

وختـتی تو یه چت رومی موقتـــ بن میشدن .... ناقلاهــا ساعتـــ سیستم رو میبردن

مثلا سال 2600 و راحتـــ می رفتـــن سر کارشون ...

و ...

:rolleyessmileyanim:

بالا