یه سوال سخت !!!

shiva3322

New member
احساسات ادما نسبیه...وقتی یچیزیو داری دلتو برا چیزی که نداری پر میکشه...اما خدارو خیلی شکر برا همه چی

bahar9368

New member
دلخوشی ها کم نیست ،دیده ها نابیناست
190042i0hi9s8bzd.gif

دلخوشی هر کس بستگی به تفسیرش داره .
دلخوشی یعنی خوشبختی یعنی هر کس در هر جایی که زندگی میکنه بتونه ازش لذت ببره .
یه دختر بچه دلخوشیش عروسکشه
یه مادر دلخوشیش بچه هاشه
یه زن یا مرد دلخوشیش همسرشه
یکی دلخوشیش پولشه
و......

taksetareh

New member
همه ی ما به خیلی چیز ها دلمون خوشه فقط شاید فراموششون کردیم
وقتی از دستشون میدیم متوجه میشیم

majid45

New member
دختر کوچولو وارد بقالی شد و کاغذی به طرف بقال دراز کرد و گفت: مامانم گفته چیزهایی که در این لیست نوشته بهم بدی، این هم پولش.
بقال کاغذ رو گرفت و لیست نوشته شده در کاغذ را فراهم کرد و به دست دختر بچه داد، بعد لبخندی زد و گفت: چون دختر خوبی هستی و به حرف مامانت گوش می‌دی، می‌تونی یک مشت شکلات به عنوان جایزه برداری.
ولی دختر کوچولو از جای خودش تکون نخورد، مرد بقال که احساس کرد دختر بچه برای برداشتن شکلات‌ها خجالت می‌کشه گفت: "دخترم! خجالت نکش، بیا جلو خودت شکلاتهاتو بردار"
دخترک پاسخ داد: "عمو! نمی‌خوام خودم شکلاتها رو بردارم، نمی‌شه شما بهم بدین؟ "
بقال با تعجب پرسید: چرا دخترم؟ مگه چه فرقی می‌کنه؟
و دخترک با خنده ای کودکانه گفت: آخه مشت شما از مشت من بزرگتره!

mikhak s

New member
خب خیلی ها هستن بی هدف این کارا رو انجام میدن
راستی یه سوال به نظرتون دلخوشی با هدف چه فرق داره
بعضی وقع ها به جای هم استفاده میشن مثل الان

قبول ندارم . یارو خودشو میکشه از خوابو خوراک می افته که دانشگاه قبول بشه این بدون هدفه؟چرا انقدر به خودش سختی بده وفتی هدفی نداره؟ به هر دری میزنه که فلان جا استخدام بشه. چرا؟ همینطوری؟ برا خنده؟ نه هدف داره میخواد به یه چیزی برسه. دلخوشی یعنی به وضعیتی که الان داری راضی هستی برای بعضی ها انگیزه است ولی برای بعضیای دیگه از واقعیت زندگی دورشون میکنه.برای دلخوشی نمی جنگی زحمت نمی کشی ولی برای هدفت باید بجنگی باید زحمت بکشی تا به دستش بیاری

ایزو

New member
سلام
هر روز از سر ناچاری چیزای بی اهمیت و کوچیکی پیدا میکنیم برای دلخوشی... برای دلخوش شدن به ادامه....
حیف همه اینا یه بهونه س..... دلخوشی حقیقی نیست!!!!
اگه بخوام دلخوشی های الکیمو بگم یه چیزی میشه تو مایه همین مواردی که بعضی دوستان گفتن البته توهین نشه ها ممکنه واسه اونا دلخوشی مهمی باشه من از نظر خودم گفتم...

من به شخصه الان دلخوشی خاصی ندارم هدف دارم اما دل خوشی نه
و همین نداشتن دلخوشی نمیذاره کارامو به نحو احسن انجام بدم

Maryam7313

New member
دل خوشیم به اینه که خدا بهم سلامتی داده تا بتونم به هدفم برسمو و لبخند خوشحالیو رو لبان پدر و مادرم ببینم و بر داستانشان بوسه بزنم و بگم مرسی که منو بزرگ کردین و به اینجا رسوندین و در همه حال تحملم کردین.

BBT

New member

دلخوشي هاي كودكانه نگراني هاي كودكانه
مقصود من چيست؟
براي چه مي خندم؟
براي چه مي گريم؟
هر آنچه امروز مي ستانم حاصل چيست؟
ديروز يا فردا...!
براي ترك عادتهاي بدم فلك لازم نيست
من درسي گرفته ام سخت تر از فلك كردن
درسي دردناك و آموزنده
آري تجربه اي تلخ
پس سكوت نشانه چيست؟
علامتهاي مجهول
حرفهاي مبهوت
آغاز خوفناك و پاياني عجيب
فكرهاي آشفته
خوابهاي پريشان
حالي غريب
قلبي مايوس
نگاهي بي اميد
شهري ويران
خانه اي نگران
اشكي لطيف
از براي كيست
از براي چيست
پس قول فراموشي چه شد
بخواب و همه چيز را از ياد ببر
برخيز با فكري آزاد
و فراموش كن هر چه را در تو ريشه اي هرز دوانده است
آري گلم فراموش كن و بخواب به آرامي

و خواب كودكي هايت را ببين

سهراب سپهری

bahar9368

New member

قبول ندارم . یارو خودشو میکشه از خوابو خوراک می افته که دانشگاه قبول بشه این بدون هدفه؟چرا انقدر به خودش سختی بده وفتی هدفی نداره؟ به هر دری میزنه که فلان جا استخدام بشه. چرا؟ همینطوری؟ برا خنده؟ نه هدف داره میخواد به یه چیزی برسه. دلخوشی یعنی به وضعیتی که الان داری راضی هستی برای بعضی ها انگیزه است ولی برای بعضیای دیگه از واقعیت زندگی دورشون میکنه.برای دلخوشی نمی جنگی زحمت نمی کشی ولی برای هدفت باید بجنگی باید زحمت بکشی تا به دستش بیاری

میخک جون جوابای خوبی دادی عزیزم
اما اینجا که میگی دلخوشی بدون زحمته قبول ندارم .
عایا واقعا برا دلخوشی زحمتی نمیکشیم ونمیجنگیم؟

gollaleh

New member
الان داری درس میخونی. اگه دلخوشی نداری پس درسو دانشگاهتم ول کن که چی بشه؟ چرا میخونی؟ داری طرح می گذرونی چرا؟ دلخوشی نداری نرو . خیلی چیزای دیگه هم هست که الان حضور ذهن ندارم کافیه به اطرافتون یه نگاهی بندازید آسایشی که دارید ولی بقیه ندارن موفقیتی که خیلیا حسرتشو می خورن.تو فقط زندگی برات تکراری شده همین. زندگیتو عوض کن یه تغییر کوچیک خیلی چیزلرو عوض میکنه.

اینا گفتنش راحته....تغییر ب این اسونیا نیس..

gollaleh

New member
شاید دلخوشیم به اینکه یه روز میتونیم زندگیمونو بهتر کنیم............به اینده ی ندیده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bahar9368

محسن ن ک

New member
ابجی کوچیکم که ا هرجا کم میاره هرکی باشه میگه به محسن میگما...این بچه باعث میشه همه مشکلاتم و بتونم نادیده بگیرم و بخاطر اون پیشرفت کنم

mohana

Well-known member
سلام
دلخوشیم خانواده خوبمه....مامان..بابا..خواهرهام
به خوبیِ آدم ها..دل مهربونشون هم دلخوشم.... اینی که میگن کمرنگ شده رو قبول ندارم اصلا...

آخرین ویرایش:

ketabsabz

Well-known member
دلخوشم به
به مهربونی خدایی که همیشه به یادمونه

خونواده ام .... سلامتی که الان دارم ......

کسایی که دوسشون دارم

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

سوال :

کسی که به هیچی دل خوش نیس یعنی یه مرده متحرک .
وقتی میگین هیچی غیر قابل باوره .مگه میشه هیچی برا دلخوشی نباشه .پس به چی زنده ای؟

جوابـــ :

شاید دلخوشیم به اینکه یه روز میتونیم زندگیمونو بهتر کنیم............به اینده ی ندیده

:bunnyearsmiley:

ایزو

New member
کسی که به هیچی دل خوش نیس یعنی یه مرده متحرک .
وقتی میگین هیچی غیر قابل باوره .مگه میشه هیچی برا دلخوشی نباشه .پس به چی زنده ای؟

سلام
به عقیده من اصلا اینجوری نیست که وقتی دلخوشی نداری یعنی مرده متحرک
بر چه اساسی اینو میگی؟؟؟؟؟
دلخوشی نداشتن نه یعنی که امید نداری... با مرده بودن فرق میکنه.... دلخوشی نداشتن نه یعنی که برای دیگران مفید نیستی .....آیا مرده فایده ای هم داره برای دیگران؟؟؟(بجز درس عبرت...اونهم شاید...)
دلخوشی نداشتن یعنی دلخوشی نداشتن و نه هیچ چیز دیگه....

آخرین ویرایش:

shoeleh.

New member
دلم خوشه به پدرومادرم و دوتا داداشم
البته به اینم دلخوشم که بالاخره امسال ارشد ایمنی قبول شم:65d6a5d6s:

بالا