یه سوال سخت !!!

BBT

New member
دیدن بعضی موقع ها دوستامون یه چی میگن ما میگیم تو هم دلت خوشه ها
بعضی موقع ها چه قدر راحت دلخوشی دیگران رو مسخره میکنیم
شاید همیشه دلخوشی ها لازم نباشه خیلی بزرگ باشه
شاید اصلا ادم خوشخبت اون باشه که بتونه با چیزی کوچیک دلش خوش باشه

- - - Updated - - -

نداررررررررررررررررررررررررررررررم

:5::idea_majidonline::idea_majidonline:

mikhak s

New member
نه اینطور نبوده بیو که میگی
و به نظرم این سوال از اون سوالایی شاید باشه که باید براش جوابی داشته باشیم
البته مطعن نیستم کاملا ها
ولی مگه زندگی بدون دل خوشی میشه

نه بدون دلخوشی نمیشه. ولی خیلی ها برای این سوال جوابی ندارن چون هنوز خودشونو خواسته هاشونو نمی شناسن فکر میکنن دارن بدون هدف و مثل یه ماشین زندگی می کنند. ولی کسی که داره درس میخونه میره سرکار توی اینترنت می چرخه عضو یه انجمن هست مطلب میزاره و... ایناهمه هدف دارن ولی خودشون نمی دونن.کسی که هیچ دلخوشی نداره به زندگی ادامه نمیده غذا نمی خوره نمی خوابه و و و چرا این کارو کنه؟ میخواد زندگی کنه که چی؟به نظرم تنها مشکل ما اینه بلد نیستیم به اینجور سوالا جواب بدیم.

bahar9368

New member
وقتای زیادی تو زندگیم غمگینم
اما دلخوشیم به خانواده خوبمه .به مامان گلم که همه زندگیمه .
وقتایی که تو بیمارستان بیمارای بدحالو میبینم.به سلامتیم دلم خوشه .به اینکه محتاج کسی نیستم .
بابامو به خاطر بی فکری پرسنل بیمارستان از دست دادم .به شغلم دلم خوشه به اینکه میتونم گوشه ای از اشتباهها رو بگیرم و کمک کنم به بیمارا .
به این دلم خوشه که بعد بابام محتاج کسی نیستیم .:sadsmiley:

mikhak s

New member

- - - Updated - - -

میگن خوشی زده زیر دلش چرا؟ برای اینکه از روزمرگی خسته شده از اینکه کارای تکراری کنه خسته شده دنبال یه چیزه جدید می گرده . ماها وقتی می بینیم طرفمون داره یه کاربیخود انجام میده مسخرش میکنیم ولی در واقع او داره تو دلش مارو مسخره میکنه چون داره از کاری که میکنه لذت می بره یه کار تازه انجام میده. ما فقط دچار روزمرگی شدیم همین.

bioshimi93

New member
دلم به این خوشه که سایه ی پدر و مادرم بالاسرمه
دلم خوشه چون هنوز خدا سلامتی ازم نگرفته
دلم به این خوشه که خدا شبهای قشنگی مثل شب قدرو واسه بخشش از گناهمون گذاشته
دلم خوشه به اینکه جزو کسایی هستم که تونسته تحصیلات دانشگاهی داشته باشه
دلم به این خوشه که هر روز میتونم بیام نت و دوستان خوبی دارم اینجا

bioshimi93

New member

- - - Updated - - -

باید دلمونو به داشته هامون خوش کنیم شاید خیلی چیزا واسم کوچیک و بی اهمیت باشن اما همون چیزای کوچیک میتونن دلخوشی ما باشن.مثلا همین که الان ما جزو افراد تحصیل کرده جامعه هستیم یا اینکه الان میتونیم از امکانات اینترنت استفاده کنیم یا داشتن یه دوست خوب

saya

New member
قبلنا تنها دلخوشیم بابا مامانم بودن
ولی الان
هیچ دل خوشی ندارم
چون
سلامتیم هرگز برنمیگرده!!!!!!
لایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک

BBT

New member

میگن خوشی زده زیر دلش چرا؟ برای اینکه از روزمرگی خسته شده از اینکه کارای تکراری کنه خسته شده دنبال یه چیزه جدید می گرده . ماها وقتی می بینیم طرفمون داره یه کاربیخود انجام میده مسخرش میکنیم ولی در واقع او داره تو دلش مارو مسخره میکنه چون داره از کاری که میکنه لذت می بره یه کار تازه انجام میده. ما فقط دچار روزمرگی شدیم همین.

بلده دقیقا همینه که گفتین
روزمرگی و زندگی تکراری الان چیزیه که خیلی هامون گرفتارش شدیم خودمون هم شاید متوجهش نبشایم بعد یه روز میبینیم که هر کاری داریم این روزا انجام میدیم تکراری ان و هیچی چیزی جدیدی توشون نیست
یه بنده خدایی میگفت همیشه ساعتتون رو دست چپ نندازین که عدات کنین بعضی موقع هم دست راست باشه
و مثال های بزرگتر این تغییرات که تو زندگی میشه زد....

bioshimi93

New member
تکراری شدن زندگی باعث شده قدر خیلی از داشته ها رو ندونیم فقط کافیه یه ذره به کسانی فکر کنیم که این نعمتهارو ندارن.مثل سلامتی...پدر و مادر...و....

konjkave

New member
تنها دل خوشیم اینه روزی بیاد که بتونم بدون استرس بخوابم بدون استرس بیدار شم و فک کنم روزایی که گذشته فقط یه کابوس تلخ بوده
این احساس واقعیم

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
الان داری درس میخونی. اگه دلخوشی نداری پس درسو دانشگاهتم ول کن که چی بشه؟ چرا میخونی؟ داری طرح می گذرونی چرا؟ دلخوشی نداری نرو . خیلی چیزای دیگه هم هست که الان حضور ذهن ندارم کافیه به اطرافتون یه نگاهی بندازید آسایشی که دارید ولی بقیه ندارن موفقیتی که خیلیا حسرتشو می خورن.تو فقط زندگی برات تکراری شده همین. زندگیتو عوض کن یه تغییر کوچیک خیلی چیزلرو عوض میکنه.

لبخند

New member
از اینکه زندگیم تکراری بشه متنفرم یادمه دوره راهنمایی که بودم یه روز متوجه شدم که وقتی میرم مدرسه همه چیز هر روز تکراریه ...همون اتوبوس همون آدما که هر روز صبح میان سر ایستگاه ..همون موتور سوار با کلاه ایمنی که هر روز از جلوم رد میشه ...همون ماشین سمند...دقیقا همه چیز تکرار میشد...واقعا خیلی خسته کننده بود..گاهی یه دوره از زندگیمون خیلی تکرار میشه اما بالاخره دوره جدید به زندگی وارد میشه...

BBT

New member
الان داری درس میخونی. اگه دلخوشی نداری پس درسو دانشگاهتم ول کن که چی بشه؟ چرا میخونی؟ داری طرح می گذرونی چرا؟ دلخوشی نداری نرو . خیلی چیزای دیگه هم هست که الان حضور ذهن ندارم کافیه به اطرافتون یه نگاهی بندازید آسایشی که دارید ولی بقیه ندارن موفقیتی که خیلیا حسرتشو می خورن.تو فقط زندگی برات تکراری شده همین. زندگیتو عوض کن یه تغییر کوچیک خیلی چیزلرو عوض میکنه.

خب خیلی ها هستن بی هدف این کارا رو انجام میدن
راستی یه سوال به نظرتون دلخوشی با هدف چه فرق داره
بعضی وقع ها به جای هم استفاده میشن مثل الان

shiva3322

New member
والا هیچی...بخاطر نعمتهای خدا ..سلامتی..خانواده..و خیلی چیزای دیگه شکر میکنم شاید روزی بارها..و به لطف خدا به زندگیم افتخار میکنم..اما والا هیچ دلخوشی ندارم..ادم انقد جون سخته که حتی وقتی همه ی خوشی ها و امید هاش رو از دس میده بازم نمیتونه بمیره تا روزی که خدا بخواد..اینکه دارم زندگی میکنم از دل خوش نیس خیلیا بخاطر عزیزانشون و بخاطر ارزو های عزیزاشون سر پان..اگرنه که یه سر به دلشون بزنی می بینی چقد بی سامانه دلشون و چقدر تنگ

نوتر

New member
همه ی دوستای عزیزم که میگید دلخوشی نداریم یا اصلا دلخوشی چیه و این حرفا

من الان نه میخوام شعار بدم نه میخوام حرفای پدر بزرگا مادر بزرگارو بگم، فقط میخوام خودتون قضاوت کنید

اصلا دلخوشی یعنی چی؟ آیا دلخوشی اینه که من بگم الان به بالاترین درجه تحصیلی رشته خودم رسیدم؟ آیا دلخوشی اینه که زیر پام ماشین چند صد میلیونی هستش؟ یا دلخوشی اینه که بهترین جای شهرم خونه دارم؟
تا حالا فک کردین به اونایی که دیالیز میشن و همیشه باید یه پاشون بیمارستان باشه یه پاشون خونه؟

تا حالا فک کردین به اونایی که گاواژ ندیم بشون دو روز بیشتر زنده نیستن؟

تا حالا فک کردین به اونایی که پدرشون معتاده؟

تا حالا فک کردین به اونایی که ندونسته با ماشین زدن یکی و کشتن و چون اون موقع گواهینامه نداشتند الان زندانن؟

تا حالا به اون بچه هایی که سر خیابون التماس میکنن گل بخر فال بخر شب میخوان کجا بخوابن؟

تا حالا به حال اون پیر زن پیر مردی فک کردین که سالهاس منتظر اومدن بچه هاشونن تا اونارو از خونه ی سالمندان بردارن ببرن پش خودشون؟

تا حالا فک کردین به اونایی که بخاطر نداشتن پول نتونستند عزیزاشونو از مرگ نجات بدن؟

اگه بخواییم از این تا حالا ها بگم میدونید میتونیم یه کتاب هزار صفحه ای بنویسیم؟؟نه ؟؟؟

آیا این دلخوشی نیست که الان تو شرایطی هستیم که داریم درسمونو میخونیم پیش عزیزامون هستیم و یه تن سالم داریم هر وقت دلمون خواست میایم اینجا هر وقت نخواست نمیایم؟

این دلخوشی نیست که خونوادمون کنارمونه میگن تا هر موقع درس خوندی قبول شدی هستیم کنارت و امید میدن بهمون. ما هم بی خبر از مشکلات خیلیا یه روز میخونیم 2 روز نمیخونیم!

اینا دلخوشی نیست؟
اینا دلخوشی نیست؟ اگه نیست واقعا بگین نیست!!!

shiva3322

New member
دلخوشی چیزیه که به شوقش نفس بکشی و شوقش قلبتو بلرزونه........اینا نعمتای خدان که شما گفتی شکرشم واجبه

نوتر

New member
دلخوشی چیزیه که به شوقش نفس بکشی و شوقش قلبتو بلرزونه........اینا نعمتای خدان که شما گفتی شکرشم واجبه

دوست خوبم نعمت خدا همون دلخوشیه
اگه خدا نکرده همینارو نداشته باشی اون وقت نظرت عوض میشه.

هر حال هر کسی نظری داره. به نظرم این عادت کردن به دلخوشیای بزرگی همچون ایناس که باعث شده الان بگیم نعمت خدا.

اگه به کسی که دیالیزیه بگی آرزوت چیه میگه اینکه دیگه نیام دیالیز. از نظر اون دیالیز نیومدن دلخوشیه. پس ما که صاحب این نعمتیم هم برای ما هم دلخوشیه. چون اگه نداشته باشیم دنیا برامون عذاب میشه.

شما الان به خاطر اینکه تنت سالمه دلخوش نیستی؟؟ به شوقش نفس نمیکشی؟
در هر حال نظر شما برای من کاملا محترمه. موفق باشین

بالا