یه دعا برای نفر قبلیت کن
saharandishe New member 2013-12-21 #4 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم: دعای من برای نفرقبلی: عاقبت به خیری,سلامتی,طول عمرباعزت سربلندی نزدخدا همسروفرزندان صالح آرامش وروزی حلال قرارگرفتن درراه مستقیم تاپایان عمر خوشبختی و...... اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم. اگرقبل وبعددعاتون صلوات بفرستین مستجاب میشه پس یادتون نره....
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم: دعای من برای نفرقبلی: عاقبت به خیری,سلامتی,طول عمرباعزت سربلندی نزدخدا همسروفرزندان صالح آرامش وروزی حلال قرارگرفتن درراه مستقیم تاپایان عمر خوشبختی و...... اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم. اگرقبل وبعددعاتون صلوات بفرستین مستجاب میشه پس یادتون نره....
MRT New member 2013-12-23 #6 خدا به خوشگلیت اضافه کنه.:25r30wi: یه شوهر خوب هم بهت بده. کیس کامپیوترم بو ترشی گرفته.:smiliess (9):
خدا به خوشگلیت اضافه کنه.:25r30wi: یه شوهر خوب هم بهت بده. کیس کامپیوترم بو ترشی گرفته.:smiliess (9):
farzanee20 New member 2013-12-23 #7 MRT گفت: خدا به خوشگلیت اضافه کنه.:25r30wi: یه شوهر خوب هم بهت بده. کیس کامپیوترم بو ترشی گرفته.:smiliess (9): کلیک کنید تا باز شود... خدا این اواتارتو عوض کنه هههههه
MRT گفت: خدا به خوشگلیت اضافه کنه.:25r30wi: یه شوهر خوب هم بهت بده. کیس کامپیوترم بو ترشی گرفته.:smiliess (9): کلیک کنید تا باز شود... خدا این اواتارتو عوض کنه هههههه
ROJO New member 2013-12-23 #14 پروردگارا قرار ده بی نیازی در نفسش، یقین در دلش، اخلاص در کردارش، روشنی در دیده اش، بصیرت در قلبش و روزی پر برکت در زندگیش! آمین
پروردگارا قرار ده بی نیازی در نفسش، یقین در دلش، اخلاص در کردارش، روشنی در دیده اش، بصیرت در قلبش و روزی پر برکت در زندگیش! آمین
Ana67 Well-known member 2014-01-07 #17 دعا میکنم همیشه سالم و سلامت باشه یکی از دوستام مریضه.مشکوک به تومور کلیه بهش هستن.تو رو خدا دعا کنین جواب ازمایش خوب باشه.:sadsmiley::sad:
دعا میکنم همیشه سالم و سلامت باشه یکی از دوستام مریضه.مشکوک به تومور کلیه بهش هستن.تو رو خدا دعا کنین جواب ازمایش خوب باشه.:sadsmiley::sad:
21Tir New member 2014-01-07 #18 Ana67 گفت: دعا میکنم همیشه سالم و سلامت باشه یکی از دوستام مریضه.مشکوک به تومور کلیه بهش هستن.تو رو خدا دعا کنین جواب ازمایش خوب باشه.:sadsmiley::sad: کلیک کنید تا باز شود... دعا میکنم دعاهات مستجاب شه....
Ana67 گفت: دعا میکنم همیشه سالم و سلامت باشه یکی از دوستام مریضه.مشکوک به تومور کلیه بهش هستن.تو رو خدا دعا کنین جواب ازمایش خوب باشه.:sadsmiley::sad: کلیک کنید تا باز شود... دعا میکنم دعاهات مستجاب شه....
mahii New member 2014-01-07 #19 :rolleyessmileyanim:الهی هیچوقت این شادیو نشاطتو از دس ندی.همیشه شاد باشی و مثه حالا بقیمرو بخندونی