یه دعای قشنگ بگید

vb2

New member
دعا میکنم همیشه دلاتون شاد باشه آرزوهاتون اگه به صلاحتونه [/size براورده بشن

مامانم همیشه میگه تو دعاهات بگو اگه به صلاحمه

arshade90

New member
افرین به ماما 86 و ویدا خانم

همین صفای دلتون رو داشته باشین

برای ما هم دعا کنین.

vb2

New member
رو چشم من همیشه میگم تو دعاهام میگم کل بچه های انجمن که کسی دیگه یادم نره :dadad4:

vb2

New member
خدایا از ته دلم میخوام کسایی که واقعا زحمت کشیدن و درس خوندن فقط به خاطر این کلیدای مسخره و تصمیم گیری دیگران زحمتاشون هدر نره خدایا خیلی ها از همه چیشون گذشتن امسال نذار نا امید شن

الهی آمین

mamai86

New member
دعای قشنگ من

خدای مهربونم

کمکمون کن دیر تر برنجیم(ظرفیتمونو زیاد کن)
کمک کن زودتر ببخشیم
کمتر قضاوت کنیم (اینو خیلی بهش نیاز دارم)
و بیشتر فرصت بدیم

خدایا کوچیکتم

vb2

New member
مرسی آذر جونم عالللللللللللللللللللللللللیییییییییییییییییییییییی بود:4d564ad6:

mamai86

New member
یه دعای قشنگ

پروردگارا
آرامش را همچون دانه های برف
آرام و بیصدا
به سرزمین قلب کسانیکه برایم عزیزند
بباران

آخرین ویرایش:

vb2

New member
بچه ها یکی از آشناهای ما تازه فهمیده سرطان هوچکین داره براش دعا کنید جوونه :sad:

mohana

Well-known member
ان شاءالله هر چه زودتر حالشون خوب شه
==================
خدایا همه مون رو عاقبت به خیر کن...

sakar

New member
خدایا اگه من خدا بودم و بنده ای مثل خودم داشتم اصلا محلش نمیذاشتم اما چون بینهایت خوب و مهربونی بازم به حرفم گوش میدی و بهم خیلی نعمتا میدی
پیش خودم فک میکنم اگه بازم ازت نعمتای دیگه بخوام زیاده خواهیه اما وقتی خوب میبینم خودت منو خلق کردی پس از کارام تعجب نمیکنی و زیاده خواهیامو بازم اجابت میکنی
خدای خوب و مهربونم ازت خیلی چیزا میخوام میدونم همه رو میدونی اما به زبونشون میارم که جای گله ای نمونه
میدونم همه ی داراییهامو خودت بهم دادی و من چیزی از خودم ندارم اگرم همه ی این داراییهامو ازم بگیری بازم نمیتونم ادعایی داشته باشم
خدا جون کمکم کن راضی باشم به رضای خود خودت
خدا جون در حال حاضر چن ماهیه که درصد خیلی کمی از یکی از نعمتایو که قبلا بی منت بهم داده بودی ازم گرفتی ازت خواهش میکنم بهم برش گردونی میدونم مال خودم نبوده اما من بهش عادت کرده بودم خواهش میکنم بهم برش گردون فقط خودت میتونی چون از داراییهای خودته
میدونم خیلی خودخواهیه که قبل از همه واسه خودم دعا کردم چون با این چیزی که ازم گرفتی زندگیم لنگ شده تازه فهمیدم چقد ضعیفم
خدایا به همه ی کسانی که دوسشون دارم و همه ی کسانی که اینو میخونن هر چیزی که به صلا حشونه بده و به همه مون این قدرتو بده که صلاح تو رو اسون قبول کنیم
خدایا به همه مون ارامش بده
خدایا قبولیه ارشد رو میخواییم به مایی که اینو میخواییم و به صلاحمونه ارزانی بدار و اگه به صلاحمون نبود بهمون قدرت بلند شدن دوباره بده
خدایا بهمون قدرت تشخیص درست بده که اشتباهات خودمونو گردن تقدیر نندازیم و عطاهای تو رو صرفا نتیجه ی تلاش و زرنگیه خودمون ندونیم
خدایا مارو از شر شیطان نفسمون و بلاهای ناگهانی و حسودان محفوظ بدار
خدایا میخوام بنده ی خوبی باشم
بهم ایمان انچنان قوی بده که هر چیزی رو که بهم میدی اگه بنظر خوب یا بد باشه اونو از جانب دوست بدونم و ایمان داشته باشم که هر چه از دوست رسد نکوست
خدایا میدونم از اینکه وقتتو گرفتم ناراحت نشدی ولی میخوام بنده هاییم که اینو خوندن و از طولانی بودنش خسته شدن منو ببخشن
خواسته هام زیادن خدا جون اما میخوام که هیچ وقت امیدمو بهت از دست ندم حتی زمانی که کل داراییهامو گرفتی و تو فلاکت بودم امید به خودتو ازم نگیر
امین و ممنونم خدا جون بابت همه ی داراییهایی که بهم دادی

آخرین ویرایش:

vb2

New member
ممنونم گناه داره یه دختره 23 ساله است بچه ها موقع افطار دعاش کنید

بالا