گوشی موبایلت چیه؟ مدل واگه عکسشو داری بذار تا بخندیم

DNA

New member
اینم گوشی من الان 4 ساله دارم ++ خرج های اضافش
3.jpg

nanaz

New member
سلام
بالاخره حوصله پیدا کردم .
اینم گوشی های من :

1) خداییش سیصد بار خورد به در و دیوار و زمین ولی آخ هم نگفت . اونوقتا که با گوشی فقط زنگ میزدم و گاهی اس، نیازمو برطرف میکرد.

2) سامسونگ E490: هدیه قبولیم توی دانشگاه بود . خوب بود ولی یه سری معایبش باعث شد قالبش کنم به آقای پدر . مثلا اگر میخواستم صدتا عکس واسه کسی بفرستم باید دونه دونه بلوتوث میکردم . انتخاب چندگانه واسه این کارا نداشت. عکس هایی که با گوشی نوکیا گرفته میشد را نمیخوند . بعضی صداها و آهنگها را نمیخوند . حجم حافظه برای پیامک های ذخیره شدش کم بود . پیامک های قشنگمو مجبور میشدم توی یه دفتر بنویسم و از گوشی حذف کنم (یه دفتر پر از پیامک دارم)

3) نوکیا 6300: هنوزم ازش استفاده میکنم. خوبه فقط باتریش زود تمام میشه و سرعتش هم پایین هست .

4 ) اینم آخریش، نوکیا 700 :یک ساله دارمش و تا الان که ازش خیلی خیلی راضی بودم فقط سیستم عاملش سیمبیان هست که اگر اندروئید بود بهتر بود . با اینکه به نظر خیلی شکستنی میرسه ولی تا الان چند بار زمین خورده و چیزیش نشده .

Zendegi

New member
خواهش می کنم لیلای عزیز.عکس گوشی من رو زحمت کشیدی گذاشتی.ممنون.:smiliess (3):

pashmak

New member
images
اینم عکس گوشی منه 3 روز دنبالش بودم چش بازارو در اوردم

bahar9368

New member
جوش نیارین هیچی نوکیا نمیشه ...گاهی دلم برا گوشی نوکیام تنگ میشه ....دینشو بهم ادا کرد ...چن برابر قیمتش بهم خدمت صادقانه کرد ....
یادش گرامی...... ....

padide

New member
ولی خودمونیم هیچ گوشی به کیفیت apple نمیرسه. هم از لحاظ نرم افزار هم سخت افزار. در ضمن کلاسی که apple داره سامسونگ و سونی نداره. :4d564ad6:

konjkave

New member
جوش نیارین هیچی نوکیا نمیشه ...گاهی دلم برا گوشی نوکیام تنگ میشه ....دینشو بهم ادا کرد ...چن برابر قیمتش بهم خدمت صادقانه کرد ....
یادش گرامی...... ....
یعنی نوکیا یکی از با کیفیت ترین گوشیهای موبایل سالهای سال بدون منت به خانواده ما خدمت کرده(یعنی از 1100 بگیر تا جدیدترین مدلهاش) جا داره همینجا از مسئولین نوکیا تشکر و قدردانی به عمل بیارم:riz304:

kaveh1316

New member
متاسفانه من نمیتونم اصن عکس بذارم تو انجمن برا بحثایی ک شرکت میکنم حتا نمیتونم برا دوستام عکس بفرستم نمیدونم چرا:smiliess (2):
سلام برو تو کنترل پنل کاربر
مدیریت فایل پیوست
فایل های ضمیمه رو پاک کن درست میشه

اگه نشد خبر بده

DNA.2013

New member
سلام منم گلکسی اس 3 دارم
بچه ها من همش با گوشی میام کسی گوشیش شبیه من هست که راهنمایی کنه چطوری اینجا عکس اپلود کنم؟؟؟

Nr1

Well-known member
اقای nr1
:smiliess (12):

سارا خانوم بازم ميگم اپل روي هم رفته از سامسونگ عقبه تو سالاي آينده هم اين فاصله محسوس تر ميشه چون شركتاي ديگه هم گوي سبقتو دزدين... شايد اپل به لحاظ قابليتهاي سخت افزاريش و نوآوري هايي كه داشته به چشم بياد ولي خلاقيتي كه تو طراحي گوشي هاي سامسونگ هس تو اپل نيس در ضمن پيشرفت سامسونگ باورنكرديه خيلي سريع خودشو بالا كشيد و خيلي ايده ها و خلاقيت هاي جالب داره كه لوكوموتيو پيشرفتش خواهد بود تا چن سال آينده منتظر طرح هاي خيلي بهتري از سامسونگ خواهيد بود...

DNA.2013

New member
بچه ها هر دو برند واقعا فوق العاده ان
یه خوبیایی هر کدوم دارن که اون یکی نداره
اصلا مقایسش اشتباهه و به نظرم انتخاب هر کدوم بستگی به سلیقه ی ادم داره و اینکه چه انتظاراتی از گوشی داره...

kaveh1316

New member
ختم جلسه رو اعلام میکنم
نتایج
اپل 10000000000000000000000000000000000 امتیاز
نوکیا 23500000000000
سامسونگ 2650
ال جی 2323
جی ال ایکس بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق

بالا