گوشی من n8 هستش و واقعا ازش راضی هستم.سیستم عاملش هم قابل ارتقا به nokia Belleهست.
بله قبول دارم جزء گوشیهای خوبهمشاهده فایلپیوست 3075
من S advance دارم . راضیم ازش ........ به نظرم بهترین گوشی دنیاست :a2d3:
قابل شمارو نداره kaveh1316 خان :riz304:بله قبول دارم جزء گوشیهای خوبه
ممنونم از لطفتون ولی اگه مفتی هم بهم بدی قبول نمیکنم چون 1 هفته هم نمیتونم نگهش دارم یا میدزدنش یا گمش میکنم یا از ترس دوتای اولی شبا تا صبح خوابم نمیبره!!!!!!!!!!!!!!!!قابل شمارو نداره kaveh1316 خان :riz304:
والا منم روزای اول که گرفتمش همینجوری بودم ... دنیام بود گوشیم .... کادو تولدمهممنونم از لطفتون ولی اگه مفتی هم بهم بدی قبول نمیکنم چون 1 هفته هم نمیتونم نگهش دارم یا میدزدنش یا گمش میکنم یا از ترس دوتای اولی شبا تا صبح خوابم نمیبره!!!!!!!!!!!!!!!!
من s3 می خواستم .... کادو واسم s advance گرفتن :rolleyessmileyanim:گوشي من سامسونگ اس تري هست.سيستم عامل اندرويد ورژن 4 لمسي حرارتي عاليههههههههههه
من s3 می خواستم .... کادو واسم s advance گرفتن :rolleyessmileyanim:
میدونم عالیه... دیدمش ... اما این که کادو رو پس بدم یا عوضش کنم یکمی زشته.... ترجیح دادم نکه دارمش ...... کوشی خوبی داری مبارکت باشه .اين گوشي محشره واقعا راضيم ازش.
میدونم عالیه... دیدمش ... اما اسن که کادو رو پس بدم یا عوضش کنم یکمی زشته.... ترجیح دادم نکه دارمش ...... کوشی خوسی داری مبارکت باشه .اين گوشي محشره واقعا راضيم ازش.
این گوشیا دیگه خیلی علمی و تحقیقاتی هستن ... به درد عموم نمی خورن ... فک نکنم کار باهاشون راحت باشه .مشاهده فایلپیوست 3078
گوشی تایوانی شیشه ای که تمام مدارا قابل رویته
مشاهده فایلپیوست 3063
رضا عطاران
همه ساکت باشن سرو کله سارا جابز پیدا شده
هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس................................