گورخر فهیم!
دریا... New member 2012-12-28 #3 leyla-h گفت: اینجا که من چیزی نمیبینم:smilies: کلیک کنید تا باز شود... خوب عزیزم گفته گور خر فهیم... گور خر که فهیم نمیشه.... بخاطر همین چیزی نمی بینیم...
leyla-h گفت: اینجا که من چیزی نمیبینم:smilies: کلیک کنید تا باز شود... خوب عزیزم گفته گور خر فهیم... گور خر که فهیم نمیشه.... بخاطر همین چیزی نمی بینیم...
leyla-h New member 2012-12-28 #4 دریا... گفت: خوب عزیزم گفته گور خر فهیم... گور خر که فهیم نمیشه.... بخاطر همین چیزی نمی بینیم... کلیک کنید تا باز شود... اولش با این فکر قانع شدم ولی فکر کنم تارا یکی پیدا کرده!!!
دریا... گفت: خوب عزیزم گفته گور خر فهیم... گور خر که فهیم نمیشه.... بخاطر همین چیزی نمی بینیم... کلیک کنید تا باز شود... اولش با این فکر قانع شدم ولی فکر کنم تارا یکی پیدا کرده!!!
leyla-h New member 2012-12-28 #7 Taraa گفت: کلیک کنید تا باز شود... مرسی تارا جان، عالی و پرمعنا. لاااااااااااااایک
leyla-h New member 2012-12-28 #8 حدیث گفت: ایناهاش => کلیک کنید تا باز شود... عزیزم چقدر فهیم دیگه باید بجای گورخر صداش کنیم فهیمه (البته معذرت از کسایی که اسم فهیمه دارن فقط شوخی بود)
حدیث گفت: ایناهاش => کلیک کنید تا باز شود... عزیزم چقدر فهیم دیگه باید بجای گورخر صداش کنیم فهیمه (البته معذرت از کسایی که اسم فهیمه دارن فقط شوخی بود)
farshad25 New member 2012-12-28 #9 به نظر من سوال اون پسره که ازش میپرسه سیاهی یاسفید این که عادت بد محسوب نمیشه.....تازه اگه دقت کنید پسره بچه ست و سنش کمه!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من سوال اون پسره که ازش میپرسه سیاهی یاسفید این که عادت بد محسوب نمیشه.....تازه اگه دقت کنید پسره بچه ست و سنش کمه!!!!!!!!!!!!!!
sara77 New member 2012-12-28 #10 اااااااااااااااااااااااااایول گورخره چه جواب دندان شکنی داده خوشم اومد اوووووووووووورین گوری:5: