گفتگو درباره آزمون جامع علوم پایه اسفند 90

sweeti.dream

New member
خواهشا دیگه همه 14ام جمع شین چون گفتن جلسه 14 ام هس!ارزش اینو داره که 13 رو از دس بدین!!تا اینجا کار خوب پیش رفتیم اول حتی حاضر نمیشدن حرف ما رو گوش کنن!!تجمع ما باعث شد که بامون جلسه بذارن و باهمون هم موافق بودن!!!به امید خدا اگ 14 ام با هم باشیم درس میشه!!فقط اطلاع رسانی کنید و بچه های دیگه بگین بیان!هرچه بیشتر باشیم بهتره!!بهشون بگین که جمع شدن ما بیخود نبوده و انشالله 14 ام هم جواب خواهیم گرف!!
بچه ها یه سوال؟؟قضیه این نامه مشروط چیه؟باید چکار کنیم؟؟

vahid.t

New member
سلام دوستان

دقیقا هفت روز پیش همین ساعت پیش بینی کرده بودم یادتونه؟ (یابه قولی پیش گویی)
نمیخوام بگم علم غیب دارم. میخوام بگم از همه اوناکه جو اعتصاب و تجمع رو راه انداختند واقع بین تر بودم.

حالا انصاف به خرج بدین و به پیش بینی من نمره بدین. دوشیزه...

همه اش درست نبود ، میدونم.
اما بیش از نیمی درست بود .یعنی بدون ارفاق پاس میشم! ;). پاسخ ها و برخوردها و حتی صحنه های پیش بینی شده اکثرا درست بود.
هنوز حدس میزنم جواب نهایی شون هم همینه که گفتم.
حتی این بانوی رهبر ! هم حالا دیگه آمادگی بیشتری برای "نه" شنیدن داره

اولآ سلام . دومآ دوست عزيز آقا افشين بايد خدمتتون عرض كنم قرار دادن همچين مطالبي در همچين فضايي كاملآ كار اشتباهيه ، هر چند كه اين مطالب درست باشن
به نظر شما ما بايد سكوت كنيم و بذاريم حقمون تو روز روشن خورده بشه. به نظر من اين اعتراضات اگه هم سرانجام به نتيجه ي خاصي نرسن ولي حداقل نشون ميده ما واسه رسيدن به حقمون تلاش خودمونو كرديم . پس بهتره تا ميتونيد به بچه ها اميد بدين نه اينكه با قرار دادن همچين مطالبي اونا رو نااميد كنين

sweeti.dream

New member
سلام دوستان

دقیقا هفت روز پیش همین ساعت پیش بینی کرده بودم یادتونه؟ (یابه قولی پیش گویی)
نمیخوام بگم علم غیب دارم. میخوام بگم از همه اوناکه جو اعتصاب و تجمع رو راه انداختند واقع بین تر بودم.

حالا انصاف به خرج بدین و به پیش بینی من نمره بدین. دوشیزه...

همه اش درست نبود ، میدونم.
اما بیش از نیمی درست بود .یعنی بدون ارفاق پاس میشم! ;). پاسخ ها و برخوردها و حتی صحنه های پیش بینی شده اکثرا درست بود.
هنوز حدس میزنم جواب نهایی شون هم همینه که گفتم.
حتی این بانوی رهبر ! هم حالا دیگه آمادگی بیشتری برای "نه" شنیدن داره

راستی! روح شیطان کجاست؟ بعد از ملاقاتتون دیگه ندیدمش!

داش افشین فدات شم پیش بینی ات اشتباه بوده!!یعنی تا یه جای اش درس بود ولی بقیه اش نه!!! اول که جواب ما رو ندادن و گفتن نامه هاتون رو بنویسید تابررسی شه ما نامه نوشتیم ولی گفتیم تا مسئولی پاسخگو نباشه ما نمریم گفتن مسئولا همه تعطیلات هستن!!ما هم یه نامه واسه نهاد رییس جمهوری نوشتیم که این چه وضعشه که روز اداری مسئولا نیستن و نامه رو بردیم برای رییس حراست اونجا گفتیم شما که میگن مسئولا نسیتن این نامه رو امضا کن به محض اینکه نامه رو بردیم داخل نیم ساعت بعدش دکتر نوروزی اومد پایین همه حرفای ما رو گوش داد وقبول داش که ناعادلانه ارفاق شده و قرار جلسه با نماینده های ما گذاشت پس فرداش نماینده های ما با دکتر حایری و خانم عباسی جلسه گذاشتن اونا هم قبول داشتن که سوالات و ازمون مشکل داشته و قرار شد که در جلسه ای که 14ام با دکتر سراج و محقق میذارن حرفای ما رو منتقل کنن ........
داش من ببین حق گرفتنیه حتی خودشون هم قبول داشتن که کارشون درس نبوده انشالله که درس میشه!!

آخرین ویرایش:

drdevil

New member
بچه ها من میخواستم 15 بیام چجوریه؟14 بیام؟دوستمم هست.....
دکتر افشین روح شیطان منظورت من بودم؟ من ترم پیش هم با دوستم رفته بودم تو اعتراضاشون..همه ی این برخوردا رو دیده بودم....یه نفر که اومده بود میگفت اصلا چه معنی داره این جا جمع بشین...ما سوالا رو سخت کردیم که بندازیمتون..به هیچ وجهه امکان ارفاق نداره...بچه ها مجلس هم رفتن...... ....اما دیدین که کلی ارفاق کردن.....نمره ی همون دوستم 30 تا رفت بالا(نمره ای که تو دفترچه چک کرده بود با نمره ی نهایی)بعد انصافه من عین نمره خودمو بهم بدن؟

vahid.t

New member
دوستان عزيز كاري به حرفاي اين دوست عزيز ( منظورم آقا افشينه ) نداشته باشين ي چيزي گفت حالا. همه بريم واسه اعتراض هم چهاردهم و هم 15ام ايشالا نتيجه ميده البته اطلا رساني كه بچه ها انجام دادن بيشتر واسه 15ام هستش ولي به نظر من 14ام هم بايد اونجا باشيم چون ممكنه 14ام جلسه بگيرن و ديگه 15ام چيزي دستمونو نگيره.

vahid.t

New member
:smiliess (10):بچه ها من ديگه دارم آف ميشم .حرف آخرم به همه دوستاي عزيزم :
حتمآ حتمآ حتمآ 14ام بياين .باور كنيد اگه تعدادمون زياد باشه احتمال درس شدن قضيه هم خيلي خيلي زياده .
:smiliess (10):

من خیلی مشتاقم که همه پاس شن.چون اگه نشن چیزی به من و امثال من نمیرسه.پس ان شاالله همه پاس شن.اما تورو خدا نگید بریم حقمونو بگیریم.کدوم حق.آیا کنکورم قبول نمیشدید میرفتید حقتونو بگیرید.باید بیسو می آوردیم.پس حالا که نیاوردیم نگیم حقمونو.اصلا 10 نمره اضافه کرده باشن.ان کسی که 89 شده اگرم 10 بدن میشه 99 و باز می افته.اگه 11 بدن اون 88 اعتراض میکنه.این روال ادامه داره تا 30 40 توقع پاس شدن داشته باشن.پس خواهشن نگید حق بگیریم.بگید بریم بگیم یکم بیشتر ارفاق کنن.والا می خندن مردم به این حرف...

azizam bale kamelan haghe mast chera ke konkooor reghabat bood kesi ke behtar khonde bood ghabol mishod nomre manfi dasht nemishdo alaki zad na in emtehan ke kheilia bebakhshid javabe soala ro too wc az jibeshoon dar miavordan miraftan sare jalase mizadan ya kheili rahae dige,emtehani ke na nomre manfi dare na soalash estandarde va na mabnae elmi dare kashke agha kashk,emtehani ke hamishe nomreye balae 80 100% ghabool boodan ama alan na pas in mishe gereftane hagh...bale eyval dare kesi ke 160 shode naze shastesh amabe hich onvan hich mabnae elmi in emtehan nadare in ro hatta az kesi ke 160 shode ham khahid shenid dooste aziz
مگه من میگم منبع علمی داره.مخصوصا درسهایی مثل معرف .ریشه.روان.تغذیه و... کهفقط حفظ کامله.اونم فقط چند روز بد از امتحان.در ضمن معرف ریشه به چه کار فزیو پاتو و استجری میاد.من خودمم مخالفم با این امتحان مسخره که فقط استرس زاست.اما کاری نمی شه کرد متاسفانه هست.من حرفم چیزه دیگه ای بود.امیدوارم باهاتون راه بیان.

Artmis.a

New member
سلام

آقایون و خانمهای دکتر ما از شما انتظار بیشتری داریم!:riz513:

وقتی خودتون خودتونو جدی نمیگیرین و اینطوری تحقیر میکنین از دیگران و مسئولین هم نباید انتظاری داشت!:dadad4:

drdevil

New member
از کجا میدونی که به خواهش ما تو جلسه شون وقعی نمی ذارن افشین؟انشالله که راه بیان..حداقل به صورت مشروط....من فقط میگم واقع بینانه که نه...خیلی بدبینانه نگاه میکنی...50..50 احتمالش هست...تو صد در صد مطمئنی....
آره حیف وقت..دوباره بشینیم خونه درس بخونیم...که این سری یه جوری نمره بیاریم که گیر چند نمره نشیم نه؟

mamadali

New member
به امید پیروزی در 14 فروردین
من با بچه های دانشگاه بلیط گرفتم سیزده به در تو راهیم ولی ارزش داره

حمید

New member
با اتفاقاتی که افتاده احتمال این که نمره اضافه کنند زیاده.اگه 14م و مخصوصا15م جمعیت زیاد باشه احتمالش خیلی زیاده ولی اگه کم باشیم هم ممکنه چیزی اضافه نکنند.
پس هر کس این پست رو میخونه بدونه که همه چیز به خودمون بستگی داره و حضور تک تک ما لازمه و نبود حتی یک نفر ممکنه اوضاع رو عوض کنه.
این هم که فکر کنیم مسئولای وزارت خونه پافشاری می کنند ما رو بندازند فکر غلطیه.این جوری که من دیدم تویه وزارت خونه هم آدمای منطقی و دلسوز دانشجو هستند که شرایط ما رو درک می کنند و واقعا دوست ندارند ما عقب بیفتیم.

admin

Active member
پرسنل مدیریت
برخی ارسالهای این تاپیک بدلایل زیر حذف شدند:
1: بحث های غیر مرتبط با موضوع
2: تایپ فینگلیش

mozafary

New member
سلام. آقایون و خانومای دکتر. 14ام اگه نیایمو 15 ام بیایم چطور؟ کسی از تعداده تقریبی خبر داره؟ تعدادی که قراره اونجا جمع شیم؟

mozafary

New member
اگه قرار به ارفاق بشه به همه نمره میدن. نه فقط به اونایی که اعتراض کردن.

حمید

New member
اگه قرار به ارفاق بشه به همه نمره میدن. نه فقط به اونایی که اعتراض کردن.

شما درست میگید ولی حرف ما اینه که باید جمعیت خیلی زیاد باشه تا ما این ارفاق رو بتونیم بگیریم.بچه هایی که 5-6 اونجا بودند دیدند که چه جور یه نفر از پشت شیشه لحظه به لحظه جمعیت رو می شمرد و همین هم باعث شد که یه کم مسئولا به دانشجوها توجه کنند و بیان باهاشون صحبت کنند.خیلی ها میتونند بگند نمیایم(صادقانه)یا بگند میایم و بعد نیان ولی باید بدونیم که تک تک ما تاثیر گذاریم و اگه به اسم تنبلی یا خدای ناکرده زرنگ بازی بخوایم نیایم و کار رو به بقیه حواله کنیم و منتظر بمونیم که بقیه چه کار می کنند هم باعث پشیمونی 6ماهه ی خودمون میشیم و هم تلاش بچه هایی که اومدن رو بی ثمر می کنیم پس حداق واسه اینکه خودتون بعدا 6ماه حسرت نخورید همه ی تلاشتون رو بکنیدو بیاید

بالا