گشت ارشاد ...

parnia

New member
معرفی میکنم سرکار...از دوستان خوب پرستاری هستن.
سرکارررررررر....دیگه میتونی بریا...دختره...:smilies:

mehran35

New member
ايشون چندي پيش در بيانيه ايي اعلام برائت خويش را از جنابعالي در مجمع سايت به استحضار همگان رساند پس ايشان هم اكنون ميتوانند در پي يافتن صاحبي ديگر نيز باشند!!!
کدوم اعلام برائت؟عمرا!عاشقم ابراز نمیکنه کسی نفهمه دیدی گفت منتظرم میمونه؟شمام تورتوجایی دیگه پهن کن!

parnia

New member
شفیع.
سرکار ی دقه اجازه بده زنگ بزنم بابامم بیاد.:smiliess (14):..دست تنها حریفش نمیشی...:(50):

شفيع

Well-known member
کدوم اعلام برائت؟عمرا!عاشقم ابراز نمیکنه کسی نفهمه دیدی گفت منتظرم میمونه؟شمام تورتوجایی دیگه پهن کن!
نه بابا ما اهل تور نيستيم ما مث شما وضعمون خوب نيس تور پهن كنيم ما كارمون با قلابه

شفيع

Well-known member
نه بابا ما اهل تور نيستيم ما مث شما وضعمون خوب نيس تور پهن كنيم ما كارمون با قلابه

mehran35

New member
پرنیا اصلا خودت تکلیف سرکارو مشخص کن کیوببره؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته میدونی که منو ببره فرار میکنم میام دوباره حالا بگو!!!!!!!!!!!

reza.n

New member
میشه لطفا کسی واسه هم شهری ما تعیین تکلیف نکنه؟!:mad_majidonline:سرکار پرنیا تحت حمایته منه همشونو جمع کن ببر بازداشتگاه.

reza.n

New member
اینجوریاس دیگه.هم ولایتیمه نمیشه چیزی نگفت جانم.:tonguesmiley:.متفرق شید.:mad_majidonline:

mehran35

New member
رضا جون داداش اذیت نکن بذار به کارمون برسیم این تعصباته که راه جوونارو بسته بیخیال داداش من!!!!!!!!!!!!!!!

**^^**

New member
سرکار این بالایی با آقا شفیع هووان فک کنم تا دعوا را نیفتاده ببرینشون

reza.n

New member
مرتضی صدات میکنما:sdasdasd:من رو هم ولایتیام تعصب دارما.:mad_majidonline:سرکار واسادی بر و بر منو نیگا میکنی چرا.اعمال قانون کن جانم.:thumbsupsmileyanim:

mehran35

New member
سرکار من پای همچیش واستادم بریم حبس!!!!!!!!!!پرنیا بگو که منتظرم میمونی!!!!!!!!!

بالا