گشت ارشاد ...

شفيع

Well-known member
سرکار اسم ایشون سارا می باشد ایشون مارا میشناسد اما نمشناسمشان حالا که اصرار دارید باشد میگویم ایشون نامزدم می باشند

mw.ashel

New member
یادش به خیر ، به خصوص قسمت اون شبش که داداش رضام و حاجی و واریا جون و پرنیا جون داشتن بحث میکردن و حاجی گیرینوف که شفیع باشن همه رو بازداشت میکردن .وقتی اونا رو میخوندم داشتم از خنده میمردم.مطالب به یاد موندنی بود.:sad:

آخرین ویرایش:

waria

New member
یادش به خیر ، به خصوص قسمت اون شبش که داداش رضام و حاجی و پرنیا جون داشتن بحث میکردن و حاجی گیرینوف که شفیع باشن همه رو بازداشت میکردن .وقتی اونا رو میخوندم داشتم از خنده میمردم.مطالب به یاد موندنی بود.:sad:
منم بودما؟؟منو یادت رفت بگی:dadad4:
من پرنیا رو اولین بار تو این تاپیک دیدم.یادش بخیر.فرداشم امتحان داشتم.چقدم امتحانم خوب شد:thanks:

parnia

New member
منم بودما؟؟منو یادت رفت بگی:dadad4:
من پرنیا رو اولین بار تو این تاپیک دیدم.یادش بخیر.فرداشم امتحان داشتم.چقدم امتحانم خوب شد:thanks:
منم حاجی رو اینجا دیدم....

871420_girl_blush2.gif

zot هم بود...واقعا" شب به یاد ماندنی ای بود...

mw.ashel

New member
منم اون شب نبودم و گیر کارام بودم ولی وقتی بعدش که برگشتم و اومدم نت اونقدری نشستم و خوندم و خندیدم که نگو .البته پرنیا جون بهم اس داد و گفت بیا انجمن و اومدم که دیدم که وای اون شب جای من خالی بوده.

waria

New member
منم حاجی رو اینجا دیدم....

871420_girl_blush2.gif

zot هم بود...واقعا" شب به یاد ماندنی ای بود...
:25r30wi:از دست تو شیوا...نگا چه قرمزم شده...کلا ما پامون به هر تاپیکی میرسه به یاد موندنیش میکنیم.همچین آدمایی هستیم،ما...:black_eyed:

شفيع

Well-known member
شما اون شب شیرینی به زندان انداختن حاجی رو پخش کردی و خوابیدی...صبح که پاشدی دیدی دیگه دیر شده.....:tsimuzpzwoap1t9y3o7

خب تقصیر توهم بود دیگه 70% دعاها سرتو بود دیگه تو همرو به زندان انداختی تازه یادم میاد یه دستیارم داشتم کی بود؟

parnia

New member
خب تقصیر توهم بود دیگه 70% دعاها سرتو بود دیگه تو همرو به زندان انداختی تازه یادم میاد یه دستیارم داشتم کی بود؟

نه دیگه...حاجی بدجور سماجت به خرج داد...شما اول شب رفتی خوابیدی.
288919_offtobed.gif
..همکارتون zot بود دیگه...

mehran35

New member
نه دیگه...حاجی بدجور سماجت به خرج داد...شما اول شب رفتی خوابیدی.
288919_offtobed.gif
..همکارتون zot بود دیگه...
به قول دوستان همچین آدمی هستیم محاله چیزی رو بخوایم وبه دست نیاریم البته این سرکار شفیع هم حریف قدری نبود !!!!!!!!!!

sara77

New member
میگم سرکار اینا انگار همه هم دست همن ببین همه چی هم یادشونههههههههه که اینجوریه

saye

New member
با رضا...............خب باید از چند تا از جمله ها استفاده کرد که کارآمد باشه.شماره های 3..14..27..خب داریم درس میخونیم...دوستمه مگه اشکالی داره..داریم حرف میزنیم مگه داریم چیکار میکنیم:smiliess (2):

mw.ashel

New member
وای بازم مثل همیشه من خواستم بیام این تایپیک گشت ارشاد که شفیع باشن اینجا بودن:14:

بعدا مزاحم میشم
:25r30wi:

ZOT

New member
سلام بچه ها!
چه خبر حالا کی آزاده ؟ کی در بند؟
کی عاشقه؟ کی فارغ ( درس نوشتمش؟:whistle:
خوبید!؟:bunnyearsmiley:

waria

New member
سلام بچه ها!
چه خبر حالا کی آزاده ؟ کی در بند؟