bioshimi93
New member
مرور رو با تست انجام بده.بچه ها من این چند روز تا اخر اردیبهشت رو علاوه بر مرور کتاب ها همه نکات کنکورها رو که قبلا جمع اوری کرده بودم رو میخونم .خرداد تست میزنم .به نظرتون خوبه؟
مرور رو با تست انجام بده.بچه ها من این چند روز تا اخر اردیبهشت رو علاوه بر مرور کتاب ها همه نکات کنکورها رو که قبلا جمع اوری کرده بودم رو میخونم .خرداد تست میزنم .به نظرتون خوبه؟
سلام
من امروز آزمون های سال های گذشته رو زدم
همه درسام 60 تا 70 اما زبان!
متأسفانه زبانم خیلی پایین بود
بنظرتون برای زبان الان بهترین کار چیه؟
- - - Updated - - -
سلام
من امروز آزمون های سال های گذشته رو زدم
همه درسام 60 تا 70 اما زبان!
متأسفانه زبانم خیلی پایین بود
بنظرتون برای زبان الان بهترین کار چیه؟
بچه هاااااااااا من خیلی استرس گرفتم امروز . هیچی نمیتونم بخونم .یه چیزی بهم بگید خواهش میکنم:sadsmiley::smiliess (2):
دوست خوبم منم اینطوری ام روی بعضی مباحث.خب شاید این مبحثی که خوندیش سنگین تر بود و بیشتر کار میبرد!سعی کن لااقل اگه داری براش بیشتر وقت میذاری واقعا برات جا بیفته!اونوقته که اصلا نباید حسرت اینو بخوری که زمان زیادی رو صرف مطالعش کردی!:riz304:بچه ها ی سوال فنی من چرا دارم دوره میکنم انگار دور اولمه خوندنش مثه دور اول طول میکشه امروز درس سرطانو که کلی خونده بودم قبلا دوره کردم 5 ساععععتتتت دارم دیوانه میشششششششششم چرا اخهههه :smilies-azardl (12)
رتبه توی ازمونهای ازمایشی زیاد مهم نیست شرط و هدف اصلی به حداقل رسوندن اشتباهات و پیدا کردن بهترین روش تست زنی هست تا در امتحان اصلی بشه به راحتی موفق شد
ووووی من امروز ازمون خ.لی.لی دادم سوالاش برام سخت بوود، درس اصلیم خوب بود درسای دیگه نه وااای، عصبی شدمt0837h0nn8zfqu8ult
وووی مهنا وکبشم سخت بوود دپ شدم،ریدینگاش اب خوردن بوود
دکتر روزبهانیt0837h0nn8zfqu8ult