گزارش روزانه>>> مطالعه گروهی تمامی رشته ها در آزمون ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

infomdmir

New member
بچه ها دارم دق میکنم.چرا اینطوری شد؟؟؟؟؟؟ امروز زبان 87-88-صبح زدم شد 15 درصد.من چیکار کنم با این درصد کم.....
بیشتر جوابام غلط شدن...
شما چطوری زبان رو جواب میدین؟ تو رو خدا بگین .چون دارم روحیه مو از دست میدم
من نمی دونم چرا واقعا از زبان برای خودتون غولی ساختید که نمی تونید بهش غلبه کنید . زبان رو باید فهمید و روشهای خواندن متون رو با تمرین یاد گرفت اگه این روشهای خاص که در mozaic هست رو بطور دقیق بفهمید واقعا نیازی ندارید که تک تک کلمات رو معنی کنید پس زبان به دست اوردن مجوعه مهارت هاست که در یک ماه و دوماه بهش نمی رسید باید حداقل دو - سه سال وقت بگذارید.

biosta

Well-known member
بچه ها دارم دق میکنم.چرا اینطوری شد؟؟؟؟؟؟
امروز زبان 87-88-صبح زدم شد 15 درصد.من چیکار کنم با این درصد کم.....
بیشتر جوابام غلط شدن...
شما چطوری زبان رو جواب میدین؟ تو رو خدا بگین .چون دارم روحیه مو از دست میدم

سلام
من اگر زبان انگلیسی ام در حد و حدود 15 درصد باشد برای جلسه کنکور چنین عمل می کنم که
درک مطلب رو کنار می گذارم
برای 20 سوال لغات ابتدا گزینه های یک سوال را می خوانم اگر که 3 یا 4 تا از معنانی لغات رو یاد داشتم سعی به جواب دادن سوال می کنم
سوالاتی که مطمینم جواب بین دو گزینه مورد نظرم هست را پاسخ می دهم و برای پر کردن پاسخنامه هر سوالی رو جواب نخواهم داد که نمره منفی باعث می شود نتیجه خوبی کسب نشود
روی سوالات مدیریت خواهم داشت با علامت ضربدر و منفی و مثبت
همان طور که قبلا" هم گفتم هر چند رکن اصلی قبولی در کنکور اطلاعات علمی است اما عواملی دیگر در کنار این بار علمی باعث می شوند که داوطلب به بهترین نتیجه در حد خودش برسد
مدیریت جلسه کنکور ( مدیریت زمان و تست زنی )
روزهای قبل از کنکور و شب کنکور ( داوطلبان صبح ساعت خواب و بیداری شان را نتظیم کنند )
داشتن آرامش نسبی و فقدان استرس و اضطراب زیاد که با واقع بینی به نظرم بدست می آید
صرفا" مرور و تست زنی در این روزها و نخواندن مطلب جدید و برگزاری کنکورهای آزمایشی حتی در خانه با رعایت شرایط کنکور اصلی

biosta

Well-known member
دانشجویان و دانش آموزانی که در آزمونهای مختلف شرکت می کنند همیشه از عدم هماهنگی در مدت زمان آزمون و تعداد سوالات شکایت دارند
بعضی افراد مدت زیادی را صرف یک تست می نمایند و در انتهای زمان آزمون هنوز تعدادی از سوالات را نخوانده اند .

گروهی نیز به خاطر ترس از کمبود وقت خیلی از سوالات را سطحی خوانده و سریع جواب می دهند و نه تنها نمره مثبت نمی گیرند بلکه به دلیل نمره منفی بسیاری از آزمونها دچار ضرر می شوند و جالب است که این افراد معمولا در انتها وقت اضافه نیز می آورند مطلب زیر به بررسی این موضوع پرداخته است :

نکاتی که در تست زدن اهمیت دارد و لازم است در آزمون تستی رعایت شود را در زیر می آوریم.
۱- بررسی اجمالی
سؤال ها را به طور اجمالی بررسی کنید . راهنمایی ها را به دقت بخوانید و متوجه تعداد ونوع سؤال ها باشید و وقت خود را بر طبق ارزش سؤال زمان بندی کنید.
۲- زمان
زمان یکی از عواملی است که قبل از تست زدن و پاسخگویی به آزمون های تستی باید مدنظر باشد .
سعی کنید وقت خود را با توجه به ارزش سؤال زمان بندی کنید بسیار مهم است مدت زمانی که برای پاسخگویی هر سؤال در نظر می گیریم با مدت زمانی که برای پاسخگویی آن سؤال تعیین شده هماهنگ باشد.
خوب است برای ایجاد این هماهنگی در منزل شرایطی شبیه به آزمون سراسری به وجود بیاورید و ساعتی که زمان آن قابل تنظیم است را در نظربگیرید
و به تعدادی سؤال با زمانی مشخص پاسخ دهید.
۳- سرعت عمل
سرعت عمل عامل دیگر است که در آزمون های تستی اهمیت دارد .
معمولاً کسانی که تمرکز بیشتر دارند و مطالب را خوب خوانده باشند در پاسخگویی حضور ذهن دارند و با سرعت عمل بیشتری پیش می روند .
برای این که در تست زدن سرعت عمل داشته باشید ، تمرین کنید.
۴- دقت
عامل مهم دیگر در تست زدن دقت است در پاسخ به سؤال های چهارگزینه ای باید دقت کنیم خانه را اشتباه پر نکنیم و علاوه بر آن سؤال و جواب ها را با دقت بخوانیم .
نکات ریزی در سؤال های چهار جوابی هست که ممکن است خواننده را دچاراشتباه کند که در زیر به آن ها اشاره می کنیم.
_ سؤال هایی که آخر آن ها با کلمه ی ” می شود ” و ” نمی شود ” ختم می شود ممکن است داوطلبی که دقیق سؤال را نمی خواند این کلمات را اشتباه ببیند و درنتیجه گزینه را اشتباه انتخاب کند.
_ نکته دیگر این است که درآزمون های چهار گزینه ای معمولاً چهار گزینه شباهت زیادی به هم دارند و ممکن است داوطلب با خواندن اولین گزینه آن را صحیح بداند و ازخواندن سه گزینه دیگر خودداری کند.
توجه داشته باشید که چهار گزینه را حتماً بخوانید و با مقایسه آن ها صحیح ترین را انتخاب کنید.
_ در سؤال های جور کردنی به تدریج که موارد را با هم جور می کنید آن ها را حذف کنید. در این صورت پاسخ ها کمتر خواهد شد و احتمال کاربرد مجدد آن ها کاهش خواهد یافت.
_ در موقع حدس زدن معمولاً اولین حدس شما درست است بنابراین زیاد وسواس به خرج ندهید تا جواب را عوض کنید مگر در مواقعی که مطمئن هستید.
_ پاسخ هایی که می دانید غلط است را کنار بگذارید و بدین طریق تعداد پاسخ ها را محدود کنید تا احتمال پیدا کردن پاسخ صحیح را بیشتر کنید.
_ سؤال های آسان را زودتر جواب دهید . اگر احساس می کنید سؤالی پیچیده است ، وقت خودتان را زیاد روی آن سؤال تلف نکنید ، کنار آن علامت بگذارید تا بعداً به آن پاسخ دهید.
- همه سئوال ها را جواب ندهید سئوال هایی که تصادفی پاسخ داده می شود شانس موفقیت فرد را کمتر می کند چون هر پاسخ منفی ، نمره منفی در پی دارد. بنابراین تا جایی که امکان دارد از پاسخ های تصادفی پرهیز کنید .
در نهایت پاسخ ها را مرور کنید اما سعی در عوض کردن پاسخ ها را نداشته باشید.
- سئوال هایی که احساس می کنید اشتباه پاسخ داده اید، یک بار دیگر بررسی کنید به عقب برگردید و دوباره با دقت بیشتری مطالب مربوط به آن را بخوانید تا اشکال برطرف شود .

saharandishe

New member
منم دقیقادرصدزبانم درهمین حدهست,بااینکه مطالعه داشتم وسابقه اطلاعات زبانیم هم بدنیست,استرس هم اصلاندارم,مدیریت زمان وتکنیک هاروهم رعایت میکنم,تنهاچیزی که باعث افزایش درصدافرادی همانندمن می شودفقط زدن روزانه حداقل یک دوره تست سالهای گذشته هست تاروندیادمون بیاد,درصدپایین باوجودمطالعه ,تنهانشان دهنده ی کم تست کارکردن ,فردهست که دریک ماه باقیمانده ,به راحتی میشودآن راارتقادادوزبان تنهادرسی است که باوجودزمان کم هم, میتوان به افزایش درصداون امیدواربود.موفق باشید.

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
مشاورم یبار بهم گفت: خیلی ساده هست اون کسی ک بدون پاسخ دادن ب سوالای چندتا کنکور تو خونه، بره سر جلسه!!!

منظورش I.q..b نبود چون اون ب تفکیک مبحثه، منظورش اینه ک دفترچه بذار جلوت وقت بگیر تست بزن

من شرو کردم واسه درس اصلیم از سال 75 از دیروز، هرروز یک سالو میزنم هرجارو بلد نیستم یا با شک میزنم میرم از کتاب دوباره میخونم، روحیم خیلی بهتر شده چون فکر میکردم خیلی ضعف دارم ولی الان واقع بینتر شدم و اینکه قسمتایی ک میتونم ج بدم رو میبینم ی انگیزه ی خیلی زیادی بوجود اورده ک حتما همه ی قسمتا رو خوب مرور کنم:idea_majidonline:

infomdmir

New member
یکی از مشکلات مهم که خیلی ها نادیده می گیرند اینه که چون کنکور سوال از مجموعه دانستنی هاست باید قدرت تمرکز رو به حدی بالا ببریم که بتونیم در عرض 25 دقیقه به کل مباحث هر درس جواب بدیم و در 160 دقیقه به کل دانستنی هامون!!! و این بهترین مزیت ازمون های ازمایشی و جواب دادن به سوالات گذشته است .

miladphysio

New member
منم دقیقادرصدزبانم درهمین حدهست,بااینکه مطالعه داشتم وسابقه اطلاعات زبانیم هم بدنیست,استرس هم اصلاندارم,مدیریت زمان وتکنیک هاروهم رعایت میکنم,تنهاچیزی که باعث افزایش درصدافرادی همانندمن می شودفقط زدن روزانه حداقل یک دوره تست سالهای گذشته هست تاروندیادمون بیاد,درصدپایین باوجودمطالعه ,تنهانشان دهنده ی کم تست کارکردن ,فردهست که دریک ماه باقیمانده ,به راحتی میشودآن راارتقادادوزبان تنهادرسی است که باوجودزمان کم هم, میتوان به افزایش درصداون امیدواربود.موفق باشید.

manam daghighan haminkaro mikonam albate az 1 khordad

- - - Updated - - -

manam daghighan haminkaro mikonam albate az 1 khordad

nafasn

New member
بچه ها اگه هنوز مرور هامونو تموم نکرده باشیم ، میتونیم سوالای کنکور ها رو شروع کنیم؟
منم تمامیه سوالات کنکور رو قبل اینکه شروع به خوندن کتابام کنم یعنی ابان ماه اول اینا رو خوندم و نکاتش رو دراوردم-حالا شبی 4 صفحه از اینو میخونم.تا اخر اردیبهشت تموم میشه-بعد تست های کنکور رو میزنم.نمیدونم اینکار هم مفید هست یا نه/

bioshimi93

New member
فوری فوری
سلام
اگه کسی پاسخنامه درس زبان سال 92 داره (صبح پنجشنبه )بهم بفرسته ممنون
هر چقدر دانلود میکنم درس زبان نیست

ROJO

New member
من دارم ولی بردم گذاشتم تو کمد محل کارم :))))

اگه تا شنبه بتونی بصبری میتونم بیارم

Genetic1400

New member
تو این چند روز وتاپایان هفته دوره کل سلولی و مولکولی
به همراه تست های 10سال گذشته ارشد ودکترا
و همچنان مرور و تست زبان

nafasn

New member
بچه ها من سوالات زبان وزارت علوم رو میخام کی میتونه به من بده؟

nafasn

New member
راستی سوالات زبان پنج شنبه و جمعه 92 رو هم میخوام.اگه دارین لطف کنین بهم بدین.
هر چی دانلود میکنم کامل نیستن.
مرسی

biosta

Well-known member
... تصمیم گرفته بودم که در 2 ماه آخر هر 2هفته یکبار همه ی درسهام رو مرور کنم..
تا حالا 2 دور رو کامل خوندم ولی سر دور سوم حوصلم حسابی سررفت و از برنامم عقب موندم...
درصدام توی همه ی درسام خیلی خوبه(بالای 80)..لازم به ذکره که در هر دور همه ی تستها رو هم میزنم یعنی تاحالا تقریبا 3 دور تستها رو زدم...الان وقتی درس میخونم حوصلم سر میره..آخه همه چی تکراریه...چیکارکنم؟!!
از عذاب وجدان نمیتونم راحت بخوابم....
ی سوال دیگه هم راجع به زبان بود...من زبانم رو اگه زمانی که براش میذارم سر جلسه به جای 40 دقیقه,60 دقیقه باشه(میتونم ی همچین وقتی رو بذارم چون سر درسای دیگه زیاد مشکل ندارم) میرسم همه ی متن ها رو بخونم و درصدم اگه متن ها متوسط باشه در حد 80 و اگه سخت باشه در حد 65 هستش(آخه من مشکل اساسیم روی متنه نه روی لغت)...میخواستم اگه میشه ی راهنمایی هم از شما راجع به خوندن متن ها بگیرم چون راههای مختلفی رو امتحان کردم ولی آخرش باید خودم بیام کل متن رو بخونم!
راستش دوست دارم رتبم تک رقمی باشه واسه همینم ی کم استرس گرفتم...

... مرور کردن و تست زدن بهترین کار در این ایام هست
و خواندن مطالب جدید در این زمان باقی مانده اصلا" درست نیست
پس دارید راه را درست می روید
ماهیت مغز چنین هست که تمایل به یادگیری مطالب جدید دارد و تکرار زیاد برایش کسل کننده هست
پس این شرایط شما کم و بیش برای دیگران هم صادق هست که از تکرار کمی خسته شوند
اما باید توجه داشت که همین تکرار هست که باعث می شود
جواب های غلط کاهش یابد
سرعت در جواب گویی به سوالات در جلسه کنکور به علت مرورهایی که انجام شده افزایش یابد
اضطراب و استرس به علت اعتماد به نفسی که از مرور بدست می آید کاهش یابد .
موقعی که برای کنکور می خواندم برای این که مرور برایم جذابتر باشد ، مرور را روی خلاصه ها م طالب مهم و تست های منتخب انجام می دادم
البته به نظرم همه ی مطالب بایستی در همین فرصت باقی مانده تا کنکور کامل مرور شود اما مرور مطالب مهم مطالبی که زود به زود فراموش می شود بیشتر شود ، برای تست هم همچنین بعضی از تست ها ارزش چند بار زدن را دارند /
به نظرم مرورتان را می توانید به صورت فعال هم انجام دهید یعنی از خودتان توضیح بخواهید در رابطه با صفحه با مبحث مورد نظرتان .
به نظرم گاهی با خانواده و آشنایان در همین فرصت باقی مانده به طبیعت بروید و یا ساعاتی را خارج از منزل بگذرانید بسیار کمک کننده هست تا کیفیت مطالعه تان افزایش یابد .

برای داوطلب جدی کنکور استرس و اضطراب همیشه وجود دارد
برای داوطلب جدی کنکورکه می خواهد بهترین نتیجه را در حد خودش بیاورد استرس و اضطراب موتور تحرک هست و باعث تمرکز و افزایش نیروی فعال هم می شود
اما اگر از حدودی بیشتر شود نتیجه عکس دارد
حتما" کنکور را به چشم یک فرصت نگاه کنید چرا که مامور به وظیفه اید و نه نتیجه
به کنکور هیچ وقت به چشم مرگ و زندگی نگاه نکنید چرا که حکمت خداعین رحمتش است
با یاد خدا قبلها آرامش می گیرد

خیلی عالیه که برای جلسه کنکور دقیقا" برنامه تان را مشخص کرده اید
من اگر باشم با این سطح زبان برای درس زبان انگلیسی در دور اول همان 40 دقیقه را وقت می گذارم و
در دور دوم دروس دیگر را که دور کردم ( تکنیک های تست زنی را قبل از آزمون انجام دهید ) وقت باقی مانده را برای زبان انگلیسی می گذارم .
یعنی در دور اول 60 دقیقه برای زبان وقت نمی گذارم ، این نظر من هست .

حتما" با گرفتن زمان مشخص ، شیوه های مختلف تست زنی را برای درک مطلب امتحان کنید و استایل خودتان را برای این درس پیدا کنید
لازم نیست که همه ی سوالات زبان انگلیسی بخصوص درک مطلب را حتما در همان دور اول بخوانید
چه بسا حداکثر به لغات و یک متن برای دور اول در درس زبان انگلیسی بتوان رسید
به نظرم در زبان سوالی اگر نمی دانستید روی آن سوال زیاد وقت نگذارید تا بتوانید نهایتا" در پایان دور دوم همه ی سوالات را بخوانید
می توانید به پیدا کردن گزینه های سوال در متن زبان بپردازید
یا همان طور که فرمودید متن را ترجمه کنید و بعد سوالات را بخوانید
روش خودتان را با گرفتن وقت و زدن تست پیدا کنید
کنکور آزمایشی شرکت کنید یا با در نظر گرفتن تمام شرایط کنکور از خودتان در منزل ( ترجیحا" در کتابخانه ) آزمون بگیرید .
به امید قبولی شما در انتخاب اولتان چرا که باور کردید لایق بهترین ها هستید .

آخرین ویرایش:

Genetic1400

New member
بچه هایی که زبانشون ضعیفه
اینکه تست های چندسال اخیرو بزنید خیلی کمک می کنه
و اینکه توی متن ها یکسری سوالات خیلی آسون وجود داره
که نباید ازش گذشت
پس حتمأ به متن هاهم سر بزنید تا سوالای آسونو از دست ندید
من که درصد زبانم خیلی بهترشده

bioshimi93

New member
من همش تو درس زبان نمره منفی میزنم اگه منفی نزنم حدود 40-50 درصد میزنم ولی...:13:

mohana

Well-known member
من مشکلم با زبان اینه ک دیگه به متن سوم ک میرسم خسته میشم :|
اگه تا روز کنکور این مشکل رو داشتم مجبورم طوری برنامه ریزی کنم ک سر جلسه بعد هر درس برم یه متن از زبان رو بزنم..فکر کنم اینطور بهتر باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا