گزارش روزانه>>> مطالعه گروهی تمامی رشته ها در آزمون ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mw.ashel

New member
سلام دوستای خوبم..... با اجازه از شروع کننده تایپک خواستم اطلاع بدم که مطالب و نحوه فعالیت این تایپیک با تایپیک زیر
http://olumpezeshki.ir/thread7341.html
یکسان هست و به نظرم ادغام بشه ، منظم تره .دوستان میتونند نظرشون رو در این مورد بیان کنند.

ROJO

New member
4 ساعت باکتری و زبان ، رضایت 20%, امروز بیشتر خوندم ولی وقتمم بیشتر تلف کردم ، سرم خلوت بود راضی نیستم:smiliess (4):
.............................................

من ازون تاپیک خوشم نمیاد!

ROJO

New member
دیروز دکتر ازمایشگاه اومده منو دیده که دارم درس میخونم اینجوری می کنه: تو چقد درس می خونی! می خوای به کجا برسی!

-حالا جالب اینجاس که منم اصن کتاب دست نمیگرفتم از قضا دوبار اومده دیده من تافل دستمه ... ینی یه همچین ادمایی دوروور ماان! میخواستم بگم . . .

به سلامتی همه ی اونایی که روحیه که نمیدن هیچ، ناامیدت هم میکنن
به سلامتی گوشم که ازین حرفا پره
:painting:

saharandishe

New member
امروز30تالغت زبان خوندم ومبحث قلب روشروع کردم(نکاتی که برااین مبحث امروزیادگرفتم,انواع سلولهای قلب واشکال پتانسیل عمل و...,مبحث شیرینی بود.

کرهانی

New member
من به امید خدا امشب این کتابم تمام میشه و تمام دایره هام پر:thanks:
فعلا واسه علوم میخونم اکثر منابع با بهداشت مشترکه،انشاء ا.. بعد علوم وقت میزارم واسه بهداشت

biosta

Well-known member
من به امید خدا امشب این کتابم تمام میشه و تمام دایره هام پر:thanks:
فعلا واسه علوم میخونم اکثر منابع با بهداشت مشترکه،انشاء ا.. بعد علوم وقت میزارم واسه بهداشت

چندان هم مشترک نیستند
وقتی درسی را از کتاب a که منطبق با نوع سوالات وزارت علوم هست می خوانید چه بسا در کنکور وزارت بهداشت چندان موفق نباشید چون همان درس منبع اصلی اش در کنکور وزارت بهداشت کتاب b هست .
البته کسانی که سطح متوسط به پایین دارند وقتی که منطبق با کنکور وزارت علوم می خوانند در کنکور وزارت بهداشت نمی توانند زیاد موفق باشند .
بایستی حواسمان را جمع کنیم برنامه ریزی - نحوه ی مطالعه - منابع مناسب - نظم و استمرار در مطالعه ...
و بدانیم هدف اصلی مان کدام کنکور هست وگر نه در حد ساعاتی که وقت گذاشتیم نتیجه نمی گیریم .
برای کنکور 93 میتونه دیر باشه اگر که چند ماه دیگه متوجه منظور این پست بشوید .

SH!LA

New member
امـروز مطالعه ام نسبت به روزهـای قبـل کمتـر بـود؛ چون درگیـر کـاری بودم.

3 ساعت باکتــری

2 ساعت ایمنـی

saharandishe

New member
دوستان به نظرم ساعت گرفتن خوبه تازمانی که انگیزه بده, وراه بیفتیم,ولی فکرنمیکنیدزیادی حساس به ساعت شدن کم کم موجب کاهش کیفیت میشه؟طوری که ساعت خوندن مهمترازکیفیت بشه؟

mw.ashel

New member
دوستان به نظرم ساعت گرفتن خوبه تازمانی که انگیزه بده, وراه بیفتیم,ولی فکرنمیکنیدزیادی حساس به ساعت شدن کم کم موجب کاهش کیفیت میشه؟طوری که ساعت خوندن مهمترازکیفیت بشه؟

بله ، درست میفرمائید ولی اگه آدم با خودش رو راست باشه ، خیلی ساعت و رقابت با خودش میتونه مفید باشه

کرهانی

New member

چندان هم مشترک نیستند
وقتی درسی را از کتاب a که منطبق با نوع سوالات وزارت علوم هست می خوانید چه بسا در کنکور وزارت بهداشت چندان موفق نباشید چون همان درس منبع اصلی اش در کنکور وزارت بهداشت کتاب b هست .
البته کسانی که سطح متوسط به پایین دارند وقتی که منطبق با کنکور وزارت علوم می خوانند در کنکور وزارت بهداشت نمی توانند زیاد موفق باشند .
بایستی حواسمان را جمع کنیم برنامه ریزی - نحوه ی مطالعه - منابع مناسب - نظم و استمرار در مطالعه ...
و بدانیم هدف اصلی مان کدام کنکور هست وگر نه در حد ساعاتی که وقت گذاشتیم نتیجه نمی گیریم .
برای کنکور 93 میتونه دیر باشه اگر که چند ماه دیگه متوجه منظور این پست بشوید .

یعنی نظر شما اینه که یکی از دو کنکور رو انتخاب کنم؟

- - - Updated - - -

اینم گزارش امشبم
11092013936.jpg11092013934.jpg

mw.ashel

New member
62812717479042035746.jpg

آخرین ویرایش:

SH!LA

New member
تا الان سه ساعت مطالعـه داشتــم و از خواندنم راضی هستم.

امـروز به خاطر یکسری از کارها ساعت مطالعه کمتر خواهد بود؛ ولی سعی میکنم روزهای آینـده جبران کنم.

امیدوارم همه تا آخرین لحظه کنار هم باشیم و مشغول خوب درس خواندن و موفق باشیــم... :4d564ad6:

negin ka

New member
امیدوارم منم بتونم بازم شروع کنم چند روزه بازم دپرسم نمیدونم چی میشه!!!!!!!:sad:

SH!LA

New member

ضمنا گویا دوستان گرامی برای درس زبان یک کتاب از آقای امیر لزگی معرفی کردن.میخوام بدونم آیا همین کتاب کفایت میکنه؟

درود دوست عزیــز

به جمع مـا خوش آمدید و موفق باشیـد.

برای زبـان: خواندن لغات 504 - Toefl و برای کسب رتبه ی بالاتر 1100

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا