گزارش روزانه>>> مطالعه گروهی تمامی رشته ها در آزمون ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

SH!LA

New member
تــا الان 3 ساعت مطالعه داشتم و خیلی خوب پیش رفتــم.

1 فصل باکتری شناسی رو دارم تموم میکنم. خلاصه نویسی کردم و خیلی دقیق خواندم. :4d564ad6:

oooookh

New member
گزارش :هماتو:فعلا بد جور با لوسمی در گیرم.
زبان:امروز سر کار یه درس لغات ضروری تافل خوندم.
زیست:اگه خدا بخواد امشب هسته رو تموم میکنم.
ایمنی:فعلا همون قبلیا(یعنی mhc).
دوستان هماتولوژیست آینده شما هم گزارش بدین

Hamidvet

New member
گزارش انگل شناسی:

فعلا بدجور با Toxoplasma درگیرم و تست های تشخیصی اش و IgM و IgA اش ... :sdasdasd:

- - - Updated - - -

گزارش :هماتو:فعلا بد جور با لوسمی در گیرم.
زبان:امروز سر کار یه درس لغات ضروری تافل خوندم.
زیست:اگه خدا بخواد امشب هسته رو تموم میکنم.
ایمنی:فعلا همون قبلیا(یعنی mhc).
دوستان هماتولوژیست آینده شما هم گزارش بدین

راجع mhc چی خوندی؟!

oooookh

New member
هنوز اول فصلم...در همین حد که نقششون چیه وجایگاه کروموزومی و...!! شما اگه سوال دارین بپرسین... در خدمتم:smilies-azardl (181

فاطیما 2

New member
سلام همکار عزیز .فکر می کنم تایپیکتون در مورد برنامه ریزی جالب باشه میشه یه با ر دیگه اونرو بزارین متشکرم

SH!LA

New member
امــروز خیلی کم خوانـدم.

فقط ویـروس ( dna ویروس هـا )

mw.ashel

New member

سلام به همه کنکوریا و دانشجویان ورودی 93

خسته نباشید.

از برنامه ها و گزارشاتون چه خبر؟

تا کجای کار تونستید پیش برید؟

bacillus.bs

New member
اخي ياد تاپيك ٩٢ بخير
قدر اين روزا و گزارشتونا بدونيد كه بعدن خيلي دلتون تنگ ميشه

بانو

New member
اینجا انچنان فعال نیست که!!!!! چرا؟!!!!!!!!.اصلا دوستان ۹۲ مثل دو سه ماه اخری بیاین خودمون باز گرمش کنیم :bunnyearsmiley:

اینم از همون اسوه و بمب روحیه برا من :a2d3:

یادش بخیر :tonguesmiley:

MAHSABANOO

New member
سلام وای چه خوب که اینجا رو دیدم منم امسال کنکور دارم باید اینجا بیایم چی بگیم ساعت درسامونو بگیم
بچه ها من خیلی استرس دارم و کنکورمم نزدیکه فقط 5 ماه مونده البته کمتر از 5 ماه بهمن کنکور دارم :sad:

mw.ashel

New member
سلام وای چه خوب که اینجا رو دیدم منم امسال کنکور دارم باید اینجا بیایم چی بگیم ساعت درسامونو بگیم
بچه ها من خیلی استرس دارم و کنکورمم نزدیکه فقط 5 ماه مونده البته کمتر از 5 ماه بهمن کنکور دارم :sad:

مهسا بانو، دوست خوبم اصلا نگران نباش و به خدا توکل کن و با تمام توانت درس بخون و اینجا گزارش روزانه یا هفتگی خودت رو میگی.
برای شما و همه دوستان درسخونم آرزوی موفقیت میکنم.
:rose:

لبخند

New member
من ترجیح میدم دیگه تایپیکای گروهی نیام و گزارش ندم ...امیدوارم دور هم بهتون خوش بگذره

MAHSABANOO

New member
میسی اشل جونم که اوکی اشل جونم میام گزارش میدم اینطوری بهتره خدا کنه همه امسال قبول شن یعنی روزی میرسه که بیام بگم قبول شدم اخ جونم

mw.ashel

New member
میسی اشل جونم که اوکی اشل جونم میام گزارش میدم اینطوری بهتره خدا کنه همه امسال قبول شن یعنی روزی میرسه که بیام بگم قبول شدم اخ جونم

چرا که نه ، ایشالا همه بچه ها به خصوص شما و لبخند جان موفق میشید و شک ندارم چون منم دعا میکنم که همه دوستان موفق بشند.

447937420841

New member
دوستان نظرتونو بگید:
من اومدم لغات 504 دروس 19و20 رو تو ی جمله گذاشتم و معنی کردم.درسته از نظر گرامری همخوانی نداره اما واقعا حفظ کردنش و یاد گرفتنشون آسونتر بود.عکس رو ببینید و نظر بدین.

dzv605ebbahiz3jb04k5.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا