گزارش روزانه>>> مطالعه گروهی تمامی رشته ها در آزمون ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ROJO

New member
من اوووووووومدم خوش اوومدم:riz481:
2ساعت ویروس + 4 ساعت باکتری + 1ساعت تافل :p7977cujr38iyymsu8: دالم آدم میشمم :riz481:

mw.ashel

New member
دوستان خوب کنکوری، پس کجائید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نبینم دارید تنبلی میکنیدااااااااااااااااااااا

MAHSABANOO

New member
نه آشل تنبلی چیه من دیدم اینجا کسی نمیاد رفتم تو گروه بچه هایه تغذیه خخخخخخخخخخخخخخخخ دارم اونجا گزارشامو میدم

celine

New member
سلام بچه ها منم دوست دارم اینجا با شمام باشم ولی امروز نخوندم

mw.ashel

New member
نه آشل تنبلی چیه من دیدم اینجا کسی نمیاد رفتم تو گروه بچه هایه تغذیه خخخخخخخخخخخخخخخخ دارم اونجا گزارشامو میدم

ممنونم مهسا بانو.ولی همون گزارشتو یه کپی هم اینجا قرار بدی به نظرم انگیزه ای میشه تا بقیه دوستان هم بیان و گزارش بدند.

برای همه شما آرزوی موفقیت میکنم.

MAHSABANOO

New member
امروز 6 ساعت ک لاس تجزیه داشتم صبحم 3 ساعت مطالعه داشتم چلا کسی نمیاد گزارش بده

Proteus

New member
من دو هفته است كه درس نخوندم واسه همين نميام اينجا :sad:
هنوز دانشگاه شروع نشده اين همه كااااااااااااااااااااااااااار !!!!!!!!!!!!! :14::dadad4::13:

ROJO

New member
اینم برای رفع خستگی !:riz481:

42dr7wkk59hkoy2wkmx2z6.jpg

d9a5cafe12da18011bf1a387df9e1fae.jpg

MAHSABANOO

New member
سلام شب همگی خوش من امروز 4 ساعت شیمی تجزیه و 3 ساعت شیمی الی خوندم 1 ساعتم زبان خوندم

amirreza

New member
وااااااا کجاش زیاده از 24 ساعت 8 ساعت درس خوندن خ کمه ایشون مثه بقیه کنکورین....دیگه نبینم ازین مدل اسپمااااااااااا:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
عوض تشویقه؟؟؟؟؟؟:New (6):

Hamidvet

New member
وااااااا کجاش زیاده از 24 ساعت 8 ساعت درس خوندن خ کمه ایشون مثه بقیه کنکورین....دیگه نبینم ازین مدل اسپمااااااااااا:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
عوض تشویقه؟؟؟؟؟؟:New (6):

نه اصلا؛اونجوری هم که میگین، کم نیست ، مگه آدم طول روز کار دیگه ای نداشته باشه که بخوای از 24 ساعت حساب کنی!!

با این حال که ایشون خیلی خوب خوندن .. :applause:

ROJO

New member
lk.jpg

من الان ثینک میکنم که ای کن:p:thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
نه اصلا؛اونجوری هم که میگین، کم نیست ، مگه آدم طول روز کار دیگه ای نداشته باشه که بخوای از 24 ساعت حساب کنی!!

با این حال که ایشون خیلی خوب خوندن .. :applause:

خخخخ حمید حالا یکی میگف 8 ساعت زیاده که خودش کمتر بخونه کتاباتو بده من تقدیم کنم به میراث فرهنگی:25r30wi: بس که خوندی ورق ورق شده باور کن باارزشه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

Hamidvet

New member
خخخخ حمید حالا یکی میگف 8 ساعت زیاده که خودش کمتر بخونه کتاباتو بده من تقدیم کنم به میراث فرهنگی:25r30wi: بس که خوندی ورق ورق شده باور کن باارزشه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

من خودم کلی کار ریزه میزه دارم ... زیاد وقت ندارم!

MAHSABANOO

New member
مهسا بانو خسته نباشین!

شما احبانا کار دیگه ای ندارید که انقد درس میخونید؟! :tonguesmiley:

والاتازه کمم میخونم اونم برا اینه که متاسفانه از خوابم نمیتونم بزنم من از صبح ساعت 10 تازه شروع میکنم به خوندن:dadad4::dadad4::dadad4:

MAHSABANOO

New member
ووووووووووووی چقد خوبه 10 خابت میبره میتونی 5 یا 6 صب راحت پاشی دیگه......من ک دیگه تنظیم کردم فعلا روو 12 هستم .هنوز به قیبل 12 شب نرسیدم خخخخخخخخخخخ

نه اجی دلت خوشه ها من ساعت 9/30بیدار میشم خودمو بکشم 8 بیدار میشم اصلا نمیتونم زود بیدار شم بخاطر همینم هست بیشتر از 8 ساعت نمیتونم بخونم
تا 12 میخونی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟صبح چند بیدار میشی؟

MAHSABANOO

New member
من هر دوساعت نیم ساعت استراحت دارم وقتی بشه چهار ساعت 1 ساعت خالی گذاشتم ولی خوب صبحا نمیتونم زود پاشم اگه صبحا زود پاشم خیلی خوب میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا