Proteus
New member
3 ساعت لیشمانیوز ، 3 ساعت زبان و البته هنوزم وقت هست که بخوام بخونم ..... :thanks:
بله بله 100% پس زود برو سر درس :bunnyearsmiley:
نميخواي دست از سر اين ليشمانيوز بدبخت برداري ؟ آخه چقدر ميخونيش :25r30wi:
3 ساعت لیشمانیوز ، 3 ساعت زبان و البته هنوزم وقت هست که بخوام بخونم ..... :thanks:
بله بله 100% پس زود برو سر درس :bunnyearsmiley:
نميخواي دست از سر اين ليشمانيوز بدبخت برداري ؟ آخه چقدر ميخونيش :25r30wi:
سلام خوش اومدی ، 130 صفحه از دیروز?!
حمید جون شما جا نموندی ماشالا وضعت خوبهROJO مرسی ... :bunnyearsmiley:
منم هستم و برای آزمون دکترای بهداشت 93 تلاش میکنم :a2d3:
من از تیرماه شروع کردم و به نسبت مشغله ای که داشتم بنظرخودم خوب خوندم تا اینجا ؛ فعلا خوندن Protozoology و English در دستور کارمه!
عاقا فایل پی دی اف زبان لزگی رو ندارید؟
وای که چقد واسم سخته زبان
- - - Updated - - -
شاید به خوندن سوالات سالای قبل اکتفا کردم
بدو بیا تاپیک مطالعه ی تافل 16 شهریور ، الان فقط یک درس عقبی، بیا اونجا ما همه اونجاییم، لزگیو بیخیال فعلا، اول تافل! نشنوم دیگه ازین حرفا ، ما اینجا بیخیال هیچ درس و مبحثی نمیشیم. درس یک تافل رو امروز بخونی ، فردا 2 اییییم!:bunnyearsmiley:عاقا فایل پی دی اف زبان لزگی رو ندارید؟
وای که چقد واسم سخته زبان
- - - Updated - - -
شاید به خوندن سوالات سالای قبل اکتفا کردم
حمید جون شما جا نموندی ماشالا وضعت خوبه
حمید همینکه مداوم خوندی خودش کلی می ارزه تازه مگه بقیه چقد خوندن شما که کنکورتون بعد از ما هم هست
جدی میگی ROJO؟
البته یک ماه تیر تا مرداد رو فقط Immunology خوندم ..
بدو بیا تاپیک مطالعه ی تافل 16 شهریور ، الان فقط یک درس عقبی، بیا اونجا ما همه اونجاییم، لزگیو بیخیال فعلا، اول تافل! نشنوم دیگه ازین حرفا ، ما اینجا بیخیال هیچ درس و مبحثی نمیشیم. درس یک تافل رو امروز بخونی ، فردا 2 اییییم!:bunnyearsmiley:
حمید همینکه مداوم خوندی خودش کلی می ارزه تازه مگه بقیه چقد خوندن شما که کنکورتون بعد از ما هم هست
مرسی دوستان
من هر دو جا رو رفتم و دانلود کردم اما نمیدونم چرا باز نمیشن و برنامه اش چیه