گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

leila00

New member
سلام دوستان... شمابا این وضعیت اعلام ظرفیت شبانه چیکار میکنید؟ منتظر میشید تا آبان بشه یا درس می خونید؟من که واقعا قاطی کردم

آخرین ویرایش:

antenyus

Active member
سلام عزیزم
اون کتابی که شما داری یه کتاب کمک آموزشی هستش و رفرنس نیست
کتاب اصلی جنین شناسی لانگمن رو بخر و اینو با اون بخون
متن کتاب اصلی سنگین نیس و همین انتشارات گلبان داره
موفق باشی

سلام شیما جان مرسی
رفرنس اصلی رو دارم خواستم اگه کتاب بهتر از این هم هست که خلاصه داشته باشه بهتره، البته دارم سعی میکنم همینو با دید بهتری بخونم دارم بازم ممنون از راهنمایی هاتون ، ما کلا ارادت داریم به همه مامایی ها :riz304::bunnyearsmiley::28:

GOD LOVER

New member
سلام بچه ها میشه بگید برای زبان عمومی چی میخونید و اینکه بعضی ها میگن فقط لغت بخونیم کافیه ، درسته؟ واسه تست زبان از چه کتابی استفاده کنم؟

mahnam

New member
آخرین ویرایش:

fahime_mirzaei

New member
كي ميخواد اموزش بهداشت بخونه؟جامعه شناسي خيلي سخته.مگه نه؟من اصلا نمفهمم.

fahime_mirzaei

New member
من به يه اموزش بهداشتي نياز مبرم دارم.پس كجاييد اموزش بهداشتيا.تورو خدا زود پيدا بشيد.

shima.p

New member
سلام شیما جان مرسی
رفرنس اصلی رو دارم خواستم اگه کتاب بهتر از این هم هست که خلاصه داشته باشه بهتره، البته دارم سعی میکنم همینو با دید بهتری بخونم دارم بازم ممنون از راهنمایی هاتون ، ما کلا ارادت داریم به همه مامایی ها :riz304::bunnyearsmiley::28:
خواهش میشه عزیزم
ایشالا موفق بشی

mw.ashel

New member
سلام دوستای خوب و درس خونم.

خسته نباشید، خدا قوت.

من امروز بعد چند روز غیبت موجه که سرم گرم زندگی و درسخوندن بود اومدم تا گزارش هفتگیمو بدم و دیدم متاسفانه غیر من کسی نیس که بیاد و گزارش بده و ناراحت شدم ، و میخوام بگم بچه ها کجائید نکنه ناامید شده باشید و تنبلی و بازیگوشی کنید و از بقیه بچه های درسخون عقب بیفتید! منم قبول دارم که این هفته کم کاری کردم ولی تصمیم دارم اگه خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد هفته بعد جبران کنم.حالا گزارش این هفته من:

1فصل از ویلیامز1؛ 2 از نوزادان؛1فصل از بهداشت مادر و کودک؛3درس از زبان؛2 فصل از داخلی جراحی؛1فصل از جنین شناسی

برای همتتون آرزوی موفقیت میکنم .

sokout

New member
سلام دوستای خوب و درس خونم.

خسته نباشید، خدا قوت.

من امروز بعد چند روز غیبت موجه که سرم گرم زندگی و درسخوندن بود اومدم تا گزارش هفتگیمو بدم و دیدم متاسفانه غیر من کسی نیس که بیاد و گزارش بده و ناراحت شدم ، و میخوام بگم بچه ها کجائید نکنه ناامید شده باشید و تنبلی و بازیگوشی کنید و از بقیه بچه های درسخون عقب بیفتید! منم قبول دارم که این هفته کم کاری کردم ولی تصمیم دارم اگه خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد هفته بعد جبران کنم.حالا گزارش این هفته من:

1فصل از ویلیامز1؛ 2 از نوزادان؛1فصل از بهداشت مادر و کودک؛3درس از زبان؛2 فصل از داخلی جراحی؛1فصل از جنین شناسی

برای همتتون آرزوی موفقیت میکنم .
سلام نخسته:ad54ad:
تقریبا تا عید خیلی شلوغ نمیشه
هم موتورشون در وقت تنگ فعال میشه:smiliess (3):
امیدوارم همین جوری آهسته و پیوسته ادامه بدی:riz304:

mw.ashel

New member
سلام نخسته:ad54ad:
تقریبا تا عید خیلی شلوغ نمیشه
هم موتورشون در وقت تنگ فعال میشه:smiliess (3):
امیدوارم همین جوری آهسته و پیوسته ادامه بدی:riz304:

سلام دوست خوبم....ممنونم:riz304:

حرفتونو قبول دارم متاسفانه ،ما ایرانیا در کل دقیقه 90 ای هستیم.

viral freak

New member
سلام من هم با اینکه یه ذره دیره اما شروع کردم..به امید خدا!
اگر کسی هست که ویروس بخونه خوشخال میشم با هم پیش بریم...
خدا قوت به همه شماها..انشالله همتون قبول میشید...

antenyus

Active member
برو بچ آناتومی کجایید پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟..........

آناتومی نداریم آیا!!!!!!!!!!
:65d6a5d6s:

bacillus.bs

New member
ویرال منابع باکتری شناسی و ویروس تقریبا مشابه هستند/میتونی با من و گروه میکی هماهنگ بشی

amirreza

New member
آقا جان منم هستم

ایولashelاگه شلوغ نشد هفتگی گزارش میدیم تا یکم بچه ها بیان جوگیر شیم شبانه روزی بدرسیم:a2d3:

amirreza

New member
راستیتش من این تایپیکو گم کرده بودم :pممنون که اسپم گذاشتین اومد بالا:rose:

shima.p

New member
بچه های عزیز خسته نباشین.......... حالا بعده ساعتها درس خوندن بیاین یه قهو ه بزنین بر بدن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا