گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vb2

New member
یادش بخیر چ روزایی داشتیم اینجا!!!!!!!!!!!!!!!! پر از استرس .........پر از تلاشش پر از امید و شور و نشاط ...........اما حالا افسرده ترین ادم این تاپیک من شدم .............دلم گرفته ........گرفته از شبایی ک ب عشق درس خوندن بیدار موندم ب عشق این که دانشجوی ارشد میشم امسال........خیلی دردناکه این لحظات برامم .......خیلی سخته برام وقتی دیدم تلاشام هیچ فایده ای نداشت:sad:

بچه ها منم پارسال بعد امتحان این حسارو داشتم ولی بهتون قول میدم فقط مالیه هفته است
مام پارسال تاپیک مطالعه گروهی داشتیم من بعد کنکور حتی دلم نمی خواست بیام ببینمش دلم می سوخت از زحماتم
ولی بعد فهمیدم این حسا عادیه
من گیر داده بودم که یکی نزدم بقیه رم جابه جا پریدم
یا اینکه می گفتم گزینه هارو از استرس جا به جا زدم ولی کلید بیاد میفهمید بد ندادید

scarlet

New member
bacheha basse to ro khoda, mordim bas ke esteres keshidimo narahati didim, bikhiyal , in chan rozo (say) konim khosh bashim va be khodemon beresim

rasti bacheha like man kar nemikone kasi dalilesho midone? chera injoriye

bacteriologist

New member
برید استراحتتونو کنید....کشتید مارو با این کلید..........یه چیزی میشه دیگه....حداقل از زمان استراحتتون بهره ببرید....بهخیال توروخدا....ارشد انقدرام خبری نیست باور کنید........

bacillus.bs

New member
ارشد خيلي خبرا هم هست
براي من كه خيلي خيلي خيلي خيلي مهمهههههههههههههه

f-mk

New member
بابااااااااااااااااااااااااااااا میگم سایت دکتر خلیلی جوابارو زده.برید درصد بگیرین.از استرس دربیاییییییییییییییییییییین

moah

New member
بچه ها کیا ارشد نظارت براموردارویی داده توروخدا بهم بگیت اصلا چندتا شرکت کننده داشته

vida68

New member
سرجلسه سوالا روکه دیدم هنگ کردم سوالای بیربط سلیقه ای بدون رفرنس عشقی ...
حیف اون همه تخصصی خوندن من حیف اون همه بررسی دستگاههای مراقبت ویژه ...
الان قد یه مهندس پزشکی بارمه
اونوقت طراح سوال میاد یه سوالایی میده که اونی که خونده بااونی که نخونده فرقی نداره همه میتونن عشقی جواب بدن ...

الهی طراح سوال خیر ...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult.

پرستاری عمومی هم همین طور بود... سوالای مسخره... واقعا نمیتونستند از 16 تاکتاب برونر400 صفحه ای 40 تا سوال تخصصی دربیارند... که خونده و نخونده از هم جدا بشن؟!!! واقعا نمیدونم این طراحان به چی فک میکردند؟؟؟

saharraj

New member
بچه ها من این روزا همش سرم گیج میره!!!!!!:wacsmiley:چرا آخه؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

designer

New member
منم دچار شوک بعد از سانحه م!!!! باورم نمیشه اصلا، انگار همه این یه سال خواب و توهم بوده !

bacillus.bs

New member
بچه ها نكنه همتون بريد
ديگه پشت سرتونم نگاه نكنيدااااااااا
162fs265937.gif

setareh58

New member
یادش بخیر چ روزایی داشتیم اینجا!!!!!!!!!!!!!!!! پر از استرس .........پر از تلاشش پر از امید و شور و نشاط ...........اما حالا افسرده ترین ادم این تاپیک من شدم .............دلم گرفته ........گرفته از شبایی ک ب عشق درس خوندن بیدار موندم ب عشق این که دانشجوی ارشد میشم امسال........خیلی دردناکه این لحظات برامم .......خیلی سخته برام وقتی دیدم تلاشام هیچ فایده ای نداشت:sad:

پدیده جون ایشالله قبول میشی اینقدر منفی فک نکن فقط هرچند سخته سریع کتاباتو از جلو چشمت دور کن اتاقت از حال و هوای کتاب و کنکور عوض کن دیگه بش فک نکن تا جواب کنکور بیاد:tsimuzpzwoap1t9y3o7

TUMS

Well-known member
یه چیزی بگم
ما سال قبلی ها از این جا خیلی قبولی دادیم
شما هم نگران نباشین خیلی هاتون قبول میشین اون هم جاههای خیلی خوب
آخه اگر شما قبول نشین کی می خواد قبول بشه هان!!!!!!
میدونم روزی که نتایج میاد همه تون میاین میگین که قبول شدین .. ..

لبخند

New member
من روزی که از سر جلسه اومدم خونه فقط یه خورده به امتحان فک کردم...یکی دو ساعت بعداز استراحت کردن نشستم میگم حوصلم سر رفته:65d6a5d6s:...کلا از اون روز تا حالا همش یا میگم حوصلم سر رفته یا مثل عقده ای ها میخوام برم بیرون!!!!مامانم یه راه حل داده: میگه یه دور دیگه بشین کتاباتو بخون:25r30wi:

لبخند

New member
bacheha basse to ro khoda, mordim bas ke esteres keshidimo narahati didim, bikhiyal , in chan rozo (say) konim khosh bashim va be khodemon beresim

rasti bacheha like man kar nemikone kasi dalilesho midone? chera injoriye

سبک استانداردشو تغییر بده از پایین صفحه شاید از طریق سبک دیگه اش بشه لایک کرد
واسه منم رو سبک علوم پزشکی 92 که میذارم تایپیکای صفحه اصلی انجمن رو اصلا نشون نمیده و همشون ضربدرقرمز خوردن مجبورم بذارم سرdefault styleتا بفهمم چی به چیه!!!

Rahai

New member
دوستای عزیزم کساییکه مایلید با هم برای آزمون آیلتس بخونیم لطفا به تاپیک آزمونای زبان بیاین... منتظرتونما...:smilies-azardl (181:ad54ad:

hosein4252

New member
سلام به دوستان گرامی آزمون مدیریت امسال خیلی سخت بود .این سوالا نمیدونم از کجا اومده بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا