bacillus.bs
New member
البته ممكنه سوالا لو رفته باشه
چون يكي از بچه ها مي گفت استادشون عين متن ٤ بهشون داده بوده
چون يكي از بچه ها مي گفت استادشون عين متن ٤ بهشون داده بوده
سلام دوستان. به نظرم شما نباید هر حرفی رو باور کنید والبته خوب ازمون دادن از دیدگاه هرکس فرق میکنه.. من در بدترین شرایط جسمی و به دنبال اون بدترین شرایط روحی درس خوندم... گاهی ناامید شدم گاهی به اجبار خانوادم درس خوندنو گذاشتم کنار و گاهی با انرژی و با امید به اینده ای بهتر درس خوندم... قبل ازمون از شدت استرس احساس خفگی بهم دست داد. سرجلسه از استرس تمرکز نداشتم هر سوالو چند بار میخوندم.. همش تو شک و تردید بودم ...با این اوصاف هرکی ازم بپرسه ازمونو چیکار کردی میگم خوب بود وهرچی به صلاحمه وخدا چی میخواد.این خوب امتحان دادن رو نظر شخصی خودم و با توجه به شرایط خودم میگم. شاید اون فردی که با تصادف نتونسته بخونه با توجه به شرایطش گفته ازمون خوب بوده. بعد ازمون وقتی برگشتم خونه حتی یه لحظه به اینکه میخواد نتیجه چی بشه فک نکردم.. الانم فک نمیکنم .واقعا بسه دیگه استرس... نباید سر یه ازمون خودمونو اذیت کنیم... هرچی بود وشد گذشت... امیدوارم هرکی تلاش کرده به نتیجه اش برسه... هرچند تو ازمون ما کسی که خونده بود با کسی که نخونده بود فرقی نداشت چون سوالات خیلی غیر استاندارد ومبهم بود.التماس دعا
نع بابا طرف میگم طرف اومده درصدهاش رو هم گذاشته همه بالای 80 زبانش هم 60 تازه میگه نرسیدم زبانم رو کامل بزنم:؟!
حالا چرا اتکینز؟؟؟؟ کلسترول رو به شدت بالا میبره !!! کتوزنیک و کلا مشکل داره !! نمی دونم شایدم من اشتباه می کنم!!! درسته وزن رو سریعتر پایین میاره بخاطر کربوهیدرات پایین ولی خوب مشکلات زیادی هم داره !!! بازم سایر دوستان هستند که میتونن نظر بدندبچه ها یه تاپیک باز کردم برا کسایی که میخوان با رژیم اتکینز لاغر کنن..
سعی کردم از رفرانس استفاده کنم..
ممکنه یکم اشکال داشته باشه.. از دوستای خوب رژیم شناس هم میخوام یه سری بزنن اگه مایل بودن ما رو پند و اندرز بدن و غلطامون رو بگیرن :ad54ad:
http://olumpezeshki.ir/forum/thread7100.html#post209812
اصلا اینجوریم که داده باشن و نباید بیان تو یه جمعی که همشون داغونن اینجوری پز بدن.. همین که بگن من خوب دادم کفایت میکنه..
آدم حالش از بعضی آدمای بی ملاحظه بهم میخوره..
تو تاپیک بیو دیدم یکی اومده بود روز قبل از کنکور کلی آه کشیده بود که من تصادف کردم نرسیدم بخونم و آرزوی موفقیت برا همتون دارم و اینا.. بعد فرداش اومده میگه همه رو بالای 80 زده و زبانشم 60..
نمیدونم چی بگم.. یا دروغ میگه و میخواد با اعصاب بچه های دیگه بازی کنه.. یا اون تصادفش دروغ بوده..
طرف با سربازیش درس خونده سال اولش بوده از بیوشیمی هیچ سررشته ای نداره.. اومده میگه بیو رو زدم 82..
نمیدونم منظور کثیف بعضیا چی میتونه باشه.. خدا خودش جای حق نشسته.. نمیدونم اینا چی یخوان جواب بدن..
راه رفتن رو اعصاب یه عده مثه من افتخار داره؟ نه افتخار داره؟
حالا چرا اتکینز؟؟؟؟ کلسترول رو به شدت بالا میبره !!! کتوزنیک و کلا مشکل داره !! نمی دونم شایدم من اشتباه می کنم!!! درسته وزن رو سریعتر پایین میاره بخاطر کربوهیدرات پایین ولی خوب مشکلات زیادی هم داره !!! بازم سایر دوستان هستند که میتونن نظر بدند
بچه هااااااااااااااااااااااا جون.تورو خدا اونایی که پنجشنبه صبح امتحان داشتن برن جوابای درس زبانشونو با جوابای موسسه دکتر خلیلی چک کنن ببینن چند درصد زدن.همه میگید زبان آسون بوده.ولی من درصدم خوب نشده وقتی جوابارو چک کردم.دلم داره میاد توو حلقم.تورووووووووووو خدااااااااااااااا بگید تقریبا چند درصد زدین زبانو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟