گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mw.ashel

New member
نمیدونم چرا امشب بی خوابی زده به سرم و تا الان شد 12 ساعت خوندم:dadad4: و بازم خوابم نمیاد:1dco2x0p1lilzhfpg1t

padideh

New member
سلااااااممممممم سلااممممم چطوريد بروبچ؟؟؟
عاغاا من امروز تا ظهر حالم بد بود يعني ي وضيييي داشتماااااا!!!!!!!!! اصلا حالم خوب نبود سردرد و تهوع و اصلا ي چيزي در حد فضايي.،،
اخلاقممممم افتضاح شده بود همچون گونه اي از درندگان شده بودم! نميدونم والا عوارض كنكوره چيه!؟
بعدش از عصر تقريبا دوباره پروانه اي شدم و افتادم رو فاز درس.....عاغاااااااا امروز ١١ ساعت خوندم........
ميبينم بعضي ها ك اول اسمشون اسكارلت هست، اسه ميرن اسه ميان!! و تحويل نميگيرن بقيرو!! مشكوك ميزنييييياااااااااا
چشمك خانم!؟!؟!؟!؟!؟خودت الان متوجه شدي منظورم چي بود پ نيازي ب توضيح نيس ديگه
باسيللللللل چرا گزارشات اينجوريه؟!
اي جووووونمممم بانو جونم ك پا ب پاي من داره ميدرسه.....
عزت زيادددد

padideh

New member
اي ول پديده خسته نباشي به خدا حقته كه رتبه1 بشي
743419_smily_bahal_33.gif

ايشن جان دست رو دلم نذار ك خون ....خيليييي استرس دارم احساس ميكنم قبول نميشم...خيلي ارشد ما سخته قبوليش...باورت ميشه من چنديييييينننن نفرو ديدم كه شبانه روز بكوب خوندن اما متاسفانه در كمال ناباوري قبول نشدن!!! من قبول شم فقط رتبه برتر پيشكشم! ب خدا رتبه برتر نميخوام ...فقط قبول شممممم....

padideh

New member
نمیدونم چرا امشب بی خوابی زده به سرم و تا الان شد 12 ساعت خوندم:dadad4: و بازم خوابم نمیاد:1dco2x0p1lilzhfpg1t

منم همينطور اشل! من ك اصلا نميفهمم كي روز هست و كي شب!!! از استرس زياد دارم سكته ميكنم شبا با اينكه خيلي خسته هستم اما اصلا نميتونم بخوابم ....حالم اصلا خوب نيست....خيلي حس بدييييي دارم ...خيلي فشار كنكور داره اذيتم ميكنه....من واقعا واقعا با تمام وجودم ميخوام ك قبول بشم .....اما نميدونم چرا هنوز مطمين نيستم ...از اينكه قبول نشم ب شدتتتتتتتتتت ميترسم ...و ب جرات ميتونم بگم اگه قبول نشم ديگه نميتونم زنده باشممممممم......بچه ها توروخدا از تك تكتون ميخوام برام دعا كنيد ....من خيلي ب اين قبوليمممممم احتياج دارم ....منم واقعا از صميم قلبم براي تك تك شما ارزوي قبولي تو ارشد رو ميكنم......اميدوارم همگي موفق بشيد

آيشن

New member
ايشن جان دست رو دلم نذار ك خون ....خيليييي استرس دارم احساس ميكنم قبول نميشم...خيلي ارشد ما سخته قبوليش...باورت ميشه من چنديييييينننن نفرو ديدم كه شبانه روز بكوب خوندن اما متاسفانه در كمال ناباوري قبول نشدن!!! من قبول شم فقط رتبه برتر پيشكشم! ب خدا رتبه برتر نميخوام ...فقط قبول شممممم....
انشالله كه قبول ميشي فقط نااميد نباش كه اينجور فكرا استرس آدمو بيشتر ميكنه و آدمو داغون ميكنه فقط به خدا توكل كن. من دست كمي از تو ندارم خود من سال قبل برا ارشد علوم كلي تلاش كردم درسته يه سري اتفاقا هم افتاد ولي با اينكه فك ميكردم قبول ميشم نشدم برا بهداشتم كه امسال شركت كردم چه بلاها كه سرم نيومد خدا كنه امسال قبول شم والا داغون ميشم.براي همديگه دعا كنيم ايشالله كه همممون قبوليم

scarlet

New member
عاغاا من امروز تا ظهر حالم بد بود يعني ي وضيييي داشتماااااا!!!!!!!!! اصلا حالم خوب نبود سردرد و تهوع و اصلا ي چيزي در حد فضايي.،،
اخلاقممممم افتضاح شده بود همچون گونه اي از درندگان شده بودم! نميدونم والا عوارض كنكوره چيه!؟
بعدش از عصر تقريبا دوباره پروانه اي شدم و افتادم رو فاز درس.....عاغاااااااا امروز ١١ ساعت خوندم........
ميبينم بعضي ها ك اول اسمشون اسكارلت هست، اسه ميرن اسه ميان!! و تحويل نميگيرن بقيرو!! مشكوك ميزنييييياااااااااا
عزت زيادددد

azize deliiiiii padide , mage mishe u va bachehaye in topic ro tahvil nagereft , hamaton mahid, nemidonam chera modatiye like am kharab shobe , mizanam kesio like nemikone!:New (6):
bacheha ta jaii ke mitonid bekhonid , va natijaro bedin daste khoda, motmaen bashid khodesh havamono dare, omidetono az dast nadin, nabayad bazarim esterese mokhareb zahmatamono bi natije kone. movafagh bashid[/FONT
]

بانو

New member
عزت زيادددد

:(40):

دیروز ۱۰ ساعت

setareh58

New member
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام ارشدیهای 92
خوشحالم که همه دارین خوب میخونین میدونم همه شما موفقین همیشه مثبت فکر کنین تا نتیجه مثبت ببینین
بفکر قبول شدن یا نشدن نباشین فقط بفکر این باشین بتونین از معلوماتتون درست سرجلسه استفاده کنین بعد کنکور وقت برا فکر کردن زیاد:(40): الان فقط تست و مرور:smilies-azardl (181 به امید موفقیت همه بچه های درسخون مخصوصا" انجمنی ها

padideh

New member
azize deliiiiii padide , mage mishe u va bachehaye in topic ro tahvil nagereft , hamaton mahid, nemidonam chera modatiye like am kharab shobe , mizanam kesio like nemikone!:New (6):
bacheha ta jaii ke mitonid bekhonid , va natijaro bedin daste khoda, motmaen bashid khodesh havamono dare, omidetono az dast nadin, nabayad bazarim esterese mokhareb zahmatamono bi natije kone. movafagh bashid[/FONT
]

نه عزيزم منظورم لايك نبوددددد...منظورم اين بود كه چرا ساكتي؟ چيه چيزي شده؟ نكنه ميخواي من نباشم..،!!!منظورم اين هست ك چرا فقط ميگه سلام امروز ٩ ساعت شب خوش!!!!!!
گروهي از عزيزان ك همينم نميگن!! ميان و ميگن ٨ !

لبخند

New member
آفریین بچه ها خیلی خوب میخونید نا امید نباشید..بالاخره هر تلاشی نتیجه ای داره...امیدتون به خدا باشه...من اینروزا نمیدونم انگار خسته ام زیاد درس نمیخونم نه اینکه نا امید باشم نه نمیدونم انگار انرژیم رفته نمیدونم باید چه کنم...وقتی تست میزنم مثلا از 30 تا تست زیست فقط 11 تا 14تاشو میتونم درست بزنم خیلی بده تست زدنم نمیدونم با اینطور تست زدن میشه قبول شد یا نه!!!

scarlet

New member
akhe padide jon man mesle u nemidonam ghashang benvisam , vase hamin kholase mikonam, u kheyli bahal minvisi, vaghti neveshtehato mikhonam, enerzhi migiram, va shad misham , kolamnnnnnnnn padide u take deli:(40):

بانو

New member
نه عزيزم منظورم لايك نبوددددد...منظورم اين بود كه چرا ساكتي؟ چيه چيزي شده؟ نكنه ميخواي من نباشم..،!!!منظورم اين هست ك چرا فقط ميگه سلام امروز ٩ ساعت شب خوش!!!!!!
گروهي از عزيزان ك همينم نميگن!! ميان و ميگن ٨ !

با منی خانوم ؟ :whistle:

......................................................................................
.............................................................................
..............................................................
..............................................
.................................
................
.......
...
..
.
:motat:

بانو

New member
من باهات جورم .....نگو مغرورم .......
من باهات جووووووورم خودتم دیدییی ..........از همون اول ...این فهمیدییییی

هر چی من خندمون تو بجاش اخمووووووووووو....... کم نمیاریییی......... نمیرییییی از رووووووووووووو
زدی تو کارهههههه ..........لجو لجبازی
با همه باز ی با من بازیییییییییییی :smilies-azardl (12)

اینم برا تنوع :painting:

آخرین ویرایش:

bacillus.bs

New member
تا الان ١١ ساعت
دو ساعت ديگه شايد بخونم كه احساس پديده را كامل درك كنم
هر چند حرف پيش به من نيومده
حالا ميگم مي خونم بعد نمي خونم

bacillus.bs

New member
عاقا مامانم يه قابلمه باقالا پخته
به من فقط ١٠ تا دونه داده
ميگه سرديت ميشه نمي توني درس بخوني
عاقا منم مي خوام خوووووووووو
35089_hysteric.gif

هنوز بوي ديوانه كنندش داره مياد
59339_2cosd1g.gif

آخرین ویرایش:

Tarsa

New member
سلام
من6ساعت خوندم امروز
حس بدی دارم قلبم درد گرفته بود رفتم دکتر
بچه ها تو اخبار میگفت 17درصد افزایش ظرفیت داشتیم بابا 2تا از شهرای من که دیگه نمیگیرین برا من که کم شده والا
فک کنم چون رشته زیاد شده منظورش این بوده
به هر حال امیدوارم خدا این روزای آخر نیروی زیاد بهتون بده دوستای من:smilies-azardl (113

darya63

New member
عاقا مامانم يه قابلمه باقالا پخته
به من فقط ١٠ تا دونه داده
ميگه سرديت ميشه نمي توني درس بخوني
عاقا منم مي خوام خوووووووووو
35089_hysteric.gif

هنوز بوي ديوانه كنندش داره مياد
59339_2cosd1g.gif

چه جالب منم امشب باقالی پلو با گوشت درست کردم.جای همتون خالی خیلی خوشمزه بود
یعنی نخوریم؟خوب نیست!!:33:

باسیلوس جون میبینم که داری میترکونی!بلاخره اینقدر پرسیدی چه جوری چه جوری؟تا فهمیدی چه جوری.ای ول خواهر :applause:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا