اي ول پديده خسته نباشي به خدا حقته كه رتبه1 بشي![]()
نمیدونم چرا امشب بی خوابی زده به سرم و تا الان شد 12 ساعت خوندم:dadad4: و بازم خوابم نمیاد:1dco2x0p1lilzhfpg1t
انشالله كه قبول ميشي فقط نااميد نباش كه اينجور فكرا استرس آدمو بيشتر ميكنه و آدمو داغون ميكنه فقط به خدا توكل كن. من دست كمي از تو ندارم خود من سال قبل برا ارشد علوم كلي تلاش كردم درسته يه سري اتفاقا هم افتاد ولي با اينكه فك ميكردم قبول ميشم نشدم برا بهداشتم كه امسال شركت كردم چه بلاها كه سرم نيومد خدا كنه امسال قبول شم والا داغون ميشم.براي همديگه دعا كنيم ايشالله كه همممون قبوليمايشن جان دست رو دلم نذار ك خون ....خيليييي استرس دارم احساس ميكنم قبول نميشم...خيلي ارشد ما سخته قبوليش...باورت ميشه من چنديييييينننن نفرو ديدم كه شبانه روز بكوب خوندن اما متاسفانه در كمال ناباوري قبول نشدن!!! من قبول شم فقط رتبه برتر پيشكشم! ب خدا رتبه برتر نميخوام ...فقط قبول شممممم....
سلااااااممممممم سلااممممم چطوريد بروبچ؟؟؟
عاغاا من امروز تا ظهر حالم بد بود يعني ي وضيييي داشتماااااا!!!!!!!!! اصلا حالم خوب نبود سردرد و تهوع و اصلا ي چيزي در حد فضايي.،،
اخلاقممممم افتضاح شده بود همچون گونه اي از درندگان شده بودم! نميدونم والا عوارض كنكوره چيه!؟
بعدش از عصر تقريبا دوباره پروانه اي شدم و افتادم رو فاز درس.....عاغاااااااا امروز ١١ ساعت خوندم........
ميبينم بعضي ها ك اول اسمشون اسكارلت هست، اسه ميرن اسه ميان!! و تحويل نميگيرن بقيرو!! مشكوك ميزنييييياااااااااا
چشمك خانم!؟!؟!؟!؟!؟خودت الان متوجه شدي منظورم چي بود پ نيازي ب توضيح نيس ديگه
باسيللللللل چرا گزارشات اينجوريه؟!
اي جووووونمممم بانو جونم ك پا ب پاي من داره ميدرسه.....
عزت زيادددد
سلااااااممممممم سلااممممم چطوريد بروبچ؟؟؟
عاغاا من امروز تا ظهر حالم بد بود يعني ي وضيييي داشتماااااا!!!!!!!!! اصلا حالم خوب نبود سردرد و تهوع و اصلا ي چيزي در حد فضايي.،،
اخلاقممممم افتضاح شده بود همچون گونه اي از درندگان شده بودم! نميدونم والا عوارض كنكوره چيه!؟
بعدش از عصر تقريبا دوباره پروانه اي شدم و افتادم رو فاز درس.....عاغاااااااا امروز ١١ ساعت خوندم........
ميبينم بعضي ها ك اول اسمشون اسكارلت هست، اسه ميرن اسه ميان!! و تحويل نميگيرن بقيرو!! مشكوك ميزنييييياااااااااا
چشمك خانم!؟!؟!؟!؟!؟خودت الان متوجه شدي منظورم چي بود پ نيازي ب توضيح نيس ديگه
باسيللللللل چرا گزارشات اينجوريه؟!
اي جووووونمممم بانو جونم ك پا ب پاي من داره ميدرسه.....
عزت زيادددد
azize deliiiiii padide , mage mishe u va bachehaye in topic ro tahvil nagereft , hamaton mahid, nemidonam chera modatiye like am kharab shobe , mizanam kesio like nemikone!:New (6):
bacheha ta jaii ke mitonid bekhonid , va natijaro bedin daste khoda, motmaen bashid khodesh havamono dare, omidetono az dast nadin, nabayad bazarim esterese mokhareb zahmatamono bi natije kone. movafagh bashid[/FONT]
نه عزيزم منظورم لايك نبوددددد...منظورم اين بود كه چرا ساكتي؟ چيه چيزي شده؟ نكنه ميخواي من نباشم..،!!!منظورم اين هست ك چرا فقط ميگه سلام امروز ٩ ساعت شب خوش!!!!!!
گروهي از عزيزان ك همينم نميگن!! ميان و ميگن ٨ !
عاقا مامانم يه قابلمه باقالا پخته
به من فقط ١٠ تا دونه داده
ميگه سرديت ميشه نمي توني درس بخوني
عاقا منم مي خوام خوووووووووو![]()
هنوز بوي ديوانه كنندش داره مياد![]()