گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Lemen

New member
سلام دوستان من چند اشکال اپیدمیولوژی دارم
کسی هست راهنماییم کنه؟؟؟؟؟

sara67

New member
سلام ملیکم

امروز 10 ساعت... از دست یکی اونقدر حرص خوردم امروز که الان با پراپرانولول 20 یکم آروم شدم... همین باعث شد دیگه بیشتر نتونم بخونم..

mw.ashel

New member
قابل توجه پدیده خانوم:
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی padideh به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
:dadad4:
ما نمیتونیم یه پیامم به شما بفرستیماااااااااااااااااااا.:sadsmiley:

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

19 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

images

.
.

منم امروز بازم
10ساعت خوندم

156419_springsmile.gif

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه

padideh

New member
سلامممممممممممممممم بروبچچچچچچچچچچچچچ ................
انا لله وانا الیه راجعون
عاغاااااااااااااااااااااااااااااااا من رسما احساس میکنم الان روحم در افق هست و جسمم در زمین! یعنی دچار دوگانگی شدم :j58r36j3gcr4suxymup اخه امروز رکورد شکوندممممممممممممممممممممممممممم دریا خانوم کجایی ک بیای بزنی اون دست قشنگه رو برام؟
من امروزززززززززززززززز 15 ساعت خوندم
خدایاااااااااااااااااااا خواهش میکنم زحماتمون رو بی نتیجه نذارررررررررررررررررررر خدایا همه اونایی که واقعا تلاش میکنن رو کمک کن .....
شب همگی خوش

bacillus.bs

New member
سلامممممممممممممممم بروبچچچچچچچچچچچچچ ................
انا لله وانا الیه راجعون
عاغاااااااااااااااااااااااااااااااا من رسما احساس میکنم الان روحم در افق هست و جسمم در زمین! یعنی دچار دوگانگی شدم :j58r36j3gcr4suxymup اخه امروز رکورد شکوندممممممممممممممممممممممممممم دریا خانوم کجایی ک بیای بزنی اون دست قشنگه رو برام؟
من امروزززززززززززززززز 15 ساعت خوندم
خدایاااااااااااااااااااا خواهش میکنم زحماتمون رو بی نتیجه نذارررررررررررررررررررر خدایا همه اونایی که واقعا تلاش میکنن رو کمک کن .....
شب همگی خوش

چه جوري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟،،،،؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)؟،)))؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vida68

New member
سلام به دوستان درس خونم....
من ساعت نمیگیرم این روزا فقط میخونم تا جایی که توان داشته باشم!!!
ولی پدیده جون چه جوری 15 ساعت خوندی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! آخه نمیشع!!!!
روزا سریع میگذره ، باید سرعتمونم ببریم بالا....
برام دعا کنید...

padideh

New member
سلام به دوستان درس خونم....
من ساعت نمیگیرم این روزا فقط میخونم تا جایی که توان داشته باشم!!!
ولی پدیده جون چه جوری 15 ساعت خوندی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! آخه نمیشع!!!!
روزا سریع میگذره ، باید سرعتمونم ببریم بالا....
برام دعا کنید...

سلام عزيزم...
منم اولش فكر ميكردم هرگز نميتونم بيشتر از ١٣ ساعت بخونم،اما از صبحش ك بيدار شدم ب خودم قول دادم كه حتما امروز ١٥ ساعت ميخونم.و شد! راستششش خيلييييييي فشرده خوندم ! كلا ناهار و شامم تو ٤٠ مين خوردم و استراحتم فك نكنم بيشتر از ١:٣٠ شد ...اما هر وقت خسته ميشدم چند لحظه نميخوندم. درس تخصصي رو ك داشتم ميخوندم موقع خسته شدن ميذاشتمش كنار و بلافاصله لغت زبان ميخوندم، خيلي خوب بود هم خسته نميشدم هم خيلي تنوع بود،بعد دوباره درس تخصصيم رو ميخوندم، كلا موقع خستگي زبان ميخوندم همين باعث شد كه وقتم هدر نره و ذهنم خيلي خسته نشه. هيچ چيز غير ممكن نيست.....خواستن توانستن است عزيزم

asal 92

New member
سلام
من دیگه اصلا تایم نمیگیرم فقط مرووووووور وتست ...
خدایی چون مرور وتست زدنه اصلا خسته نمیشم چون موضوع گنگی برام نمونده همه قبلا حل شدن
...

asal 92

New member
به جرات میتونم بگم اگه مشکل زبان نداشتم یعنی اگه میشد بالای 50 بزنم حتما جزو 10 نفر اول بودم ولی فک نکنم بشه چون هر چی زبان میزنم زیر %30 و20 %نمیدونم چرا ...:65d6a5d6s:

آيشن

New member
سلامممممممممممممممم بروبچچچچچچچچچچچچچ ................انا لله وانا الیه راجعونعاغاااااااااااااااااااااااااااااااا من رسما احساس میکنم الان روحم در افق هست و جسمم در زمین! یعنی دچار دوگانگی شدم :j58r36j3gcr4suxymup اخه امروز رکورد شکوندممممممممممممممممممممممممممم دریا خانوم کجایی ک بیای بزنی اون دست قشنگه رو برام؟من امروزززززززززززززززز 15 ساعت خوندم خدایاااااااااااااااااااا خواهش میکنم زحماتمون رو بی نتیجه نذارررررررررررررررررررر خدایا همه اونایی که واقعا تلاش میکنن رو کمک کن .....شب همگی خوش
اي ول پديده خسته نباشي به خدا حقته كه رتبه1 بشي
743419_smily_bahal_33.gif

آيشن

New member
امروز 9ساعت شد همش مرور و تست
38120_girl_claping.gif
. ديروزم داستاني داشتيم ها برا خودمون. خوب نبودم دپرس شده بودم نميدونم چي شد يهو به اين فكر كردم كه نتايج ارشد اومده و من قبول نشدم
847720_girl_cray.gif
اونقدر حالم بد شد كه نگو به همه توصيه ميكنم به هيچ وجه به اين جور چيزا فك نكنين ديروز5:40شد
454519_olympix.gif

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

18 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

time02.jpg

.
.

منم امروز
10:20ساعت خوندم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

فقط یک بار برای همیشه

آخرین ویرایش:

cheshmak

New member
سلاممم بجه ها.....من دو روز هست که تایم نمیگیرمممم.........ولی از فردا حتما دوباره میگیرممممم....شب خوش!!!!!

darya63

New member
سلام عزيزم...
منم اولش فكر ميكردم هرگز نميتونم بيشتر از ١٣ ساعت بخونم،اما از صبحش ك بيدار شدم ب خودم قول دادم كه حتما امروز ١٥ ساعت ميخونم.و شد! راستششش خيلييييييي فشرده خوندم ! كلا ناهار و شامم تو ٤٠ مين خوردم و استراحتم فك نكنم بيشتر از ١:٣٠ شد ...اما هر وقت خسته ميشدم چند لحظه نميخوندم. درس تخصصي رو ك داشتم ميخوندم موقع خسته شدن ميذاشتمش كنار و بلافاصله لغت زبان ميخوندم، خيلي خوب بود هم خسته نميشدم هم خيلي تنوع بود،بعد دوباره درس تخصصيم رو ميخوندم، كلا موقع خستگي زبان ميخوندم همين باعث شد كه وقتم هدر نره و ذهنم خيلي خسته نشه. هيچ چيز غير ممكن نيست.....خواستن توانستن است عزيزم
افرین خوشگل من.بزن دست قشنگه رو:4d564ad6:

darya63

New member
من چرا 2 زدم
437519_sorrysmiley.gif
ببين همين كارا رو ميكنم بعد كنكور رو خراب ميكنم معلوم نيست موقع تست زدن حواسم كجا بوده
284519_snap.gif
تازش چقدر روش فكر كردم
850419_smartass.gif

مگه با یه تست اشتباه زدن کل کنکور...؟! قرار که نیست کل سوالا رو بلد باشیم!
ایشن جان همه اینایی که قبول شدن مگه 100 زدن؟نه بابا نگران نباش و به نتیجه اصلا فک نکن ...افرین دخمل خوب فقط بخون:rose:بیا اینم یهه گل جایزه ات که بخونی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا