سلامممممممممممممممم بروبچچچچچچچچچچچچچ ................
انا لله وانا الیه راجعون
عاغاااااااااااااااااااااااااااااااا من رسما احساس میکنم الان روحم در افق هست و جسمم در زمین! یعنی دچار دوگانگی شدم :j58r36j3gcr4suxymup اخه امروز رکورد شکوندممممممممممممممممممممممممممم دریا خانوم کجایی ک بیای بزنی اون دست قشنگه رو برام؟
من امروزززززززززززززززز 15 ساعت خوندم
خدایاااااااااااااااااااا خواهش میکنم زحماتمون رو بی نتیجه نذارررررررررررررررررررر خدایا همه اونایی که واقعا تلاش میکنن رو کمک کن .....
شب همگی خوش
سلام به دوستان درس خونم....
من ساعت نمیگیرم این روزا فقط میخونم تا جایی که توان داشته باشم!!!
ولی پدیده جون چه جوری 15 ساعت خوندی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! آخه نمیشع!!!!
روزا سریع میگذره ، باید سرعتمونم ببریم بالا....
برام دعا کنید...
اي ول پديده خسته نباشي به خدا حقته كه رتبه1 بشيسلامممممممممممممممم بروبچچچچچچچچچچچچچ ................انا لله وانا الیه راجعونعاغاااااااااااااااااااااااااااااااا من رسما احساس میکنم الان روحم در افق هست و جسمم در زمین! یعنی دچار دوگانگی شدم :j58r36j3gcr4suxymup اخه امروز رکورد شکوندممممممممممممممممممممممممممم دریا خانوم کجایی ک بیای بزنی اون دست قشنگه رو برام؟من امروزززززززززززززززز 15 ساعت خوندم خدایاااااااااااااااااااا خواهش میکنم زحماتمون رو بی نتیجه نذارررررررررررررررررررر خدایا همه اونایی که واقعا تلاش میکنن رو کمک کن .....شب همگی خوش
افرین خوشگل من.بزن دست قشنگه رو:4d564ad6:سلام عزيزم...
منم اولش فكر ميكردم هرگز نميتونم بيشتر از ١٣ ساعت بخونم،اما از صبحش ك بيدار شدم ب خودم قول دادم كه حتما امروز ١٥ ساعت ميخونم.و شد! راستششش خيلييييييي فشرده خوندم ! كلا ناهار و شامم تو ٤٠ مين خوردم و استراحتم فك نكنم بيشتر از ١:٣٠ شد ...اما هر وقت خسته ميشدم چند لحظه نميخوندم. درس تخصصي رو ك داشتم ميخوندم موقع خسته شدن ميذاشتمش كنار و بلافاصله لغت زبان ميخوندم، خيلي خوب بود هم خسته نميشدم هم خيلي تنوع بود،بعد دوباره درس تخصصيم رو ميخوندم، كلا موقع خستگي زبان ميخوندم همين باعث شد كه وقتم هدر نره و ذهنم خيلي خسته نشه. هيچ چيز غير ممكن نيست.....خواستن توانستن است عزيزم
افرین خوشگل من.بزن دست قشنگه رو
من چرا 2 زدمببين همين كارا رو ميكنم بعد كنكور رو خراب ميكنم معلوم نيست موقع تست زدن حواسم كجا بوده
تازش چقدر روش فكر كردم![]()
![]()