گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

darya63

New member
و متولد شدم با دستان گرم تو و اولین اموزشگاه مهرم اغوش تو بود و چه زیبا گریه ام را بالبخند مادرم پییوند زدی ...روزت مبارک
روز جهانی ماما رو به همه و دوستای خوبم اشل جون و چشمک جون و پرنیا جون و مامای 84 ...تبریک میگم

چند وقتی که نبودم دلم برا همه تنگ شده بود و فک میکردم سایت ویروسی شده و نمی اومدم تا بلاخره همسر جون نشونم داد چیکار کنم!
خلاصه از این به بعد میام

padideh

New member
ببخشید دوستان که سوالمو اینجا میپرسم
به نظر شما induce مترادف temp هست یا prompt??

سلام دوس جون، induce به معناي :persuade or influence sb to do sth هست و مترادف ميشه با prompt كه يكي از معناهاش encourage sb هست و syn با provoke هست.

DNA.2013

New member
سلام دوس جون، induce به معناي :persuade or influence sb to do sth هست و مترادف ميشه با prompt كه يكي از معناهاش encourage sb هست و syn با provoke هست.

ممنون از توجهت پدیده جونی.
من اشتباه نوشتم منظورم tempt بود.نه temp.
در مورد tempt هم نظرت همینه؟

parnia

New member
پدیده جون خیلی باحال همه رو تجزیه و تحلیل میکنی....هر بار میام میخونم و کلی میخندم.....:ad54ad:

من اینجا گزارش نمیدم...چون هیچوقت خودمم نفهمیدم چند ساعت خوندم ...ینی مثه شما دقیق نمیدونستم..:dadad4:.خلاصه منم در کنار شما هستم و میخونم....امیدوارم همتون موفق باشین...

دریا جون روزت..(روزمون:smiliess (3):) مبارک...( ببخشید دیر گفتم...)....:riz304:

آيشن

New member
امروز شد8:10 از ديروز بيشتر شد ايشالله فردا بيشترم ميشه
51521_544120_l_daisy.gif
282320_girl_wink.gif

cheshmak

New member
امروز 10 ساعت......یعنی 11ساعت خوندما.....ولی به نظرم همون 10 ساعتش مفید بود:smilies:

بانو

New member
چیکار پدیده دارین حالش خوب نبود هرکی حرفی داره به من بگه :p7977cujr38iyymsu8:

دروز ۱۰ ساعت خوندم

padideh

New member
سلام سلام خاله بزغالــــــــه
علیک سلام خاله بزغالــــــــه
بچه داری خاله بزغالــــــــه
نه که ندارم خاله بزغالــــــــه
پس اینا چی ان خاله بزغالــــــــه.......واي بچه ها اين شعرو يادتونه؟! من وقتي كلاس اول بودم با دوستام زنگهاي تفريح اينو ميخونديم!!! ي همچين موجود بي غمي من بودم!! زنگاي تفريح اي جانم پديده اي جان....ايشالا زنگاي تفريح ارشدم اينو با نگار و بروبچ ارشدي تغذيه كه همكلاسي هستيم توي دانشگاه ميخونيم!خخخخخخخ
خو بسه ديگه زنگ تفريح! عاغا من ديروز حالم بد بود ي موجود دپسرده و نااميد و خسته بودم!! اما الان همچون انرژي هسته اي هسستم و ميگم قبولي ارشد ...حالا باهم يكصدا حق مسلم ماست ....تكبيررررر....مرگ بر امريكا.،،،من مطمينم هممون قبوليم...خانمي كه ديشب گزارش ندادي و مياي لايك ميذاري و اول اسمت آشل هست !!! چنانت كوبم گرز گران كه ....اي جانم رستم و سهراب واي ك چقدر رو مخم بودن اين شاهنامه !!! از دبستان تا دانشگاه همراهان ما بودن!! هيچكس تنها نيست....اي جونم ...عاغا ما بريم بدرسيم ...عزت زياددددد

negar91

New member
سلام به همه دوستان
پدیده رو خیالتون راحت باشه من از لحظه به لحظه اش خبر دارم و جرات نداره 1 ثانیه هم تنبلی کنه شبا هم که کلا 2تایی شب زنده داری میکنیم (البته به جاش بعضیا تا لنگ ظهر خوابن )
آقا منم خیلی خوب داشتم میخونم تا اینکه امروز یکی از استادام بابت یه کاری بهم زنگ زد و ما بین حرفاش گفت که 5 شنبه واسه طرح سوالای ارشد میره تهران . :smiliess (13): همینو که گفتا یه دفعه یه موج ترس و اضطراب به سمت من هجوم آورد :13:
راستی بچه های تغذیه : این استاد ما گفت 10 تا از سوالای تغذیه رو اینشون طرح میکنه که هر 10تاشو فقط از کرواس میده گفتم به شما هم بگم که خیلی واسه مادرن و هیومن خودمونو اذیت نکنیم بهش میگم استاد سوال سخت ندیا میگه بچه خجالت بکش مثلا ازمونه ارشد امتحان میان ترم که نیست باید سوال مفهومی باشه :image170:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا