گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

padideh

New member
مرسي عزيزم ....اما من هنوز خوابم نمياد ! بي خيال خواب پاشم بخونم بهتره....

scarlet

New member
salam azizanam , padide kheyli bahali , vali sate khbeto tanzim kon dokhtar shaba zodtar bekhab , ta adat koni, man diroz 6 saat khondam , chizaii pish omad , natonestam bekhondam , aslan vaght nemishe be esterese konkoram fek konam , bas ke masaele dige hast, movafagh bashid

Taraa

Well-known member
خواهر تارا!!!!! واقعا ساعت خوندنت خيلي بالاست من تحت تاثير قرار گرفتم عزيزم!!!!
:ph34r-smiley:

:dadad4:

1392.02.14
7 ساعت
269119_smileluva.gif

بانو

New member
سلاااام بر بروبچ كنكوري ....
اول از همه روز ماما رو ب همه ماماهاي گل تبريك ميگم .مخصوصا دوستان هميشه در صحنه سايت آشل و چشمك.
عاغاااااااااا اين چ وضشه!! اشل و باسيل گويا شما فكر كرديد مباحث انجمن هاي علوم پزشكي دات كام جزو منابع امتحانيتونه!!! واي كه چقدر دلم ميخواد الان با تانك ٤ بار لهتون كنم بعدش اعدام بشيد!باسيلوس خانوم بشين بدرس بچه شيطون ! يا اواتار عوض ميكني يا بحث ميكني يا دنبال ايني كه كي كجا زندگي ميكنه و كي چندتا خواهر برادر داره!!!!! بار اخر بود كه بهت تذكر دادم دفعه ديگه با تانك ميام تو اصفهان و ب لبه ي تانكم اويزونت ميكنم بعد تا خود ميدون نقش جهانتون همينجوري ميبرمت سپس شليكت ميكنم تا درس عبرتي بشي براي كنكورياي اصفهان!
عاغااا يكي برا من اب قند بيار فشارم افتاد! اخه نميذاره اين دختر كه ادم ارامش داشته باشه!
آيشن افرين امروز پيشرفت داشتي.
چشمك امروز خوب بودي اما نسبت ب قبلت نه پسرفت داري!
هماتو 70 نيستي !نيستي دارم دق ميكنم نيستي دارم ميپوسم ...درود هاتو من دونه دونه ور ميدارم ميبوسم...اي جانم هماتو
eco.bio سيستمت هوشمنده ديگه!!! بابا ما خودمون ذغال فروشيم ..پاشو بيا بچه!!
نارون و استارلت كوشن!!! استارلت!! از اسكارلت بياموز گزارش دادنو!!
بانو هم افرين دخترم داره ميتلاشه!!!
دريا خانوم كجايي!!! بابا نترس شما بيا من بهت نميگم ملوك السلطنه كهنسال شما بيا فقط كاريت نباشه.
اي جونم سارا خانوم خوف درس ميخونه.
مامان عسل كجاست!!؟ بابا منم استرس دارم ب جون خودم اما چاره اي نيست!! بيا ااااااااا گزارش بده
واي بقيه بچه ها شرمنده من ديگه دستام جون نداره بتايپم اگه اسمتون رو نبردم شرمنده.....

باشه پدیده خانوم دیگه منم بردی تو فاز خشونت ؟ اون تعجب برا چی بود :smiliess (11): من برم تو فاز خشونت بد آدمی میشم ازبانوی مهربون تبدیل میشم به ...... حساب خودتو کن که دیگه به من زیر چشمی نگا نکنی :ph34r-smiley:

دیروز ۷ ساعت حالم خوب نبود پدیده خانوم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

eco.bio

New member
سلااااااااااااااااام بچه هااااااااااااااااااا خووووووووووووووبین:thanks: باور کنین سیستمم هفته پیش قاط زد الان تازه ویندوز عوض کردم تا میخوام روشنش کنما زودی میگه اونو اپدیت کن اینو اپدیت کن. از یه طرفم هوا بارونیه اینترنتم مدام قطع و وصل میشه تا بیام اپدیته رو دانلود کنم حداقلش 3 ساعتی زمان میبره اپدیتم نکنم دفعه بعد کلا ویندوزه بالا نمیاااااااااد:p7977cujr38iyymsu8: همین الان از صبح ان هستم زبان جلومه اینو میخونم وسطش هم یکی میزنم سر این:shocked: بعده کنکور عاقا این سیستم ما یه سرعتی پیدا میکنههههههههههههه که دیگه نگووووووووووو

eco.bio

New member
دیرو بد نبود 9 ساعت. گفتم دیگه این دفه میرم رو 12 ساعت و به پدیده یه دستی تکون میدم. تا ساعت 12 ونیم شدااااااااااااااا عاقاااااااااااا یه خوااااااااااااااابی اومددددددددددد به چشام که نگو و نپرس. گفتم اشکال نداره زیاد به خودت فشار نیار پاشو برو بخواب صبح 6 پا میشی مثه باسیل جون. رفتم خوابیدم 5 پاشدم دیدم درو دیوار میگه بگیر بخواب گفتم باشه یه چرت نیم ساعتی بزنم پاشم خوابیدم پاشدم دیدم 8 شده!!!!!!!!!!!!!:p7977cujr38iyymsu8: نمیشه دیگه من اون 7 یا 8 ساعتو نخوابمااااااااااا اصن نمیتونمممممممممممممممم:tsimuzpzwoap1t9y3o7 نمیدونم چیکا کنم:smiliess (12):

eco.bio

New member
خب دوستان با این اوصافی که کردم شبا نمیتونم بخونم میتونین از چشمک بپرسین. یه بار قرار گذاشتیم تا ساعت 2 درس بخونیم ساعت 12 نشده من شب بخیرو گفتم:ph34r-smiley: هه هه. و چون در طی روز هم خب یهو کاری پیش میاد اینا.......... واسه همون مجبورم اینترنت و سایت اومدن رو بذارم کنار:(50): ولی هر وقت تونستم میام. مثه همین الاننننننننن . خوووووووووووووب بخوووووووووونین دوستاااااااااااااااان. همه بچه های این تاپیک جزو قبولین ارشد هستن. :a2d3: منکه برای همه تون دعااااااااا میکنم. همگگی برای همدیگه دعااااااااااا کنین دوستاااااااان که انشالاه نتیجه بگیریم. دووووووستون دارررررررررررررم:thanks:

eco.bio

New member
راستی روز ماما رو هم منم تبریک میگم. ( دیگه نمیدونم امروزه یا کی هس خلاصه مهم تبریکش هس که منم گفتم:a2d3:) چشمک جون اشل جون و............ بچه های مامایی انشالله که امسال ارشد قبول بشین دیگه اخره مامایی بشین:4d564ad6:

Tarsa

New member
دیروز4ساعت
بچه ها خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:thanks::bunnyearsmiley::thanks:

biosta

Well-known member
شاید سوال شما باشد .

سلام دوستان
یه مدتی حوصله تست زدن ندارم بنظر شما چیکار کنم؟؟
و درست همین حال تو سر جلسه امتحان برام پیش میاد که حوصله جواب دادن به سوالات ندارم
با اینکه بلدم و سعی میکنم فکرم به قبولی تمرکز کنم ولی بازمم نمیتونم اونجوری که باید به سوالات جواب بدم
لطفا بگید چیکار کنم :
جواب
نه این که منظورم مستقیما شما باشد مخاطبم دیگر دوستان کنکوری هم هست
چون که گفتید در تست زنی حوصله ندارید شاید جالب باشه که بدانیم بیشترین اعتیاد در دنیا خیال پردازی هست از اعتیاد به مواد مخدر هم فراگیری بیشتری دارد.
اگر که خیال پردازی ما با واقعیت مرتبط نباشد یعنی تو پنج سالگی موندیم و همون جا فریز شدیم .
قراره در بزرگسالی خیال پردازی ما منطبق با واقعیت باشد تا راه را انتخاب کنیم و احتمالات موضوع را بسنجیم
اگر که حواس تان هنگام مطالعه زیاد پرت می شود علت این می تواند باشد که مطلبی که می خوانید در شما باعث جذابیت نمی شود
و بنابرین مغز که خاصیتش چنین هست که بایستی مرتب با موضوعی در گیر باشه به سمتی غیر درس برود .
علت چیست ؟
مطلبی که می خوانید زیادی تکراری هست چرا که مغز بیشتر از تکرار مطلب تکراری علاقه به یاد گیری مطلب جدید دارد .
درس خواندن در اولویت زندگی تان قرار نمی گیرد .
اضطراب و استرس زیاد .
مطلب را به علت این که سخت هست از یادگیری سرباز می زند .
مشکل عدم توجه و تمرکز (کسی که هوش گرفتن لیسانس را دارد این مشکل را ندارد ).
انگیزه و هدف هایتان به اندازه قبل رنگ ندارد.
پیشنهاد
موقعی که من برای کنکور می خواندم اگر که نگم هر روز ولی بیشتر روز ها انگیزه هایم رو از برای ادامه تحصیل دور می کردم .
در تست زنی برای خودتان وقت را منظور کنید با این کار همراه با یاد داشتن روش های تست زنی به آزمونی که از خودتان می گیرید نظم می دهید .
تست زدن را می توانید از درسی که بیشتر دوست دارید یا بیشتر یاد دارید شروع کنید .
دوستان همان طور که می دانید تست های سال های قبل را برای این که در بار دوم یا بیشتر بزنید گلچین کرده باشید تا که هر تستی را از خود آزمون نگیرید
و وقت خود را برای تست های منتخب بگذارید .
همان طور که روز ها و ماه ها و سال ها گذشت این یک ماه هم به سرعت سپری می شود پس لازمه به خودتان تلنگر بزنید و حواستان را برای چند روز آینده بیشتر جمع کنید و زمان را بیشتر قدر بدانید
امید وارم به قبولی همه ی شما همه ی شما تک تک شما دوستان به نظرم قبول هستید یک ذره هم شک نکنید با خود بگویید
" من قبولم و سعی ام رو می کنم که در انتخاب بالاتری قبول بشوم ."

biosta

Well-known member
دانشجویان و دانش آموزانی که در آزمونهای مختلف شرکت می کنند همیشه از عدم هماهنگی در مدت زمان آزمون و تعداد سوالات شکایت دارند بعضی افراد مدت زیادی را صرف یک تست می نمایند و در انتهای زمان آزمون هنوز تعدادی از سوالات را نخوانده اند .

گروهی نیز به خاطر ترس از کمبود وقت خیلی از سوالات را سطحی خوانده و سریع جواب می دهند و نه تنها نمره مثبت نمی گیرند بلکه به دلیل نمره منفی بسیاری از آزمونها دچار ضرر می شوند و جالب است که این افراد معمولا در انتها وقت اضافه نیز می آورند مطلب زیر به بررسی این موضوع پرداخته است :

نکاتی که در تست زدن اهمیت دارد و لازم است در آزمون تستی رعایت شود را در زیر می آوریم.
۱- بررسی اجمالی
سؤال ها را به طور اجمالی بررسی کنید . راهنمایی ها را به دقت بخوانید و متوجه تعداد ونوع سؤال ها باشید و وقت خود را بر طبق ارزش سؤال زمان بندی کنید.
۲- زمان
زمان یکی از عواملی است که قبل از تست زدن و پاسخگویی به آزمون های تستی باید مدنظر باشد . سعی کنید وقت خود را با توجه به ارزش سؤال زمان بندی کنید بسیار مهم است مدت زمانی که برای پاسخگویی هر سؤال در نظر می گیریم با مدت زمانی که برای پاسخگویی آن سؤال تعیین شده هماهنگ باشد.
خوب است برای ایجاد این هماهنگی در منزل شرایطی شبیه به آزمون سراسری به وجود بیاورید و ساعتی که زمان آن قابل تنظیم است را در نظربگیرید و به تعدادی سؤال با زمانی مشخص پاسخ دهید.
۳- سرعت عمل
سرعت عمل عامل دیگر است که در آزمون های تستی اهمیت دارد . معمولاً کسانی که تمرکز بیشتر دارند و مطالب را خوب خوانده باشند در پاسخگویی حضور ذهن دارند و با سرعت عمل بیشتری پیش می روند . برای این که در تست زدن سرعت عمل داشته باشید ، تمرین کنید.
۴- دقت
عامل مهم دیگر در تست زدن دقت است در پاسخ به سؤال های چهارگزینه ای باید دقت کنیم خانه را اشتباه پر نکنیم و علاوه بر آن سؤال و جواب ها را با دقت بخوانیم . نکات ریزی در سؤال های چهار جوابی هست که ممکن است خواننده را دچاراشتباه کند که در زیر به آن ها اشاره می کنیم.
_ سؤال هایی که آخر آن ها با کلمه ی ” می شود ” و ” نمی شود ” ختم می شود ممکن است داوطلبی که دقیق سؤال را نمی خواند این کلمات را اشتباه ببیند و درنتیجه گزینه را اشتباه انتخاب کند.
_ نکته دیگر این است که درآزمون های چهار گزینه ای معمولاً چهار گزینه شباهت زیادی به هم دارند و ممکن است داوطلب با خواندن اولین گزینه آن را صحیح بداند و ازخواندن سه گزینه دیگر خودداری کند. توجه داشته باشید که چهار گزینه را حتماً بخوانید و با مقایسه آن ها صحیح ترین را انتخاب کنید.
_ در سؤال های جور کردنی به تدریج که موارد را با هم جور می کنید آن ها را حذف کنید. در این صورت پاسخ ها کمتر خواهد شد و احتمال کاربرد مجدد آن ها کاهش خواهد یافت.
_ در موقع حدس زدن معمولاً اولین حدس شما درست است بنابراین زیاد وسواس به خرج ندهید تا جواب را عوض کنید مگر در مواقعی که مطمئن هستید.
_ پاسخ هایی که می دانید غلط است را کنار بگذارید و بدین طریق تعداد پاسخ ها را محدود کنید تا احتمال پیدا کردن پاسخ صحیح را بیشتر کنید.
_ سؤال های آسان را زودتر جواب دهید . اگر احساس می کنید سؤالی پیچیده است ، وقت خودتان را زیاد روی آن سؤال تلف نکنید ، کنار آن علامت بگذارید تا بعداً به آن پاسخ دهید.
- همه سئوال ها را جواب ندهید سئوال هایی که تصادفی پاسخ داده می شود شانس موفقیت فرد را کمتر می کند چون هر پاسخ منفی ، نمره منفی در پی دارد. بنابراین تا جایی که امکان دارد از پاسخ های تصادفی پرهیز کنید .
در نهایت پاسخ ها را مرور کنید اما سعی در عوض کردن پاسخ ها را نداشته باشید.
- سئوال هایی که احساس می کنید اشتباه پاسخ داده اید، یک بار دیگر بررسی کنید به عقب برگردید و دوباره با دقت بیشتری مطالب مربوط به آن را بخوانید تا اشکال برطرف شود .

biosta

Well-known member
سال قبل که برای کنکور ارشد خودم را آماده می کردم مصاحبه با نفرات برتر را که می خواندم مطالبی که نمی دانستم و به نظرم جالب می آمد به word منتقل می کردم
یا اگر مطلبی در رابطه با نحوه تست زنی - مطالعه - برنامه ریزی پیدا می کردم که مفید باشد و ندانم نگه می داشتم این مطالب از آن جمله هستند .

تعدادی از دروس را به طور کامل تمام کرده و با شروع دروس بعدی در زمینه دروس قبلی تست حل می کردم و سعی کردم هیچ گاه از حل تست فاصله نگیرم چرا که به نظر من یکی از اصلی ترین عوامل ایجاد تسلط حل تست های استاندارد به ویژه تست های سالهای گذشته کنکور است.

مهمترین درسی که از آزمون قبلی گرفته بودم این بود که اگر آدم بر روی 70 درصد مطالب مسلط شود بهتر است تا 100 درصد مطالب را بدون تسلط یاد بگیرد.

نکته ای هم که از بررسی آزمون سالهای اخیر می توان پی برد این است که بین میزان مطالعه دروس ریاضیات
و میزان پاسخگویی به سوالات، نسبتی تقریبا خطی وجود دارد

توصیه من به داوطلبان این است که از تست های سالهای قبل غافل نشوند برای حل خیلی از سوالات نیاز به ایده هایی است که می توانند این ایده ها را در آزمون های قبلی ببینند و یاد بگیرند.

به نظر من بهتر است که ابتدا وقت خود را بر روی رفع اشکال و قوی شدن در درس هایی گذاشت که ضعف داریم و سعی کرد با کسب بنیه علمی خوب در تمام درس ها اعتماد به نفس لازم را به دست آوریم و بعد به سراغ دوره و تست زنی محض برویم.

انگیزه، به نظر من مهمترین عامل موفقیت در آزمون کارشناسی ارشد انگیزه است، در آزمون کارشناسی همه انگیزه دارند ولی برخی پشتکار ندارند، اما در ارشد این طور نیست انگیزه حرف اول را می زند.

با شروع پاییز مطالعه جدی برای آزمون را شروع کردم و با توجه به اینکه شاغل و متأهل بودم و نمی توانستم در طول هفته درس بخوانم سعی کردم از روزهای پنج شنبه و جمعه به خوبی استفاده کنم. حدود دو ماه به آزمون روزهای چهارشنبه را هم مرخصی می گرفتم و سه روز درهفته مطالعه می کردم. سه هفته آخر را هم کاملا مرخصی گرفتم و حسابی درس خواندم، طوری که بعضی روزها 13 ساعت مفید داشتم.

باید این قدر تمرین کرده باشی که تا سوال را دیدی راه حل به ذهنت برسد. به ویژه چون سوالات خیلی کم شده غلط زدن اسف انگیز است.
داوطلبان حتما در آزمون های آزمایشی هم شرکت کنند و سعی کنند یک ماه آخر سوالات سالهای قبل را طبق زمان بندی کنکور حل کنند تا سرعت آن ها هم بالا رود.

کتابهاي کنکوري هم مي خواندم ولي احساس مي کنم اهميت کتابهاي پايه خيلي بيشتر بود.
کار اين کتابها اين است که مفاهيم را آموزش دهند و به نظر من بدون درک دست مفاهيم نمي توان به درستي به تست ها پاسخ داد.

مهمترین اصل در آزمون سراسری مفاهیم و تسلط به مطالب. خيلي روي خلاصه ها کار کنند، حتما موقع مطالعه دروس خلاصه برداري کنند ديگر فرصت بازگشت نخواهند داشت
زيرا بعد به نظر من اصلا نباید به رتبه فکر کرد؛ مهم این است که خوب درس بخوانی، رتبه خوب خودش از راه می رسد.
مهمترین نکته به نظر من داشتن اعتماد به نفس است، باید طوری درس بخوانیم که به موفقیت خود مطمئن باشیم این طوری اضطراب و استرس که دشمن موفقیت هستند از ما دور می شود. من خودم شب کنکور با خیال راحت از 10 شب تا 11 صبح خوابیدم. بعد از کنکور هم با این که از درصد های خودم راضی نبودم ولی با توجه به اینکه کنکور برای همه یک جور است مطمئن بودم که رتبه خوبی به دست خواهم آورد.

نکته دیگر این که سعی کنند اول اطلاعات و درصد تست خود در همه درسها را به میانگین شرکت کنندگان برسانند و بعد بر روی یک درس سرمایه گذاری خاص کنند،
به طور کلی درسی را رها نکنند و در کنار درصد های متوسط در این درس ها ، درصد های خوبی در درس هایی که احساس می کنند توانایی بیشتری دارند به دست آورند.

اگر تا کنکور زمان چند ماه ای را در پیش دارید نباید برای کنکور از همه چیز برید و تنها مشغله ذهنی خود را کنکور نمود چون خود این موضوع استرس زا است، بهتر است که مشغولیت های دیگر خود را هم نگه داشت مثلا به کلاس موسیقی خود ادامه داد و خلاصه همچنان بخشی از وقت خود را به فعالیت های مورد علاقه اختصاص دهند.

باتوجه به اینکه خیلی ها به سوالات زبان پاسخ نمی دهند درصد خوب دراین درس تاثیر مثبت زیادی دارد.
به نظر من سوالات درک مطلب را با کمی تمرین می توان پاسخ داد.

اصولا من اول هرهفته برنامه هفته بعد را می نوشتم و اگرچه ممکن بود همه آن رعایت نشود ولی باز خیلی خوب بود. از طرف دیگر من مطالعه تشریحی دروس را تا یک ماه مانده به کنکور تمام کرده بودم و ماه آخر را فقط تست می زدم که خیلی درموفقیت من تاثیر داشت ،در واقع شاید بتوانم بگویم که تاقبل از ماه آخر آمادگی من برای کنکور 50% بود و بعد از این یک ماه به 100% رسید.

وقت هردرسی مال خود آن درس است ونمی توان وقت آن رابه دیگری داد.

به يقين انجام فعاليتی که انسان آن را اراده کرده و همراه با تلاش و موفقيت است احساس رضايت را به همراه دارد. مطالعه دروس بعد از دو سال از فراغت از تخصيل برايم جذاب بود و احساس می کردم دروس را بهتر از دوره کارشناسی می فهمم و گاهی حسرت می خوردم که کاش در همان دوره دروس را اينگونه مفهومی خوانده بودم.در واقع نگاه به دروس پايه با ديدی وسيعتر از دوره گذراندن آنها به علت گذراندن دروس ديگر و تجربيات کاری که برخی مبانی را عمق بخشيده بود، در اين ميان موثر بود.

biosta

Well-known member
رتبه بسیار تحت تاثیرخود باوری واعتماد به نفستان هست من اطمینان کامل دارم که می توانم

می دانیم هر چه جلوتر می رویم بایستی از زمان یاد گیری کاسته به زمان مرور و جمع بندی و تست زنی اضافه می کنیم .
(اگر مطلبی را هم می خواهید جدیدا" یاد بگیرید پرونده اش را تا دو هفته ی دیگر ببندید
قرار نیست که همه مطالب را یاد داشته باشید قرار هست که مطالبی را که یاد دارید به درستی و به موقع از آن استفاده کنیم )
هر چه جلوتر می رویم مرور و تست زنی اهمیتش بسیار بیشتر از یاد گیری مطالب جدید می شود
در پست های مختلفی درباره علت مرور گفتم .گفتم که وقتی که مرتب مرور می کنید سرعت یاد آورتان بیشتر می شود علاوه بر این که مطلب نادرست به علت عدم تسلط فراخوانی نمی شود
اگر زمان کنکور را 2 برابر کنند درصد تمامی شما دوستان چه بسا در هر درس چندین درصد افزایش یابد اما یکی از برگ های برنده شما پاسخ گویی در زمان امتحان کنکور هست و این با فراخوانی سریع اطلاعات در زمان کنکور میسر می شود که کلید چنین تسلطی مرور مرتب هست .( یک ماه به قبل کنکور من به شخصه هر درسی را حداقل 3 بار مرور کردم و گزیده ی تست های دوره های قبل را از خودم آزمون گرفتم )
به نظرم در هنگام مرور مورد نظر داشته باشید که پاره نکات هستند که مرتب فراموش می شوند چه فرمول چه یک جمله آنها را یک جا بنویسید تا که با مرور و خود آزمایی چند باره ای که خواهید داشت به حافظه ی بلند مدت خود بفرستید
من به شخصه درس به درس مرور می کردم ( مثلا" امروز فقط مرور احتمال که آن هم تمامی مرور هایم به صورت خود آزمایی گرفتن از خودم بود یعنی چنین نمی کردم که با دیدن فرمول مرورش کردم بلکه آنچه که می خواستم مرور کنم به جای این که ببینم بر روی کاغذ بدون نگاه کردن می نوشتم و خودم را در مرور به چالش می انداختم روز بعد رگرسیون و طرح آزمایش ها برای ناپارامتری هم که برایم بسیار وقت گیر بود یک روز را که مثلا6 ساعت مطالعه می شد به مرورش اختصاص می دادم) در مرور هم بیشتر به آنچه که قبل مشخص کرده بودم که بیشتر فراموشم می شود و یا این که مهم بودند می پرداختم .طبیعتا" ساعات مطالعه تان در روز هایی که مرور می کنید بیشتر می شود چرا که مرور اگر به موقع انجام شود (که مطلب کامل فراموش نشده باشد ) انرژی کمتر را برای فراخوانی خواهد گرفت پس مطالبی را که یاد میگیرید در فواصل زمانی مناسب مرور کنید .من 100 روز مانده به کنکور در کنار یادداشت ساعات مطالعه ام برای خودم روز شمار معکوس تا کنکور را یادداشت می کردم تا به خودم تلنگر بزنم که قدر زمان باقی مانده هم خواهد گذشت بیشتر قدر بدان .
اگر استرس دارید بدانید که برایتان مفید خواهد بود و موتر محرک شما هست
اضطراب یعنی من درس خواندم ! کسی که درسی نخوانده اضطراب کنکور هم ندارد پس کمی دلهوره طبیعی هست .
به نظر من که چند ماه با شما دوستان به صورت مجازی ارتباط داشتم اغلب اغلب تان جزو سیاهی لشکر کنکور نخواهید بود چرا که در ماه های گذشته برای کنکور وقت گذاشتید و قبول هستید تفاوت شما دوستان در رتبه های قبولتان خواهد بود نه در قبولی یا عدم آن .
یک خواهش که می تواند رتبه تان را به نصف کاهش دهد : کمی وقت بگذارید
و اطلاعات خود را در باره نحوه تست زنی - مدیریت زمان در کنکور کامل کنید
و برنامه و استراتژی تان را برای جلسه کنکور
و در عمل برای خودتان کنکور آزمایشی را با شرایطی که دارد کامل اجرا کنید.
سخنانم در بالا شعار نیست واقعیت هایی هست که می تواند رتبه تا را از مثلا" 70 به 35 کاهش دهد
( این اطلاعات را که چند صفحه بیشتر نخواهند شد از اینترنت می توانید کسب کنید )

ساعت خواب و بیداری خیلی خیلی خیلی مهم ست مغز اگر صبح مشغول به یادگیری باشد در زمان کنکور شما که به احتمال بسیار زیاد صبح خواهد بود فراخوانی سریع تر و بهتری خواهد داشت .
کم کم به فکر تنظیم ساعت خوابتان هم باشید همین عدم تنظیم ساعت خواب باعث می تواند باعث شود داوطلبی چند تست را به علت عدم تمرکز در جلسه کنکور اشتباه بزند یک تست هم می تواند برای عدم قبولی یا عدم قبولی در محل مطلوبتان کافی باشد.
مطلب زیاد هست که بایستی رعایت کنید تا که همه این موارد دست به دست هم دهند و باعث قبولی شما دراولویت های بالاترتان گردند

biosta

Well-known member
روز قبل از کنکور درس نخوانیم و یا خیلی کم درس بخوانند
احساسمان را در مورد آزمون و روز قبل از آزمون مثبت کنیم به طوری که گویا قراره اتفاقی خوب بیفته .
روزهای قبل از آزمون زیادتر بخوابیم و وقتی به رخت خواب برویم که احساس خواب الودگی می کنیم .
صبح آزمون به موقع بیدار شویم تا که کارهایمان را با آرامش انجام دهیم .صبح آزمون کمی ورزش کنیم .
در جلسه آزمون تمایل نداشته باشید که به همه ی سوالات پاسخ دهید حتی اگر مبحث مربوطه را خوانده باشید .
منظورم این هست که سوالاتی را که وقت گیر هست و یا یاد ندارید را با تکنیک های تست زنی بگذرید.
تکنیکی داریم به نام تکنیک حداقل سوال یعنی قبل از کنکور تعداد سوالاتی را که در هر درس می خواهیم به آن جواب ندهیم را مشخص کنیم ! این طوری بهتر می توانیم در مورد واب دادن یا ندادن سوالات در هنگام برخورد با سوالی سخت تصمیم بگیریم و آرامش بیشتری را می توانیم بدست آوریم .
کنکور همچون دوی با مانع هست یعنی داوطلب باید تشخیص بده که از چه سوالی بگذرد و جواب ندهد بعضی سوالات برای جواب ندادن طرح شده اند .همه سوالات برای جواب دادن نیست برای این هست که تشخیص داده سوال داوطلب داوطلبی باهوش هست و به موقع بعضی سوالات سخت و طولانی را نزده می گذارد یا این که روی سوال گیر میکنه و نتونه به ادامه ی سوالات برسه و بعد در ادامه به علت عجله باعث بی دقتی می شود پس رتبه شما ارتباط مستقیمی با کنترل هیجانات و eqشما
. دارد

لبخند

New member
لبخند جون خوشبحالت که میتونی 5-6صبح بیدلر بشی...من خودمو میکشم 10 بیدار میشم

منم دقیقا نمیدونم چرا نمیرسم به زبان خوندن!!!!!خیلی نگرانم...

بخاطر اینکه از بچه گی خونوادم همیشه همینطور بودیم شبها 12 میخوابیم و صبح زود بیدار میشیم..حتی تابستون و روزای تعطیل هم نهایتش 8صبح دیگه هممون بیداریم..واسه همینه که راحت بیدار میشم

از من به شما نصيحت زبان صبح زود بخونيد
مثلا ٦ يا ٥ صبح

آره باسیلوس جان منم چند بار امتحان کردم خیلی صبح زودخوبه اگه آخر شب بخونم اصلا نمیفهمم

لبخند

New member
روز قبل از کنکور درس نخوانیم و یا خیلی کم درس بخوانند
احساسمان را در مورد آزمون و روز قبل از آزمون مثبت کنیم به طوری که گویا قراره اتفاقی خوب بیفته .
روزهای قبل از آزمون زیادتر بخوابیم و وقتی به رخت خواب برویم که احساس خواب الودگی می کنیم .
صبح آزمون به موقع بیدار شویم تا که کارهایمان را با آرامش انجام دهیم .صبح آزمون کمی ورزش کنیم .
در جلسه آزمون تمایل نداشته باشید که به همه ی سوالات پاسخ دهید حتی اگر مبحث مربوطه را خوانده باشید .
منظورم این هست که سوالاتی را که وقت گیر هست و یا یاد ندارید را با تکنیک های تست زنی بگذرید.
تکنیکی داریم به نام تکنیک حداقل سوال یعنی قبل از کنکور تعداد سوالاتی را که در هر درس می خواهیم به آن جواب ندهیم را مشخص کنیم ! این طوری بهتر می توانیم در مورد واب دادن یا ندادن سوالات در هنگام برخورد با سوالی سخت تصمیم بگیریم و آرامش بیشتری را می توانیم بدست آوریم .
کنکور همچون دوی با مانع هست یعنی داوطلب باید تشخیص بده که از چه سوالی بگذرد و جواب ندهد بعضی سوالات برای جواب ندادن طرح شده اند .همه سوالات برای جواب دادن نیست برای این هست که تشخیص داده سوال داوطلب داوطلبی باهوش هست و به موقع بعضی سوالات سخت و طولانی را نزده می گذارد یا این که روی سوال گیر میکنه و نتونه به ادامه ی سوالات برسه و بعد در ادامه به علت عجله باعث بی دقتی می شود پس رتبه شما ارتباط مستقیمی با کنترل هیجانات و eqشما
. دارد

عالی بود مرسی

DNA.2013

New member
ببخشید دوستان که سوالمو اینجا میپرسم
به نظر شما induce مترادف temp هست یا prompt??

darya63

New member
سلاااام بر بروبچ كنكوري ....
اول از همه روز ماما رو ب همه ماماهاي گل تبريك ميگم .مخصوصا دوستان هميشه در صحنه سايت آشل و چشمك.
عاغاااااااااا اين چ وضشه!! اشل و باسيل گويا شما فكر كرديد مباحث انجمن هاي علوم پزشكي دات كام جزو منابع امتحانيتونه!!! واي كه چقدر دلم ميخواد الان با تانك ٤ بار لهتون كنم بعدش اعدام بشيد!باسيلوس خانوم بشين بدرس بچه شيطون ! يا اواتار عوض ميكني يا بحث ميكني يا دنبال ايني كه كي كجا زندگي ميكنه و كي چندتا خواهر برادر داره!!!!! بار اخر بود كه بهت تذكر دادم دفعه ديگه با تانك ميام تو اصفهان و ب لبه ي تانكم اويزونت ميكنم بعد تا خود ميدون نقش جهانتون همينجوري ميبرمت سپس شليكت ميكنم تا درس عبرتي بشي براي كنكورياي اصفهان!
عاغااا يكي برا من اب قند بيار فشارم افتاد! اخه نميذاره اين دختر كه ادم ارامش داشته باشه!
آيشن افرين امروز پيشرفت داشتي.
چشمك امروز خوب بودي اما نسبت ب قبلت نه پسرفت داري!
هماتو 70 نيستي !نيستي دارم دق ميكنم نيستي دارم ميپوسم ...درود هاتو من دونه دونه ور ميدارم ميبوسم...اي جانم هماتو
eco.bio سيستمت هوشمنده ديگه!!! بابا ما خودمون ذغال فروشيم ..پاشو بيا بچه!!
نارون و استارلت كوشن!!! استارلت!! از اسكارلت بياموز گزارش دادنو!!
بانو هم افرين دخترم داره ميتلاشه!!!
دريا خانوم كجايي!!! بابا نترس شما بيا من بهت نميگم ملوك السلطنه كهنسال شما بيا فقط كاريت نباشه.
اي جونم سارا خانوم خوف درس ميخونه.
مامان عسل كجاست!!؟ بابا منم استرس دارم ب جون خودم اما چاره اي نيست!! بيا ااااااااا گزارش بده
واي بقيه بچه ها شرمنده من ديگه دستام جون نداره بتايپم اگه اسمتون رو نبردم شرمنده.....

وای جیگر خودمی پدیده جونم:riz304:خیلی خیلی باحالی مللوک السلطنه کهنسال وای مردم از خنده:riz481:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا