گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

لبخند

New member
اینم از بارونی که گفتم.........
z4467_20130503_10.jpg

چشمک جونم منم جنوب غربی هستم و امروز از این بارون حسابی لذت بردم..وسط تست زدنم میرفتم دستمو میگرفتم زیر بارون ..اصلا سابقه ی همچین بارونی تو همچین موقعی از سال نبود اینجا..کلی حال کردیم

k-b

New member
سلام . خدا قوت به همگی. منم دیروز 6 ساعت و امروز 9 ساعت خوندم.
این صدای بارون که خیلی باحاله موقع درس خوندن ، به آدم آرامش میده :rolleyessmileyanim: حیف که درگیر درسم وگرنه الان جون میده واسه باغ ارم رفتن!!! تارا جون میدونه من چی میگم:smilies-azardl (113
اصن بعد کنکور همگی بیاین شیراز با هم میریم:28:
شب خوش دوستای خوبم

mehrshad

New member
از سه روز بيش 75 صفحه تغذيه 1فصل هم خلاصه كردم_نميدونم جند ساعت_امروز هر جي خوندم تو مخم نميرفت !

padideh

New member
سلام بچه هاااااااااا خسته نباشيدددد.....واي من احساس مرگ ميكنم ..!عاغاا ساعت خوابمو عوض كردم هنوز عادت نكردم يعني ي وضع داغوني الان دارما!!!
من امروز ١٢ ساعت خوندم (قابل توجه اون خانم خوشگله كه فرمودن رفيق نيمه راهم و از اين حرفا!!! بيا اينم گزارش.اخه اسكارلت،دختر ، كي ديگه از من بهتر !!!
با اين همه بدبختي ميام و گزارش ميدم)
باسيلوس خانوم دستم بهت برسه از اون تانكم اويزونت ميكنم سپس شليكت ميكنم تا تو افق محو بشي! اين چ وضه درس خوندنه!!همش اينجاي و از نقشه ايران و اب وهوا سوال ميكني!!!دختررررر كنكور اومدااا !!!
اشل خانوم شما ي لحظه look at me كن!! خجالتتتتت نميكشي !!! روشن كنم اون تانك و يا نه! اين چ ساعت مطالعه اي ك داري!!!!
چشمككككك با توام هستماااااا!!!
اي جونم بانو جونم كه خوف درس ميخونه افرين
خوب ديگه منم برم الان تو افق محو شم .....شب خوش

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان درسخونم

25 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.
4dcb4f0b-f009-4014-8421-20dd952b9284.jpg

.
.

منم امروز تا الان با نهایت شرمندگی
5:30 ساعت خوندم و اگه بتونم بازم میخونم

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

jonothan

New member
سلام به همه دوستان خسته نباشید خوب بخونید داریم میرسییییم چقد خوبه به قبولی فک میکنی::4d564ad6:

آخرین ویرایش:

bacillus.bs

New member
ديروز بد نبود ولي جمع نزدم
پديده صبر كن ازمونمو بدم بعد در افق محوم كن
اصلا خودم محو ميشممممممم

scarlet

New member
salam azizan , azize delami padide , inke ba marami shaki nist, va bar monkeresh laenat, khastam biyay gozaresh bedi, in raho ba ham shro kardim ta akharesham ba ham bashim , mersi ke omadiiiiii
diroz 10 saat
manam saate khbamo avaz kardam , ta vase azmon adat konam , shaba zodtar mikhabam , vali kheyli bad adat shodam

hamatono dost daram, bekhoniiiiiiid

asal 92

New member
سلام بچه ها
دیروز 9 ساعت فرصتها دارن تموم میشن
به خودت نگاه کن کجای کاری؟؟؟؟
چیزی به آخر راه نمونده.............

sara67

New member
سلام بچه ها :smiliess (9):

من دیشب نشستم با خودم اتمام حجت کردم که باید این کارو بکنی اون کارو بکنی... بعد ساعت 11:30 بود داشتم از خواب میمردم. اومدم بخوابم از هیجان اینکه از فردا این کارا رو میخوام بکنم خوابم نمیبرد
808519_loudlaff.gif

خلاصه کنم ساعت از 3 گذشته بود تازه چشام رو هم اومد. الانم که ساعت 9:30 تازه بیدار شدم. اصن به ما نیومده تصمیم کبری بگیریم :sad:

بانو

New member
سلام بچه ها :smiliess (9):

من دیشب نشستم با خودم اتمام حجت کردم که باید این کارو بکنی اون کارو بکنی... بعد ساعت 11:30 بود داشتم از خواب میمردم. اومدم بخوابم از هیجان اینکه از فردا این کارا رو میخوام بکنم خوابم نمیبرد
808519_loudlaff.gif

خلاصه کنم ساعت از 3 گذشته بود تازه چشام رو هم اومد. الانم که ساعت 9:30 تازه بیدار شدم. اصن به ما نیومده تصمیم کبری بگیریم :sad:

........................:25r30wi:

mw.ashel

New member
سلام زهرا جونم ... من که خودمو از بچه های پرتلاش امسال نمیدونم ... ولی نمیدونم چرا با این همه این روزشمار شما رو که میبینم حس میکنم دارم به مرگ نزدیک میشم (خدا بداد بقیه برسه) ... نزدیک ... نزدیک .... نزدیکتر .... هوووووَ

سلام تارا جونم...................خودمم از گذاشتن این روز شمار به خصوص اینکه هر روز یه رقم ازش کم میکنم واون روز رو خوب نتونستم بخونم خیلی داغون میشم ولی چه میشود کرد که زندگی همراه با زمان خیلی زودتر از اونی که فکرشو بکنیم میگذره.:14::dadad4::13::sad:

آيشن

New member
سلام خسته نباشيد
من ديروز نتونستم خوب بخونم مريض بودم دقيقا '3:40شد
81711_connie_rockingba.gif

پديده ايندفعه رحم كن ترسيدم :1dco2x0p1lilzhfpg1tحالم خوش نبود خوب

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا