گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

darya63

New member
دریا جووون مگه چن سالته پیرزن شدی
من که 27 28 سالمه خیلی خودمو جوون میبینم :4d564ad6:
دریاااااا تو چرا این قد بیحال شدی به پدیده میگم ببیاد باهات دعوا کنه ها:New (6):
پدیده مادر بیا یه کم این آبجیتو دعوا کن:smilies-azardl (12)

ای جونم مامان سخت گیرم
ای بابا مادر بازم من ازت یه سالی بزرگترم:smiliess (3):
چشم خانمی دیگه هیچ وقت احساس پیری نمیکنم

به قول خودت اگه سنگ هم از اسمون بباره من درسمو میخونم و حتما قبول میشم

darya63

New member
بچه ها تورو خدا از حرفای من برداشت بد یا انرژی منفی نگیرید
من و همه ی شماها چند ماهه با تمام مشکلاتمون داریم به سختی درس میخونیم و دوستای خیلی خوبی برا هم شدیم
هرچند همدیگه رو ندیدیم و مجازا دوستیم اما من همه تونو دوست دارم و به همه تون عادت کردم اگه یه روز نیام اینجا روزم شب نمیشه
خلاصه همه ما میخوایم نتیجه زحماتمونو ببینیم و حتما هم میبینیم
همه مون قبولیم و ارشد و میترکونیم

padideh

New member
ديروز9ساعت
پديده تو چه جوري ١٢ ساعت مي خوني؟
من همينم كه مي خونم چشمام مي خواد در بياد:smiliess (9):

اخ باسيلوس جون دست رو دلم نذار ك داغونم ...عاغا من رسما چشام اين روزها در اومده ديگه!!!! شما چطور!!!
وقتي حجم درسام اونقدددددددددر زياده كه بين قبول نشدن و چشم در اومدنم بايد ي گزينه رو انتخاب كنم چاره اي ندارم !
البته من همش ١٢ ساعت نميخونمااااااا !!! اكثرا ١٠ اينا هم ميخونم .....

padideh

New member
پدیده جون به خدا نمیدونم چرا اینجوری میشم به خودت نگاه نکن جوونی و پر انرژی
اینا همه اثار پیری ان
بخدا تو کفم که چطور بعضیا 10_14 ساعت میخونن واقعا برام سواله؟!

دريااااااااااا !!!!!! چنان تريپ مصيبت پيري و كهنسالي اومدي ك كسي ندونه فكر ميكنه متعلق به دوران تاج المولك السلطنه هستي!!!!!!
بابااااااا فقط ٦-٧ سال بزرگتري ديگه !!! جمع كن اين حرفارو باباااا ، مردم تو ٦٠ سالگي ي زبون جديد ياد ميگيرن اونوقت اجي ما تو اوج جواني اين حرفارو ميزنه!!!
از فردا اسمت به تاج الملوك السلطنه كهنسال تبديل ميشه اگه ساعت مطالعت پايين باشه ،از ما گفتن بودا پس فردا شاكي نشي ....من شوخي بردار نيستممممم ....هاهاهاها

padideh

New member
اي جونم اسكارلتم اي جونننننن اجي خوبم براتتتتت بهترينهارو ارزو ميكنم و از صميم قلبم از خدا ميخوام كه همه مشكلاتت رو حل كنه و نتيجه زحماتت رو بده .....

asal 92

New member
سلااااااام
کاری ندارم گفتم بیام یه سری بزنم بعدگفتم احوالی هم پرسیده باشم همین ...
نمیدونم نهار چی بپزم !!!:65d6a5d6s:
چیه مگه ؟؟

bacillus.bs

New member
ما هم امروز ناهار نداشتيم
مامانم هم نبود منم املت درست كردم
با كلي قُر قُر كردن
اخه اين چه وزشهههههه:p7977cujr38iyymsu8:

cheshmak

New member
سلااااااام
کاری ندارم گفتم بیام یه سری بزنم بعدگفتم احوالی هم پرسیده باشم همین ...
نمیدونم نهار چی بپزم !!!:65d6a5d6s:
چیه مگه ؟؟

مامان عسل ...ساعت 3:37 هنوز نمیدونی نهار چی درست کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

546921_LaieA_045.gif

k-b

New member
سلام به همه ی دوستای گل و پر انرژیم. منم به جمعتون راه میدین؟!!! منم از امشب میام گزارش میدم:28:
راستی پدیده جون قربون دستت وسط این کشت و کشتاری که هر روز راه میندازی حواست به منم باشه ها!!! اگه دیدی کم خوندم با هر نوع سلاحی که خودت صلاح میدونی بزن له ام کن!!! دستت درد نکنه:thanks:
به امید قبولی ههمون:smilies-azardl (113

asal 92

New member
مامان عسل ...ساعت 3:37 هنوز نمیدونی نهار چی درست کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

546921_LaieA_045.gif

:25r30wi:چشمک جون همینو بگو آخه ازصبح ملیسا خونه مامانم بود همسرم هم 4:30 میاد ازشام دیشب هم مونده بود منم نشستم سردرس یهو دلم هوای آشپزی کرد موندم چی درست کنم تقصیر آشله که اون سیب زمینی های سرخ کرده روگذاشته بود منم شکمو ..:25r30wi:.

bacillus.bs

New member
:25r30wi:چشمک جون همینو بگو آخه ازصبح ملیسا خونه مامانم بود همسرم هم 4:30 میاد ازشام دیشب هم مونده بود منم نشستم سردرس یهو دلم هوای آشپزی کرد موندم چی درست کنم تقصیر آشله که اون سیب زمینی های سرخ کرده روگذاشته بود منم شکمو ..:25r30wi:.

حالا بالاخره چي درست كردي عسل جون؟

hematology70

New member
درود بر پدیده
درود بر چشماش که در اومده
درود بر کتاباش که از دستش ب تنگ اومده
درود بر زمان که کنارش کم آورده:ad54ad:

asal 92

New member
:1dco2x0p1lilzhfpg1tاز صبح تا حالا 9ساعت بازم میخونم میخام امشب رکورد بزنم...

asal 92

New member
حالا بالاخره چي درست كردي عسل جون؟
بهناز جون تواین زمونه با داشتن فریرز وماکروفر وغذاساز های زودپز هر چی دلت خواستو میتونی تویه ساعت آماده کنی ازدیشب قورمه سبزی مونده بود اماااا من چیییی فست فود درست کردم برای خودم :25r30wi:

DNA.2013

New member
:1dco2x0p1lilzhfpg1tاز صبح تا حالا 9ساعت بازم میخونم میخام امشب رکورد بزنم...

عسل جونن واقعا پستاتو میبینم انرژی میگیرم! خیلی سخته با داشتن شوهر و بچه درس خوندن!تازه کارای خونه و اشپزی هم هست! آدم شوهر داری هم که خودش یه پروژه بزرگههههههههه

:tonguesmiley:

eco.bio

New member
عسل جونن واقعا پستاتو میبینم انرژی میگیرم! خیلی سخته با داشتن شوهر و بچه درس خوندن!تازه کارای خونه و اشپزی هم هست! آدم شوهر داری هم که خودش یه پروژه بزرگههههههههه

:tonguesmiley:

اره خدایییییییییییش. درووووووووووووود بر مامان عسلللللللللللل:28:

nafare aval

New member
سلام به همه.
من امسال کنکور شرکت نمیکنم ولی درس خوندن رو شروع کردم.شیفتای بنده خیلی افتضاح ریخته میشن ولی من میخونم و خواهید دید که من نفر اول سال بعدم اگه نبودم اسممو عوض میکنم حالا ببینید کی گفتم.به امید موفقیت خودم و همتون.....
به زودی گزارشامو میدم.ساعت خاصی ندارم ولی هم رشته ای هام لطفا هوامو بیشتر داشته باشن.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا