خوش اومدي جانمسلام علیکم ... سلام علیکم
عاغا من رو در جمع خود پذیرا باشید
از فردا گزارش میدم
سلام خوش اومديسلام منم میخوام از فردا بخونم اما هنوز شروع نکردم موندم از کجا بخونم
یکی به من کمک کنه
همه مشکل داریم عزیزم
هیچ وقت فکر نکن اشتباهی تصمیم گرفتی
شده روزی 1 ساعت اما ادامه بده
با این اوضاعی که شما میگی درس آرومت نمیکنه؟
سلام دریا جونم.خسته نباشی.............این حرفا چیه میزنی!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (15):
این جملاتی که گفتی رو پاک میکنی و ازت نادیده میگیرم این دفعه:riz303:
دریایی که من میشناسم دلی به وسعت یه دریا داره که هیچ طوفانی و اتفاقی روش تاثیر نداره.7977cujr38iyymsu8:
دریا که نبایدهمیشه آروم باشه الان یکمی ابریه ولی بعد هوای ابری و بارانی یه رنگین کمون زیبا در انتظارته که نباید دیدنشو از دست بدی.
برو بشین بخون و خودت رو نباز که همه ما اینجا اونقدری مشکل داریم که میخوام بعد قبولیمون تو ارشد یه تایپک بزنم و هممون که اینجا تو این تایپک هستیم بیائیم و بنویسیم که با چه وضعی درس خوندیم و قبول شدیم.:rolleyessmileyanim:
پیش به سوی موفقیت
سلام
بچه ها چرا تا یکی میگه حالم بده احساسی یا جسمی یا ....بهش میکوبید که نه بخون به چیزی فکر نکن. اگه میتونست بخونه که میخوند دیگه دردشو اینجا نمیگه طوری رفتار نکنید که کسی نتونه حرفشم بزنه ی روز آدم شنگوله میخونه ی روز ی مشکل احساسی داره ی روز بیرون کار داره پیش میاد دیگه اگه قرار به نبودن مشکل بود که ....
اینا حرفه که نه تو مغزتو قفل کن و به چیزی راه نده .آخه کی میتونه ؟من بهش جایزه میدم .مهم اینکه با زبون طرف باهاش حرف بزنیم .بهش بگیم آره روز بدی بود ولی تو سعی کن با همه سختیا بخونی این بهتر به دل آدم میچسبه تا نصیحت دور از واقعیت
چرا تا یکی میگه حسم بده میگین نه فاز منفی نده فاز مثبتی که بخواد با ی حرف منفی بره اصلا مثبت نبوه ی مثبت کاذب سر کاریه
بچه ها چی شده همه باز از نا امیدی حرف میزنن............ا ا ا ا.....نشدا.....دریا..... نبینم غصه
داری آجی.......آدما تو سخت ترین شرایط هست که میتونن به بهترین شکل از وقتشون استفاده
کنن....چون قدر وقتشونو بیشتر میدونن......نه مث من که از صبح تا شب بیکار الافم....همش8..
9ساعت میخونم...درصورتی که کلی وقت دارم که قدرشو نمیدونم.........
دیگه نبینم کسی از نا امیدی حرف بزنه ها..........:smiliess (4):
بسم الله!!!!!!!!!! خوبه يه نصف روز اينجا نبودم اينطوري شايعات برام درست شده!!!
اگه دوروز نميومدم والا حتما ميگفتين درگير خريد عروسي و سيسموني و از اين چيزام!!!!خدا ب دورررر!!! بابااااا عشق چيه ديگه!!! من فقط ميخوام پله هاي ترقي رو طي كنم ! اخه خداوكيلي كجا بهتر از خونه بابا؟! مگه بيكارم! نه باباااااا از اين خبرا نيست
ارشدياااااااااااش اماده ايد يا نه؟ يجوري بخونيم و قبول شيم كه سال ديگه اين موقع همه با صداي بلند و يه تريپ جواتي بخونيم پارسال بهار دسته جمعي رفته بوديم تو فاز درس ، اهااااااا دستا شله همينو بيااااا هووووو هوووووو ليييييي لييييي
لييييي ليييي (ستاد روحيه دهي ب افسردگان يه ماه مونده ب كنكور)))))))