گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bacillus.bs

New member
امروز 6ساعت
يه كم شيطوني كردم نتونستم ديگه
81519_phil_31.gif

padideh

New member
واي بچه ها روم نميشه گزارش بدم ، امروز يه جرياني پيش اومد برام ك كلا هنگ كردم از لحاظ احساسي خيلي حالم گرفته شد
فقط 4 ساعت!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما اميدوارم فردا جبران كنم

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

33 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.
.
.
اميدوار باشيد و پاينده

پدیده جونم آواتار نو
مبارک

:rose:

منم امروزتا الان
5 ساعت خوندم و اگه بتونم بیدار بمونم ، بازم میخونم.

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

bacillus.bs

New member
واي بچه ها روم نميشه گزارش بدم ، امروز يه جرياني پيش اومد برام ك كلا هنگ كردم از لحاظ احساسي خيلي حالم گرفته شد
فقط 4 ساعت!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما اميدوارم فردا جبران كنم

احساسي ديگه پديده
69749_girl_sigh.gif

قضيه سبزه گره زدن و .....:25r30wi:

آخرین ویرایش:

آيشن

New member
سلام
ديروز5ساعت وقتم داشتم ها نميدونم چرا كم شد يعني به قول باسيلوس شيطوني كردم
359421_LaieA_048.gif

لبخند

New member
سلااااام ..کنکوری های عزیزم..
دقت کردین به پنج شنبه و جمعه که میرسه همتون افسردگی میگیرین یادمه هفته ی پیش هم که اومدم پستها رو خوندم وضع از این هم بدتر بود!!! ولی من برعکس شماهام این 2روز خوشحالم و سعی میکنم کمی بهتر بخونم آخه خواهرم این 2روز سرکار نیست و 2قلوهاش خونه خودشونندو سروصدا کمتر تو خونه هست
این افسردگی ها رو دیگه کنار بذارید چند روز دیگه کنکوره هاااااااا
دیروز 8ساعت خوندم... تنها مشکلی که دارم نمیدونم چرا مطالب اینقدر زود از ذهنم میره ..خیلی نگرانم:(50):

Tarsa

New member
سلام سلام
الکی خوش به من میگنا
8تا درس دارم 3تاش مونده بقیه رو دارم مرور میکنم تا 1 ظهرم درگیر کارآموزیم
اصلا مهم نیس اما من که دارم همه ی تلاشمو میکنم
میدونم نمیشه اما وقتی برم طرح مطمئنم تلاشمو کردم:bunnyearsmiley:
خوب بخونید بچه ها
امیدوارم همتون مهر دانشجو باشید

bacillus.bs

New member
سلام سلام
الکی خوش به من میگنا
8تا درس دارم 3تاش مونده بقیه رو دارم مرور میکنم تا 1 ظهرم درگیر کارآموزیم
اصلا مهم نیس اما من که دارم همه ی تلاشمو میکنم
میدونم نمیشه اما وقتی برم طرح مطمئنم تلاشمو کردم:bunnyearsmiley:
خوب بخونید بچه ها
امیدوارم همتون مهر دانشجو باشید
تارسا جان كدوم درسا را نخوندي؟

negar91

New member
سلام بچه ها من هم این 2 روز روی همون 8 ساعت فعلا قفل شده تازه فردا هم وضع همینه چون باز هم باید برم دندان پزشکی :65d6a5d6s:
دوست عزیز ویدا جان امیدوارم هر چه زودتر بهبودی حاصل بشه ما همه اینجا برات دعا میکنیم و انرژی مثبت برات میفرستیم
بچه ها یه چیز بگم واسه اونایی که میگن ما مشکل داریم و نمیخونیم
من یه همکار توی بیمارستان داشتم ایشون یه خانم متاهل بود و یه پسر 12 ساله هم داشت پارسال موقع نمایشگاه کتاب تصمیم گرفت واسه ارشد بخونه و جالبه که توی همون مدته کم با وجود شاغل بودن و متاهل و مادر بودن تونست دانشگاه شهید بهشتی قبول بشه و جالبتر اینکه ایشون 10 سال پیش فارغ التحصیل شده بود و از درس فاصله گرفته بود مشغله هیچ کدوم از ما به اندازه این خانم نمیشد واقعا واسه من یه الگو شد پس شاغل بودن یا متاهل بودن رو بهانه نکنید
خطاب به بعضیا از جمله پدیده : آخه الان موقع احساساتی شدنه فعلا هیچکی و هیچ چیز مهمتر از خودمون و ارشدمون نیست پس لطفا احساساتتو واسه کسی خرج نکن فقط 1 ماه سنگدل باش بعدش هرچقدر دوست داشتی حساس و پروانه ای بشو

Tarsa

New member
باسیلوس جونم ژنتیک که صفرم
قارچم حدود دو هفته س دارم میخونم اما اصلا پیشرفتی ندارم
باکتریم هرچی سرکلاسام بوده همونه اما سوالا رو دیدم نمیتونم جواب بدم
ذهنم کشش چیز جدید نداره فقط دارم انگل و ایمنی و بیوشیمی و ویروس و زبان دوره می کنم:black_eyed:

Taraa

Well-known member
سلام علیکم ... سلام علیکم

عاغا من رو در جمع خود پذیرا باشید

از فردا گزارش میدم

cheshmak

New member
بچه ها من دیروز ساعت نگرفتم......نمیدونم چرا حوصله ساعت گرفتن نداشتم........

پدیده جون آوارت مبارک.............

4fvgdaq_th.gif
بچه ها منم انگار هرچی میخونم یادم میره......اخه چرا ا ا ا ؟؟؟؟؟؟؟

بانو

New member
سلام
بچه ها چرا تا یکی میگه حالم بده احساسی یا جسمی یا ....بهش میکوبید که نه بخون به چیزی فکر نکن. اگه میتونست بخونه که میخوند دیگه دردشو اینجا نمیگه طوری رفتار نکنید که کسی نتونه حرفشم بزنه ی روز آدم شنگوله میخونه ی روز ی مشکل احساسی داره ی روز بیرون کار داره پیش میاد دیگه اگه قرار به نبودن مشکل بود که ....
اینا حرفه که نه تو مغزتو قفل کن و به چیزی راه نده .آخه کی میتونه ؟من بهش جایزه میدم .مهم اینکه با زبون طرف باهاش حرف بزنیم .بهش بگیم آره روز بدی بود ولی تو سعی کن با همه سختیا بخونی این بهتر به دل آدم میچسبه تا نصیحت دور از واقعیت
چرا تا یکی میگه حسم بده میگین نه فاز منفی نده فاز مثبتی که بخواد با ی حرف منفی بره اصلا مثبت نبوه ی مثبت کاذب سر کاریه

بانو

New member
حالا این گفتم اینجا پر نشه از حرفای ناامید کننده .بعضی نمیان فاز منفی بدن میگه که شما فاز مثبتا بهش انرژی بدین
خداروشکر بیشتر بچه ها تو فاز مثبتن ی وقتایی کم و زیاد میشن ولی برمیگردن سر جای اولشون اینو میگن مثبت مثبت

اینجا فقط به آدمای تنبل گیر بدین نه اونایی..

اینجا جای تنبلا نیست

آخرین ویرایش:

بانو

New member
یکی مثل من از ساعت مطالعه زیاد کسی انرژی نمیگیرم از اینکه یکی تو سختی بخونه و با تمام ناراحتی بیاد بگه ۴ ساعت خوندم بیشتر درس میگیرم

تو کمپای آخریم یکم دیگه مونده تا نوک کوه . به اون پرچم پیروزی که قرار جلومون بگیریم و همه با هم ی عکس افتخار فتح قله بگیریم فک کنید

:bunnyearsmiley:

:a2d3:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا