گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آيشن

New member
سلام به همه دوستان...
من تا آخرین نفس تلاش میکنم...........
هرچند تا دوساعت دیگه باید برم بیمارستان و بستری بشم....
برام دعاکنید زحمات چند ماهه ام هدر نره... هرچند تو این شرایط سلامتی رو ترجیح میدم به قبولی ارشد...
امیدتونو از دست ندید...
موفق باشید..
[/
SIZE]

ويدا جان توكل بر خدا انشالله هر چه زودتر سلامتيت رو بدست بياري
منم وقتي برا كنكور ميخوندم همون سال پيش دانشگاهي مريض شدم بعدشم جراحي شدم
:tsimuzpzwoap1t9y3o7 با وضعيتي كه داشتم نميتونستم درس بخونم با اين حال همه تلاشم رو ميكردم يادمه اون روزا فقط به اين فكر ميكردم كه سلامتي بهترين نعمته هيچ وقت هم نااميد نشدم خدا رو شكر خدا هم كمكم كرد و همون سال كنكور رو قبول شدم.
نا اميد نشو و فقط به خدا توكل
:riz304:

آخرین ویرایش:

darya63

New member
اخی نازی ویدا جون.انشالله خوب میشی
البته منم مث شما ناخوشم ولی از نظر روحی و بنا به دلایل مشکلات بزرگی که دوروزه برام پیش اومده و ادامه دارن!
نگران نباش تنها نیستی

من پریروز 6 ساعت خوندم و دیروز هیچی و امروزم نمیتونم بخونم و شایدم دیگه نخونم
خیلی خیلی داغونم قدرت تمرکز که ندارم هیچی واقعا هم نمیتونم درس بخونم
شاید دیگه قید درس خوندن و بزنم .بچه ها موج منفی نمیدم ولی این زندگی من داغون تر از ایناس که توشم بخوام درس بخونم.شاید از اول اشتباه کردم که درس خوندم
شماها خوب خوب بخونید و براتون از ته دلم ارزوی موفقیت میکنم.
هرکسی یه سرنوشتی داره شایدم سرنوشت من همیینه ...

Tarsa

New member
همه مشکل داریم عزیزم
هیچ وقت فکر نکن اشتباهی تصمیم گرفتی
شده روزی 1 ساعت اما ادامه بده
با این اوضاعی که شما میگی درس آرومت نمیکنه؟
البته منم مث شما ناخوشم ولی از نظر روحی و بنا به دلایل مشکلات بزرگی که دوروزه برام پیش اومده و ادامه دارن!
نگران نباش تنها نیستی

شاید دیگه قید درس خوندن و بزنم .بچه ها موج منفی نمیدم ولی این زندگی من داغون تر از ایناس که توشم بخوام درس بخونم.شاید از اول اشتباه کردم که درس خوندم

cheshmak

New member
بچه ها چی شده همه باز از نا امیدی حرف میزنن............ا ا ا ا.....نشدا.....دریا..... نبینم غصه

داری آجی.......آدما تو سخت ترین شرایط هست که میتونن به بهترین شکل از وقتشون استفاده

کنن....چون قدر وقتشونو بیشتر میدونن......نه مث من که از صبح تا شب بیکار الافم....همش8..

9ساعت میخونم...درصورتی که کلی وقت دارم که قدرشو نمیدونم.........

دیگه نبینم کسی از نا امیدی حرف بزنه ها..........:smiliess (4):

mw.ashel

New member
شایدم دیگه نخونم
هرکسی یه سرنوشتی داره شایدم سرنوشت من همیینه .
..

سلام دریا جونم.خسته نباشی.............این حرفا چیه میزنی!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (15):

این جملاتی که گفتی رو پاک میکنی و ازت نادیده میگیرم این دفعه:riz303:

دریایی که من میشناسم دلی به وسعت یه دریا داره که هیچ طوفانی و اتفاقی روش تاثیر نداره.:p7977cujr38iyymsu8:

دریا که نبایدهمیشه آروم باشه الان یکمی ابریه ولی بعد هوای ابری و بارانی یه رنگین کمون زیبا در انتظارته که نباید دیدنشو از دست بدی.

برو بشین بخون و خودت رو نباز که همه ما اینجا اونقدری مشکل داریم که میخوام بعد قبولیمون تو ارشد یه تایپک بزنم و هممون که اینجا تو این تایپک هستیم بیائیم و بنویسیم که با چه وضعی درس خوندیم و قبول شدیم.
:rolleyessmileyanim:
پیش به سوی موفقیت

padideh

New member
نگران نباش تنها نیستی

آقايون خانوما يكيتون سريع ب من بگه اينجا چ خبره؟ !!!
عاغااااا باور كنيد همه مشكل داريم اصلا ي نفرو پيدا كن كه مشكل نداشته باشه من بهت جايزه ميدم! ما الان همه تو يه سني هستيم كه سرتاسر زندگيمون پر از مشكل هست ، هر كسي ب نحوي يه مشكلي داره! يكي شرايط سخت كاري داره، يكي مريضه و مشكل جسمي داره، يكي افسردست و مشكل روحي داره، يكي عاشق و مشكل احساسي داره(پدر اين عشق بسوزه ! عاشقي بد درديه ياد شعر زيباي اشكين 0098 اوفتادما!!! )يكي مشكل خونوادگي داره ،يكي عزيزشو از دست داده ،و يك عالمه مشكل ديگه ! مگه ما دبستاني هستيم كه بدون مشكل بشينيم از روي تصميم كبري و مهموناي كوكب خانوم و حسنك كجايي مشق بنويسيم!! نه بخدا هممون ي عالمه مشكلات جورواجور داريم ، اما بايد ياد بگيريم كنترل كنيمشون و نذاريم اذيتمون كنن يا حداقل كاري كه ميتونيم بكنيم اينه كه باهاش كنار بيام و مقاوم باشيم! من ي نفرو ميشناختم خدا شاهده ، تازه از همسرش جدا شده بود و ي مشكل افتضاح روحي براش پيش اومده بود اما گفت نميخوام ديگه ب چيزي فك كنم نشست و چندماه درس خوند ارشد دانشگاه تهران قبول شد!
بچه ها اين يه ماه ب اندازه ي كل دوراني كه درس خونديد برا ارشد مهم هست ،آيندتون رو ميتونه عوض كنه! ثانيه اي از اون رو هم از دست نديد و مقاوم باشيد !

jonothan

New member
بچه ها سلام تازه از سرکار برگشتم خسته هستم . اما حیفم اومد ننویسم بچه ها هیچ وقت نا امید نشید مطمئن باشید خدا دستمونو میگیره.همه مشکل داریم. تو زندگی امروزی باید سرسخت باشیم وبجنگیم برای هدفمون.مطمئن باشید این پویایی زندگی هست که لذت بخش هست نه ارامش اون. جنگیدن برای رسیدن به هدف.هیچ وقت نا امید نشید. زندگی تلاشش قشنگ است

آخرین ویرایش:

bacillus.bs

New member
من نمي دونم چرا بعد از ظهر پنجشنبه اين حواس ميپره
842821_28320_JC_shipwrecked.gif

bacillus.bs

New member
در رنجی که ما می بریم ، درد نه تنها در زخم هایمان ، که در اعماق قلب طبیعت نیز حضور دارد.در تغییر هر فصل ، کوهها ، درختان و رودها ظاهری دگرگونه می یابند ، همانگونه که انسان در گذر عمر ، با تجربیات و احساساتش تحول می یابد. در دل هر زمستان ، تپشی از بهار و در پوشش سیاه شب، لبخندی از طلوع نمایان  است . جبران خلیل جبران

cheshmak

New member
بچه ها به امضای باسیل عزیز توجه کنید...........خیلی جالبه ها

برای کشتی های بی حرکت........موج ها تصمیم میگیرند

امیدوارم هیچکس ...هیچ موقع مث کشتی بی حرکت نشه:dadad4:

bacillus.bs

New member
روزهای سخت،
بالا رفتن از سکّان قایقی در شبی طوفانی
شکستن نور فانوس در نگاه تجربه
تو را خسته خواهند کرد
توانت، خواهند گرفت
و نیست انتهایی برای این سختي ها
مگر تجربه که بهایی گزاف دارد
افسوس که هیچگاه سختي ها مفهومی ساده نداشتند
و مرد روزهای سخت جان به سختي می دهد
اما پایان،
هر آنچه که باشد، بوسه ای بر لبهای آرامش است

vida68

New member
سلام به همگی دوستان خوبم که وجودشون همیشه باعث ارامش توام باانرژی مضاعف برای رسیدن به اهدافم میشه...
ممنون از لطف تک تک تون... نمیدونم از مهربونیاتون چطور تشکرکنم...
من هنوز به اینده امیدوارم... امید دارم خدا به اندازه تلاشم منو به هدفم میرسونه...
دو روزه ساعت مطالعه ام 2 ساعته... دیگه کارورزی هم نمیرم چند روزی...
تلاش های چند ماهه تون یادم نرفته بخصوص دریای عزیز... پس دم اخر نا امید نشید و ادامه بدید مث گذشته... روزای اخر هم مث روزای اوله فرقی نمکینه بنظرم استارت مطالعه سخت تر از اتمامش هست...
موفق باشید...
التماس دعا

bahramian0935

New member
تابلونقاش راثروتمندکرد/شعرشاعربه چندزبان ترجمه شد/کارگردان جایزه هارادروکرد/وهنوزسرهمان چهارراه واکس میزند کودکی که بهترین سوژه بود...

bahramian0935

New member
سلام به همه بچه های سخت کوش.بچه هااین یک ماه روتحمل کنیدقطعاهرکس مستحق موفقیت باشه بهش میرسه/فقط ازخداغافل نشید /به خودتون وعلمتون مغرورنشید ونگیداین مطلبوبلدم نمیخونم و...بدونیدگاهی همه چیزمطابق خواسته هانیست وحکمت هرکاری دست خداست.واسه هم دیگرهم دعاکنیدتاحاجت خودتون هم براورده شه.امیدوارم همتون درپناه خداوندموفق وسربلندبشید/به نظرم تکراری شده هی بگیم امروزچندساعت خوندم هرکس تایم خوندنش وتوانایی خوندنش متفاوته وبه نظرم خودتون رابادیگران مقایسه نکنید/البته من معترض گزارش دادنتون نیستم فقط نظرشخصیم بود

par ya

New member
سلام بچه ها ااااااااااااااااااااااا
شب همتون بخیر
من امروز هیچی نخوندم احه کل روز سرکار بودم
ولی سرشار از امیدم(به قول یه دوست خیلی عزیز کلا خوشحالم)
به نظرم ما باید تواین ماه اخر فقط انرژی مثبت جذب کنیم وبس
خودتونو تو دانشگاهی که آرزو دارید تصور کنید حتما بهش میرسید باورکنید
دوستون دارم هوارتاااااااااااااااااااااا:thumbsupsmileyanim:

bacillus.bs

New member
آقايون خانوما يكيتون سريع ب من بگه اينجا چ خبره؟ !!!
عاغااااا باور كنيد همه مشكل داريم اصلا ي نفرو پيدا كن كه مشكل نداشته باشه من بهت جايزه ميدم! ما الان همه تو يه سني هستيم كه سرتاسر زندگيمون پر از مشكل هست ، هر كسي ب نحوي يه مشكلي داره! يكي شرايط سخت كاري داره، يكي مريضه و مشكل جسمي داره، يكي افسردست و مشكل روحي داره، يكي عاشق و مشكل احساسي داره(پدر اين عشق بسوزه ! عاشقي بد درديه ياد شعر زيباي اشكين 0098 اوفتادما!!! )يكي مشكل خونوادگي داره ،يكي عزيزشو از دست داده ،و يك عالمه مشكل ديگه ! مگه ما دبستاني هستيم كه بدون مشكل بشينيم از روي تصميم كبري و مهموناي كوكب خانوم و حسنك كجايي مشق بنويسيم!! نه بخدا هممون ي عالمه مشكلات جورواجور داريم ، اما بايد ياد بگيريم كنترل كنيمشون و نذاريم اذيتمون كنن يا حداقل كاري كه ميتونيم بكنيم اينه كه باهاش كنار بيام و مقاوم باشيم! من ي نفرو ميشناختم خدا شاهده ، تازه از همسرش جدا شده بود و ي مشكل افتضاح روحي براش پيش اومده بود اما گفت نميخوام ديگه ب چيزي فك كنم نشست و چندماه درس خوند ارشد دانشگاه تهران قبول شد!
بچه ها اين يه ماه ب اندازه ي كل دوراني كه درس خونديد برا ارشد مهم هست ،آيندتون رو ميتونه عوض كنه! ثانيه اي از اون رو هم از دست نديد و مقاوم باشيد !

پديده جون اواتار جديد مبارك
انرژي مثبتههههههههههه

patris

New member
سلام دوستان عزیز:sarma:
همگی خسته نباشید
من چند روزه میام گزارشاتونو میبینم با اینکه من خیلی کمتر میخونم نسبت به شماها ولی از پستاتون انگیزه گرفتم
منم میخوام از امشب گزارش بزارم چون فکر میکنم بهم کمک کنه که بتونم تلاشموبیشتربکنم!
1ماهم کم چیزی نیست:a2d3:
من امروز 5 ساعت خوندم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا