گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

لبخند

New member
من ارشد نمیدم امسال................
تا اخر سال لعنت میکنم اون کسیو که تاریخ کنکور رو برد جلوووووووووووووو
خدا ازت نگذره من که امتحان نمیدم.باااااااااااااای بچه هاااااااااااااااااااااااااااااا

واسه چی؟؟:21:خوب حالا آزمایشی که میتونی امتحان بدی!!

bahramian0935

New member
بس حکیمان گفته انداین لحن ها/ازدوارچرخ بگرفتیم ما/بانگ گردش های چرخ است این که خلق/مینوازندش به تنبوروبه حلق/ماهمه ابناآدم بوده ایم/دربهشت این لحن هابشنیده ایم/خشک چوبی خشک سیمی خشک پوست/ازکجامی ایداین آوای دوست؟

گلاب

New member
.

راه برو
smilie_girl_032.gif

خسته شدی بدو
smilie_girl_127.gif

.

آخرین ویرایش:

آيشن

New member
سلامممم بچه ها من فكر كردم بن شده بودم !!! يعني ي وضعي بوداااا!!! خدارو شكر كه درست شد بلاخره!!
اون لحظه اي كه سايت قط شد من تو انجمن بودم اولس فك كردم بن شدم بعد ديدم نه سايت قط شده:smiliess (3):

آيشن

New member
منم ديروز 6:30 خوندم بالاخره تونستم 5ساعت رو رد كنم
633220_viannen_08.gif

ولي امروز فقط 5ساعت آخه بعدازظهري وقت دندانپزشكي داشتم الانم كه نميدونم اين سوزش معده ديگه چي بود اومد سراغم.
81711_connie_rockingba.gif
نميدونم چقدر بتونم بخونم

cheshmak

New member
سلام .....دوستان.....امروزم 9 ساعت ........یعنی کلی وقت داشتما....ولی تنبلی کردم...بیشتر نخوندم:dadad4:

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

34 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.
.
.

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]برای آنکسی که واقعا می خواهد موفق شود یک راز وجود دارد و آن دوری از تنبلی است.
منم این روزا خیلی تنبلی میکنم و دست خودم نیستا ولی نمیدونم چمه؟؟؟؟؟
[/FONT]
:21:

:rose:

منم امروزتا الان
5 ساعت خوندم و اگه بتونم بیدار بمونم ، بازم میخونم.

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

padideh

New member
سلاااااام، من امروز ١٠ ساعت خوندم ، ميخواستم بيشتر بخونم اما نشد ، الان هم اونقدر خوابم مياد كه الان سرمو بذارم رو بالش بيهوش شدم...بچه ها اسكارلت كجاس؟! چرا نمياددددددد!!! لايكاش هست خودش نيست!!! اسكارلت حيف ك خوابم مياد والا همين الان اعدامت ميكردم ، ادامه مراسم اعدام فردا كه فول آف انرژي هستم ....شبتون طلايي دوستان عزيزم

scarlet

New member
salam azizane man , dostaye dars khone man, padide jon hastam , mogheye esterehatam miyam like mikonam , gofatam shab biam gozareshe in chan rozo bedam
61189_girl_pardon.gif
2shanbe 8:20min
3shanbe:11:30
va emroz 10;40
delet miyad edamam koni padideeeeee? dokhmar be in khobii
32259_viannen_39.gif
hadeaghal babe emtehan edamam kon , began javane nakam konkor ghabol shod vali natonest bere uni

mw.ashel

New member
تلاش می کنی چه کاری انجام دهی ...

اگر بدانی که نباید شکست بخوری ؟

:a2d3::a2d3::a2d3::a2d3:

vida68

New member
سلام به همه دوستان...
من تا آخرین نفس تلاش میکنم...........
هرچند تا دوساعت دیگه باید برم بیمارستان و بستری بشم....
برام دعاکنید زحمات چند ماهه ام هدر نره... هرچند تو این شرایط سلامتی رو ترجیح میدم به قبولی ارشد...
امیدتونو از دست ندید...
موفق باشید..
[/
SIZE]

eco.bio

New member
دیروز 7:11:riz513: تنبلی کردم. البته نه زیاد:21: یه کمی هم نذاشتن:thumbsupsmileyanim:

چن روزه، همه اش این جمله ملکه ذهنم شده: فردا همان خواهد شد که امروز به آن می اندیشی! حس میکنم وقتی این جمله هه میاد به ذهنم انرژی میگیرم
454519_olympix.gif

eco.bio

New member
سلام به همه دوستان...
من تا آخرین نفس تلاش میکنم...........
هرچند تا دوساعت دیگه باید برم بیمارستان و بستری بشم....
برام دعاکنید زحمات چند ماهه ام هدر نره... هرچند تو این شرایط سلامتی رو ترجیح میدم به قبولی ارشد...
امیدتونو از دست ندید...
موفق باشید..
[/
SIZE]

سلام ویدا جون. دوست عزیز سلامتی مهمتر از همه چیزه. اصلا نگران درس نباش بفکر سلامتیت باش. ما هم برات دعا میکنیم. ایشالا هرچه زودتر خوب بشی دوست خوبم.

par ya

New member
سلام به همه دوستای درس خونمممممممممممممم
من دیروز 5 ساعت خوندم انقدر حجم کتابا بالاست که دیگه کم آوردم فکرکنم یک دورم کامل نشه خوند تا روز کنکور :smiliess (6):
به امید موفقیت همگی

آخرین ویرایش:

bacillus.bs

New member
بچه ها به نظرم بهتره ديگه نكات جديد نخونيد يا كم بخونيد
ماه اخر فقط مرور كنيد
تا توي ذهنتون تثبيت بشه
البته اين نظر منه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا