گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آيشن

New member
سلام دوساي گلم صبحتون بخير و خسته نباشيد
من ديروز 5ساعت خوندم انگار منو با اين 5ساعت طلسم كردن
بچه شمام مثل منيد خيلي زود خسته ميشم نمونه اش همين ديشب يجوري خوابم ميومد كه اصلا نميتونستم بشينم خيلي زود خسته ميشم چيكار كنم:riz513:

eco.bio

New member
سلام بر دانشجویان ارشد ورودی 92:ad54ad:
منم دیرو 9 ساعت خوندم. به امید فردایی بهتر:smiliess (4): دوستای گلم هر ثانیه تون ارزش طلا رو داره. حواستون به این طلاها باشه
692519_slxe1vrr6glin3kt.gif

eco.bio

New member
سلام دوساي گلم صبحتون بخير و خسته نباشيد
من ديروز 5ساعت خوندم انگار منو با اين 5ساعت طلسم كردن
بچه شمام مثل منيد خيلي زود خسته ميشم نمونه اش همين ديشب يجوري خوابم ميومد كه اصلا نميتونستم بشينم خيلي زود خسته ميشم چيكار كنم:riz513:

ایشن عزیز خب خواب شب یه چیز طبیعی هستش. اگه میبینی شبا خوابت میاد سعی کن از روزت بهترین استفاده رو بکنی. منم باید خوابم کامل کامل باشه:ad54ad: ساعات مطالعه تم بمرور زمان زیادش کن. اول خودتو باور کن بعدش بفکر زیاد کردنش باش دوستم
726019_dancegirl2.gif

darya63

New member
سلام دوستای خوب و درس خونم
دیروز 8:30 شد و از دیشب ساعت 11:30 تاالان 9:30 خواب بودم .نمیدونید چه بدن دردی و سردردی دارم .واقعا بیشتر از این نمیکشم
یادش بخیر پارسال حتی 14 ساعت هم میخوندم .مادر دیگه پیر شدم و اینا همه اثارشن :smiliess (3):

بچه ها زیاد گیر این ساعتا نباشید من دوستم پارسال با رتبه 12 و تهران قبول شد میگفت تو ساعتام بالاتر از 9 نداشتم همه اش 6 _9 بود .
به نظر من ادم بابرنامه اش پیش بره بهتره

par ya

New member
سلام دوستان
من مثل همیشه 5.30 ساعت باور کنید بیشتر از این نمیشه من هرروز فقط 7 ساعت سر کارم
امیدوارم همه موفق باشیمممممممممم

آيشن

New member
بچه ها كسي ميدونه مباحث پر تكرار تو درس ميكروب كدوم قسمتهاست مثلا تو باكتري شناسي بيشتر از كجا ها سوال مياد مثلا از باسيلها,كوكوسها,......

asal 92

New member
سلام بچه ها :
دیروز 5ساعت خوندم
امروز فعلا 7ساعت البته از 7صبح شروع کردم وظهر یه ساعتی خوابیدم .:smiliess (9):
باز خوبه دخترم حسابی درکم میکنه خودش بازی میکنه یا کارتون میبینه هر ازگاهی هم میاد منو میبوسه وکتاباشو میاره ومیگه منم کنکور دارم باهم بخونیم ..:65d6a5d6s:.

asal 92

New member
خدااااااای مهربانم
خدااااااای زیبایم
پروردگارم ...
التماست میکنم ناامیدمون نکن
جزتو تکیه گاهی نداریم
خدااااااا ازما خوندن ازتو قبولی :sad:
آمین

asal 92

New member
سلام پدیده جون من اینجام
دیروزبا یه تلفن اعصابم خرد شد و تا شب 4:40 خوندم
دیگه امروز تمام تلفناو راههای ارتباطی مو خاموش میکنم
بچه ها من امسال به کسی نگفتم دارم میخونم ولی داغون شدم اخه پدر و مادر و مادرشوهر و پدر شوهر که ...حالا که چیزی نمونده همه از ادم توقع دارن
بعضی وقتا دلم میخواد داد بزنم بگم بابا ولم کنید
دوست داشتم این چند وقت تو یه جزیره تک و تنها بودم بیخیال کارا خونه و اشپزی و شوهر داری و همه چی...

دریا جون جزیره رو پیداکردی منم خبر کن آشپزیش با من ...:whistle:

bahramian0935

New member
سلام به همه بچه های درس خون وپرتلاش.خسته نباشید.سه روزپیش اشتباهی بجای اینکه یک قرص خواب اور رویک چهارمش رابخورم همشوخوردم تاامروزخواب بودم وکسل.ولی امروزباانرژی کامل اومدم.تاالانم 11ساعت خوندم چون سه صبح بیدارشدم[

لبخند

New member
سلام دوستان خدا قوت..
دیروز 8ساعت خوندم ...چشمام واقعا با این درس خوندن ضعیف شده بعضی وقتا انقد اذیت میشم که نمیتونم بخونم..امیدوارم امسال قبول بشم وگرنه خیلی واسم سخته که سال دیگه بخوام دوباره بخونم.
بچه ها یه راهنمایی میخوام: واسه این روزای آخر که میخوام زبان کنکورای سال قبل رو بخونم فقط سعی میکنم قسمت کلمات همون 15 تا سوالش رو کامل بخونم و کلماتیش رو که بلد نیستم دربیارم و مرور کنم اما قسمت متن (reading)رو فقط کلماتش رو میخوام بخونم بنظرتون اینطوری خوبه؟؟

bacillus.bs

New member
سلام بچه ها :
دیروز 5ساعت خوندم
امروز فعلا 7ساعت البته از 7صبح شروع کردم وظهر یه ساعتی خوابیدم .:smiliess (9):
باز خوبه دخترم حسابی درکم میکنه خودش بازی میکنه یا کارتون میبینه هر ازگاهی هم میاد منو میبوسه وکتاباشو میاره ومیگه منم کنکور دارم باهم بخونیم ..:65d6a5d6s:.

پس دخترتم در اينده مثل پدر و مادرش دكتر ميشه
69749_girl_sigh.gif

از الان داره برنامه ريزي ميكنه براي كنكور
ياد بگيريد
85849_4ut4w80.gif

eco.bio

New member
سلام بچه هاااااااااااااا
خوب شد سایت درست شدااااااااااااا:thumbsupsmileyanim: من دیرو 8:30ساعت خوندم.

padideh

New member
سلامممم بچه ها من فكر كردم بن شده بودم !!! يعني ي وضعي بوداااا!!! خدارو شكر كه درست شد بلاخره!!

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان درسخونم

35 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.
.
.

خدا رو شکر که بلاخره انجمن خودمون درست شد و تونستم بیام گزارش بدم.
دعا میکنم تا هممون تو آزمون امسال موفق بشیم.

:rose:

منم دیروز
6 ساعت خوندم

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا