گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eco.bio

New member
سلام دوستان عزیز خصوصا مامان عسل:riz304:
منم برای اردیبهشت برنامه فشرده مرور رو دارم به همراه تست. بقول باسیل جون اگه بتونم این برنامه رو پیش برم خیلی خوب میشه:a2d3:

حتم داشته باشین که هرکسی که تلاش کرده باشه خدا مزدش رو میده!به تلاشتون ادامه بدین و نتیجه رو بسپارین به خودش!:rolleyessmileyanim:

eco.bio

New member
یک روز وقتى کارمندان به اداره رسیدند، اطلاعیه بزرگى را در تابلوى اعلانات دیدند که روى آن نوشته شده بود :
« دیروز فردى که مانع پیشرفت شما در این اداره بود درگذشت. شما را به شرکت در مراسم تشییع جنازه که ساعت ١٠ در سالن اجتماعات برگزار مى‌ شود دعوت مى‌ کنیم. » در ابتدا ، همه از دریافت خبر مرگ یکى از همکارانشان ناراحت مى‌ شدند اما پس از مدتى، کنجکاو مى‌شدند که بدانند کسى که مانع پیشرفت آن‌ ها در اداره مى‌ شده که بوده است. این کنجکاوى، تقریباً تمام کارمندان را ساعت١٠ به سالن اجتماعات کشاند. رفته رفته که جمعیت زیاد مى ‌شد هیجان هم بالا مى‌ رفت. همه پیش خود فکر مى ‌کردند : « این فرد چه کسى بود که مانع پیشرفت ما در اداره بود ؟ به هر حال خوب شد که مرد ! »
کارمندان در صفى قرار گرفتند و یکى یکى نزدیک تابوت مى ‌رفتند و وقتى به درون تابوت نگاه مى ‌کردند ناگهان خشکشان مى زد و زبانشان بند مى‌ آمد .
آینه ‌اى درون تابوت قرار داده شده بود و هر کس به درون تابوت نگاه مى‌ کرد، تصویر خود را مى ‌دید. نوشته‌ اى نیز بدین مضمون در کنار آینه بود: « تنها یک نفر وجود دارد که مى‌ تواند مانع رشد شما شود و او هم کسى نیست جز خود شما . شما تنها کسى هستید که مى ‌توانید زندگى‌ تان را متحول کنید . شما تنها کسى هستید که مى‌ توانید بر روى شادى‌ ها ، تصورات و موفقیت‌ هایتان اثر گذار باشید . شما تنها کسى هستید که مى ‌توانید بهخودتان کمک کنید . زندگى شما وقتى که رئیستان ، دوستانتان ، والدین‌ تان ، شریک زندگى ‌تان یا محل کارتان تغییر مى ‌کند ، دستخوش تغییر نمى ‌شود .
زندگى شما تنها فقط وقتى تغییر مى‌ کند که شما تغییر کنید ، باور هاى محدود کننده خود را کنار بگذارید و باور کنید که شما تنها کسى هستید که مسئول زندگى خودتان مى ‌باشید . مهم‌ ترین رابطه‌ اى که در زندگى مى ‌توانید داشته باشید ، رابطه با خودتان است . خودتان را امتحان کنید . مواظب خودتان باشید . از مشکلات ، غیر ممکن‌ ها و چیز هاى از دست داده نهراسید . خودتان و واقعیت ‌هاى زندگى خودتان را بسازید . دنیا مثل آینه است . انعکاس افکارى که فرد قویاً به آن ‌ها اعتقاد دارد را به او باز مى ‌گرداند . تفاوت ‌ها در روش نگاه کردن به زندگى است . »
دوستای گلم متن بالا جایی برای حرف زدن من نمیذاره خودتون به خودتون کمک کنین
خودتون روال زندگیتون رو عوض کنین درسته 1 ماه تا کنکور مونده ولی همین1 ماه میتونه بیشترین نقش رو تو زندگیتون داشته باشه.:riz304:

darya63

New member
سلام به همه دوستای خوب و درس خونم
منم مثل همه برنامه ام مرور و تست زدنه.الان تمامم درسا رو دارم مرور میکنم
منم برنامه ریزیم فشرده اس و هی ازش عقب میمونم اما از اون ور به خودم امید میدم که میرسونمش...
توکل به خدا هرچی خودش بخواد و صلاح بدونه

من دیروز طلسمو شکستم و 8:45 خوندم البته بگما تا الان از خستگی خواب بودم .ظرفیتم همینقدر بیشتر نیست واقعا نمیتونم و خسته میشم

بانو

New member
مامان عسل کو اسم من .من که از بعضی اینا قدیمی ترم چرا نگفتی بیام اسممو عوض کردم عوض که نشدم
جوجو رفت که رفت

asal 92

New member
مامان عسل کو اسم من .من که از بعضی اینا قدیمی ترم چرا نگفتی بیام اسممو عوض کردم عوض که نشدم
جوجو رفت که رفت

سلام جوجوی نازم تویی؟؟؟هی میگم این بانو کیه ؟؟؟
بانوجون معذرت میخام واقعا عمدی نبوده ...
هم تو هم economicوهم بقیه دوستان گلم هممون یه خانواده ایم ومامان همگی شما هارو دوست داره واگه اسم کسی از قلم افتاده معذرت میخام :riz304:
حالا بانوجون برنامه شما چیه ؟؟

asal 92

New member
دیروز 10ساعت خوندم :smiliess (9):
امروز شیفتم ولی تلاشمو میکنم کمتر از5ساعت نشه :65d6a5d6s:
چیزی به آخر راه نمونده ...
:smilies-azardl (181

bacillus.bs

New member
براي مامان عسل
24849_viannen_70.gif

گوله ي انرژي تاپيك 92
62059_girl_in_love.gif

لبخند

New member
مامان عسل مرسی که به یادمون هستی...راستش اگه نمیام اینجا اینطور نیست که اصلا نخونم نه درس میخونم اما از خودم اصلا راضی نیستم...یه مشکل بزرگ دارم اعتماد بنفسمو از دست دادم ..متاسفانه همش به یاد درسایی میفتم که دوران دانشجویی واسشون خیلی زحمت کشیدم ولی هیچ نتیجه ی خوبی ندیدم میترسم کنکورم رو هم نتیجه خوب نگیرم..از طرفی رشته ی سم شناسی رو امسال فقط 4تا از دانشگاه هادانشجو میگیره ..واقعا امیدی ندارم ..مخصوصا که الان میبینم همه دارن میخونن و تلاش میکنن و اینکه وقتی میام تست میزنم خیلی مشکل دارم و اصلا درسام یادم نمیاد... با این همه موج منفی نیام اینجا بهتره چون شما رو هم ناامید میکنم..ببخشید بچه ها ولی واقعا الان اینطوری هستم

آخرین ویرایش:

لبخند

New member
مامان عسل مرسی که به یادمون هستی...راستش اگه نمیام اینجا اینطور نیست که اصلا نخونم نه درس میخونم اما از خودم اصلا راضی نیستم...یه مشکل بزرگ دار اعتماد بنفسمو از دست دادم ..متاشفانه همش به یاد درسایی میفتم که دوران دانشجویی واسشون خیلی زحمت کشیدم ولی هیچ نتیجه ی خوبی ندیدم میترسم کنکورم رو هم خوب ندم..از طرفی رشته ی سم شناسی رو امسال فقط 4تا از دانشگاه هادانشجو میگیره ..واقعا امیدی ندارم ..مخصوصا که الان میبینم همه دارن میخونن و تلاش میکنن و اینکه وقتی میام تست میزنم خیلی مشکل دارم و اصلا درسام یادم نمیاد... با این همه موج منفی نیام اینجا بهتره چون شما رو هم ناامید میکنم..ببخشید بچه ها ولی واقعا الان اینطوری هستم

Tarsa

New member
دوست من ویروسم همینه دو تا از دانشگاها که میگرفتن دیگه نمیگیرن
مهم اینه از این که نمیخونی ناراحتی و تلاشتم میکنی
امیدت به خدا باشه

darya63

New member
مامان عسل مرسی که به یادمون هستی...راستش اگه نمیام اینجا اینطور نیست که اصلا نخونم نه درس میخونم اما از خودم اصلا راضی نیستم...یه مشکل بزرگ دار اعتماد بنفسمو از دست دادم ..متاشفانه همش به یاد درسایی میفتم که دوران دانشجویی واسشون خیلی زحمت کشیدم ولی هیچ نتیجه ی خوبی ندیدم میترسم کنکورم رو هم خوب ندم..از طرفی رشته ی سم شناسی رو امسال فقط 4تا از دانشگاه هادانشجو میگیره ..واقعا امیدی ندارم ..مخصوصا که الان میبینم همه دارن میخونن و تلاش میکنن و اینکه وقتی میام تست میزنم خیلی مشکل دارم و اصلا درسام یادم نمیاد... با این همه موج منفی نیام اینجا بهتره چون شما رو هم ناامید میکنم..ببخشید بچه ها ولی واقعا الان اینطوری هستم
دوست من لبخند جان همه حرفات درست اما یادت نره بالا سر تمام این دنیا و قضایا یه خدایی هست که اگه بخواد فقط بخواد هیچ کاری براش نشد نداره
امیدت به اونی باشه که همیشه امید همه هست

padideh

New member
    ایستادگی کن ،

ایستادگی کن ؛

و ایستادگی کن ...

و به یاد داشته باش که لشکری از کلاغها ، جرات نزدیک شدن به مترسکی که ایستادگی را فقط به نمایش می گذارد  ندارند.

دوستاي گلم ، نذاريد نااميدي و فكرهاي بد بهتون غلبه كنه، مقاوم باشيد، اين روزهاي آخرو با نهايت انرژي پيش بريد و فقط بخونيد و به هيچ چيز ديگه اي كه باعث نااميديتون ميشه كاري نداشته باشيد، مطمئن باشيد كه با تلاش به هدفتون ميرسيد.خدا خودش دستامونو ميگيره و از سختي ها ردمون ميكنه.
من اين شعرو كه تيتراژه يه سريال بود خيلي دوسش دارم ، گاهي كه كم ميارم تو خوندن درس، اينو برا خودم ميخونم: آخر اين قصه بايد يه جور خوب تموم بشه ، ميگن چه معني داره كه خنده هامون حروم بشه........به اميد روز اعلام نتايج كه با خنده هامون خستگييييييييي تمام اين روزاي سخت رو برطرف ميكنيم....هورررررااااااااااااا

mahdieh

New member
سلاممممممم همگی خسته نباشید....
به هر حال همگی تلاشمون رو کردیم و من فکر میکنم امسال کسایی موفقن که بتونن خودشون رو تا روز آخر مدیریت کنن به هر حال یه ماه از زمانمون کمتر شده و خیلی ها استرس دارن ولی تنها کسانی موفقن که با خوشحالی درس بخونن....
من دیروز میخواستم پیغام بذارم ولی نت قطع بود ولی خب امروز براتون این پیغام دارم
خیلی دلم میخواد واقعا این کار عملی کنیم
دوستان من به دعای دسته جمعی خیلی خیلی ایمان دارم ...میگم از امروز غروب وقت اذان همگی در حق همدیگه دعا کنیم و بخوایم که خدا صدامون رو بشنوه و دعا کنیم امسال طراحانی منصف و خداترس سوالات استانداردی رو برامون طراحی کنن.. و نتیجه زحماتون رو بگیریم... در حق هم دعا کنیم تا دعا ها مون به خودمون برگرده
بچه ها پایه هستین؟؟؟

hematology70

New member
درود
درود و فراوان درود
درود و درودو
بسیار درود بر همه
سریع سریع
وقت درنگ نیس
انشالله امسال سال آخره

تداعی

New member
من واقعا به روحیه و اراده شما غبطه می خورم. هر چند کسی منو تحویل نگرفت. ولی از ته دل براتون ارزوی موفقیت می کنم

mw.ashel

New member
;186837 گفت:
من واقعا به روحیه و اراده شما غبطه می خورم. هر چند کسی منو تحویل نگرفت. ولی از ته دل براتون ارزوی موفقیت می کنم

سلام دوست عزیز(تداعی)......به جمع ما خوش اومدی
287519_yyyyywelcomwagon.gif

اگه نتونستیم خوب رسم مهمون نوازی رو به جا بیاریم شما ما رو به بزرگی خودت ببخش ، چون این روزا واقعا سرمون گرم درس خوندنه.

منم برای شما آرزوی موفقیت میکنم و خوشحال میشم بازم شما رو تو جمع دوستانه خودمون ببینم.
210019_ndsht6wrzwgnpeo4.gif

mehrshad

New member
agha ghabulitun tu azmune arshado tabrik migam.yadetun bashe avalin nafari ke behetun tabrik goft man budam.

mehrshad

New member
ye movafaghiate lezat bakhsh.ye khatereye mundegar az talash.ta akhare omr.badha bar migardim migim yadesh bekheyr inhame khundim.hala phd gereftim dg rahatim... Injurias

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا