گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

scarlet

New member
sob bekheyr bacheha , man diroz 8:40min khondam
258419_headache.gif

cheton shode bachehaaaaaaa! alan vaghte in harafa nisttttt! naomidamoooooooo hessesh nabodooooooo narahatamooooooo ye joriyamooooo ina nadarim ! b[aba jon beshinid sare darseton , in lahzeha talaiiyan , in harfa va afkaro az khoodeton dor konid, har vaghtam khaste shodin hadafeton ro be khodeton yadavari konid , hamaton ro dost darammmm/FONT]

Tarsa

New member
]بچه ها من یه تقویم دیواری درست کردم زدم بالای تختم
روزا رو نوشتمو هر روز که میگذره با شبرنگ نارنجییییی روشو خط میزنم زیرشم مینویسم اون روز چطور بودم
همه ما مشکل داریم من بعضی روزا که از همه طرف تو فشارم3ساعتم میخونم مینوسیسم عالی عوضش روز دیگه9ساعتم عادیه
الان دیگه این حرفو نزنید کتابا صداتون میکننننننننننن:thumbsupsmileyanim:

hematology70

New member
درود بر افتخاراتون
درود بر عشقتون
درود بر خوندنتون و دروددددددددددددددددد و هزاران دروددددددددددددددددددددددد بر تلاشتوننننننننننننننننننننننننننننننننننن
یک بار برای همیشه

darya63

New member
سلام دوستای خوبم
من یکی دوهفته ای حالم خوب نبود و به توصیه یه مشاور دوسه روزی فلوکستین کپسول ضد افسردگی خوردم حالم بهترر شد اما هجوم کتابا و درسایی که جلو چشمام میاد اثر اون قرصا رو از بین میبره
این مشاوری که من باش صحبت کردم خودش phd باروری امسال اصفهان قبول شده.میگفت بعضی وقتا هم لازمه سخت نگیری و راحت باشی مثلا خودش و مثال میزد که من تفریحی میخوندم و هروقت و هرچه قدر مسیتونستم

من نمیدونم ادم باید کی و ببینه یکی میگه من روزی 17 ساعت خوندم و موفق شدم و یکی دیگه میگه من تفریحی خوندم.
خلاصه نا امید نباشید اولا امید مون به خداست که هیچ کاریش بی حکمت نیست و حتما تو هر مسئله ای صلاح ما رو میخواد
ماها که چند ماهه تلاش مونو کردیم بقیهاش هرچی شد شد دیگه مهم نیست مهم خودمونیم که باید تو هر شرایطی از زندگی مون اذت ببریم

خیلی پر چونگی کردم ببخشید.
دیروز 7 ساعت خوندم و طلسم 6 ساعتم شکسته شد.
اما امروز که داریم میریم خواستگاری داداشم و شاید نرسم بخونم

mehrshad

New member
1. همیشه دغدقه فکری و افکار منفی هست.. برای همه... کسی پیروزه که در چنین شرایطی با قدرت بیشتر جلو بره تا اخرررررررررررر
2. جز به بهترین راضی نشید. حتی یک قدم
3.خداوند کسی رو که خالصانه و با تمام نیرو تلاش کنه رو بهش وعده پیروزی داده و بهش اعتماد کنیم و تمام تلاشمون رو بکنیم...
تلاشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش تا لحظهههههههههههههههههههههههههههه اخررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر یا علییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی اهااااااااااااااااااااااااا

لبخند

New member
سلام بچه ها امروز برگشتم خونه..هنوز تو حال و هوای جشن هستم .خداییش تابخوام رو روال عادیم برگردم به چند ساعتی نیاز دارم....تا ببینم تا آخر شب چی میشه..هرچی نزدیکتر میشیم بیشتر میترسم:j58r36j3gcr4suxymup

hematology70

New member
سلام منم موافقم که فقط توکل بر خدا خدا حدا حداو بعدش تلاش تلاش تلاش و تلاشه که آدمو موفق میکنه

cheshmak

New member
سلام بچه ها.....من تونستم به حس بدم غلبه کنممممم و :smilies:10ساعت خوندم امروز.....

mw.ashel

New member
خواستن+دانستن وتلاش ، توانستن است

خواستن همان عزم و اراده است

"ما با خواستن و اراده کردن فرمان بی چون و چرایی را به مغز خود صادر می کنیم که تمام حواس پنجگانه و تمام اعضا و جوارحمان را برای توانستن و موفقیت در کارمان تحت تاثیر قرار می دهد."

در واقع خواستن یا انگیزه ، نیرویی فوق العاده را در انسان بوجود می آورد که در پیشبرد اهدافش بسیار مؤثر است ؛ چون این خواستن و علاقه باعث می شود سختی ها و مشکلات راه را بهتر تحمل کنیم...
13861228011.jpg

هرچه عزم و اراده ی ما قویتر باشد شانس مارا در موفقیت و توانستن بیشتر میکند پس خواسته های بزرگتر نیز عزم و اراده ای قویتر می طلبد...

اما وقتی بخواهیم ولی ندانیم که چگونه می توانیم به خواسته مان برسیم دیگر خواستن توانستن نیست
بلکه
خواستن بدون دانستن حسرت توانستن است!

و اینجاست که باید گفت:"توانا بود هر که دانا بود"

ولی خواستن و دانستن نیز به تنهایی کافی نیست !

کسی که بخواهد و بداند اما برای رسیدن به هدفش تلاشی نکند هرگز موفق نخواهد شد...
"نا برده رنج گنج میسر نمی شود"

پس برای توانستن گام اول خواستن، گام دوم دانستن و گام سوم تلاش است.

و شاید باید گفت:

خواستن و دانستن و تلاش ، توانستن است!

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان درسخونم

39 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

.
.

دوستای خوبم با حرفای شما خیلی انرژی گرفتم و تونستم امروز خدا رو شکر خوب بخونم و ممنونم از همتون که اینجا تو این تایپک حضور دارید و من و بقیه دوستان رو همراهی میکنید.

:rose:

منم امروز
8:30 ساعت خوندم

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

bacillus.bs

New member
قضا بلا ولمون نمي كنه هاااااااااا:1dco2x0p1lilzhfpg1t
ديشب اصفهان زلزله اومد تا چند ساعت بيرون بوديم:j58r36j3gcr4suxymup
خدا به خير بگذورونههههه دم كنكوري :ph34r-smiley:

asal 92

New member
دیروز فقط 2ساعت(شیفت بودم بعدش آشپزی و...)
موفقیت مال ماست اصلا ماقبول نشیم کی میخاد قبول شه؟مایی که یه ساله نفهمیدیم لذت یعنی چی یه ساله باخیال آسوده سفر مهمونی عروسی نرفتیم همه حواسمون پیش کتاباوقبولی بوده حالا دم آخر بی حال شدید!!!!!!!!!
بچه ها به فکر صندلی کلاس ارشدتون باشید وتحت هیچ شرایطی جاخالی ندید فقط چند روز مونده ...:smiliess (4):.
صندلی ها منتظر ماهستن ...:thanks:
فقط یک بار برای همیشه تلاش کنید باتوکل به آفریدگارمون حتما پیروز میسشیم خداااااااااااااا
:a2d3:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا