گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehrshad

New member
مهرشاد ببينمو تعريف كنيم كي پرچمش بالاست:auizz3ffy9vla57584x
:smiliess (7):جوجه را اخر پاييز ميشمارند
زنده باشمو ببينم رتبت چند ميشه توي ازمون:whistle:

oho jesaratan kolan ma aghayun shoma khanuma ro riz mibinim. Shak nakon ke parchaarchame aghayun hamvare bala bude va khahad bud. Rotbe manam bikhialbikhial abru etebar darim tu mahal dadash jun..(

vida68

New member
بابا این طوری که خیلی سخته:33:
بچه ها واسم دعا کنید کارآموزی خیلی مزخرفه استرس نخوندنو که صبح دارم ظهرم که میرسم کتابخونه دیگه جون ندارم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
دیگه نهایت ساعتم این روزا6ساعته

سلام. منم دقیقا این وضعیت رو دارم هرچی هم تلاش میکنم کارورزی رو دو در کنم نمیششششششههههههههههههههه!!! التماس دعا

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان درسخونم

47 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

.
.

پیش به سوی موفقیت

:rose:

منم دیروز
6 ساعت خوندم

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

لبخند

New member
2روز نبودم چقدر اینجا بحث و جدل راه افتاده...ولی خداییش منم با آقایون موافقم ،یکم درس میخونن ولی خوب نتیجه میگیرن !!البته باید بگم خیلی به خودتون مغرور نشیید چون همشون هم اینطور نیستن :25r30wi:
نمونه ی بارزش یکی از همکلاسی های خودم بود که چپ و راست که نگاش میکردی تو دانشگاه در حال پرسه زدن بود ،تازه خوابگاهی هم بود ولی همون سال ارشد اونم چی تهران قبول شد..با رتبه 16!!!:5:بعد خودش اعتراف کرد که خیلی نمیخوند و فقط خلاصه نویسی های یکی دیگه از پسرا کلاسمون که با هم یه رشته رو میخواستن امتحان بدن میخوند ..بعد اون یکی که میگفتن از صبح تا شب پا کتابه رتبش 25 شد و بیرجند قبول شد!!!نمیدونم خداییش بعضیها شانس هم خیلی باهاشون یار!!!:33:
4شنبه 9ساعت خوندم
5شنبه 6ساعت خوندم(مهمون اومد همه ساعات مطالعم رو بهم ریخت)چ
امروزم امیدوارم بتونم خوب بخونم یه چند روز خیلی سر به هوا شدم
:sdasdasd:

hematology70

New member
دوستان سلام لطفا این تایبیک را اشتباه نگیرید اینجا فقط میخوایم گزارش بدیم و به هم روحیه بدیم
آفرین بر جشمک و باسیلوس و بدیده واقعا خوب مخونین
باسیلوس انگار اون گره13 به در کار خودشو کرد
من جون به بای شما نمیرسم گزارش نمیدم ولی هر روز 2-3بار میام اینجا روم نمیشه گزارش بدم
بجه ها باهاتونم باهم باشیم
یک بار برای همیشه

سلام
اینجوریه که بعضیا درس میخونن ما استرسمون بیشتر میشه :tonguesmiley: شوخی کردم :thumbsupsmileyanim:به نظر من اگر یه تاپیک باز بشه واسه خلاصه نویسی , خیلی بهتره. هرکسی یه نکته بنویسه که بدرده بقیه بخوره خیلی مفیدتره!

bakhshi

New member
salam bache ha
man sale dige mikham azmun bedam
az alan mikham shoru konam kesi hast ke betune bege man che juri shoruu konam baraye aban khundan...
zabanam aslan khub nist

mw.ashel

New member
کسی از اشل خبر نداره؟

سلام هماتو جان...خوبی؟ ممنونم که یادی ازم میکنی................من این روزا سرم خیلی شلوغ شده و کم دیگه میتونم بیام نت
:riz513: و در کنارش باید به درسام و کارم برسم و گزارش هم میدم و روز شمارم میذارم ولی چون تایپیک داره مثل به سرعت به جلو پیش میره فکر کنم گزارشام و روز شمارم دیده نمیشه ولی هر وقت از روز که بتونم میام و گزارش میذارم.

همه دوستان خوبم برای تک تکتون آرزوی موفقیت میکنم و سعی بکنید خوب بخونید و من با اینکه مجبورم به کارام برسم ولی تمام سعی مو میکنم که با تمام خستگی و ذهن مشغولی که دارم بخونم و بازم امیدوارم.

BBT

New member
برآی همتون آرزوی.موفقیت میکنم و امیدوارم بهترین نتیجه رو توی کنکوری و بقیه امتحانای. زندگیتون بگیرید .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا