گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vida68

New member
میبینم گه اینجا رسما فقط چند نفرن که گزارش میدن دیگه!!!!!!!!! بقیه هم آره دیگه...................!
چشمک که در حال اوج گرفتن هستش
باسیلوس هم که بعد از مراسم گره زنی 13 به در دیگه رویت نشد ! گویا اون گره کار ساز بوده دیگه......شمع و چراغا رو روشن کنید !
آشل هم گویا خر چموشش فرار کرده او آشل هم دنبالش رفته ب خاطر این ساعات مطالعش شده 5!!!!!!!
ویدا 68 هم کلا از خودش راضی هست تو همه زمینه ها (خداروشکر)البته غیر از درس خوندن!
ستاره 58 هم که ما رو پیچوند و گفت نتش قطع هستو ..اما خواهرم حالا که وصله چرا.......!پس نپیچون قضیه رو دیگه
لبخند هم که بعد از تصمیم کبری گونه ای که در روز طبیعت گرفت ناپدید شد
economic هم که روزی 10_15 تا لغت میخونه و راضی هست خدا رو شکر!
آیشن هم از روزی که گفته میخواد با ما همراه شه هنوز اون روز نیمده
scarlet هم بدجوری داره مشکوک میزنه ها
دریا 63 هم یه بار visible شد دوباره ب حالت invisible خود مبدل شد
جوجو هم که در حال پیدا کردن شکلک اهدای گل جدید هست
نتیجه اخلاقی: آغااااااااااااااااااااا این چ وضعشه!!!!!!!!!!!

سلام دوست خوبم. موافقم باهات اصلا این وضع خوب نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!
من الان از درس خوندنم هم راضیم.... با کرونومتر!!!!!!!!!! دقیق ساعت میگیرم. با توجه به کارورزی خسته کننده صبح ها روزی 5 ساعت میخونم ولی مفیدااااااااااااااااا!
امیدمو از دست داده بودم بعد از اینکه نتونستم تو عید بخونم ولی الان برگشتم به روال سابق...
بی صبرانه منتظر خبر قبولی خودم و دوستان خوبم تو انجمن هستم....

padideh

New member
سلام میشه بگید زبان رضا زاده چه طور منم همه اینا که شما خوندین رو خوندم ولی نمیدونم برم رضازاده رو هم بخونم یا نه ؟

سلام،به نظر من لزگي و اگه خوندي اصلا نياز به رضازاده نداري ،لزگي خيلي بهتر و كاملتر از رضازاده است

padideh

New member
مهرشاد در گوشت رو بیار جلو یه چیز بگم بقیه نشنون
خومونیم ولی آقایون نمیتونن تو ساعت مطالعه با این خانما رقابت کنن بابا اینا همش 11 ساعت و 12 ساعت و ... میخوننن بیا بریم یه تایپیک دیگه بزنیم فقط آقایون خودم و خودت گزارش بدیم فقط چه طوره کلی میتونیم با هم رقابت جانانه داشته باشیم :28::smilies-azardl (113

اااااااا !!! من فكر ميكردم شما خانم هستيد!!!!

mehrshad

New member
مهرشاد در گوشت رو بیار جلو یه چیز بگم بقیه نشنون
خومونیم ولی آقایون نمیتونن تو ساعت مطالعه با این خانما رقابت کنن بابا اینا همش 11 ساعت و 12 ساعت و ... میخوننن بیا بریم یه تایپیک دیگه بزنیم فقط آقایون خودم و خودت گزارش بدیم فقط چه طوره کلی میتونیم با هم رقابت جانانه داشته باشیم :28::smilies-azardl (113

کلاااااااااااااااااااا موافقم باهات ولی این خانوهای گرامی با اینهمه خوندن نصف عاغاییون هم نتیجه نمیگیرند و رتبه های برتر از عان عاغایونه کلااااااااااااااا. پرچم ها بالاااااااااااااااااااااااااس. عاغایون بجمبید قضیه حیثیتیه

mehrshad

New member
من امروز صفر ساعت خوندم. روز 5.5 بیدار میشم تا ساعت 7 شب سر کارم بعد هم میام تا غذایی برای خودم اماده کنم از خستگی وا میرم. ولی باز هم میخونم تا پرچم عاغایون همچنان بالا باشه هاها. ما اینیم داداش

mehrshad

New member
بچه ها ی مشکل بزرکی واسم پیش اومده مامانم مریض شده فردا پس فردا باید ببریمش واسه عمل
دیکه کار من خیلی سخت میشه پرستاری از مریض و پذیرایی مهمونو کلا مسولیت خونه رو دوش من افتاده خیلی واس سخته برنامه هام بهم ریختن
نوروزم که نتونسم خوب خونم از 7 تا کتاب 4تاشونو واسه کنکور علوم خونده بودم ولی 3تا کتابی که مونده رو تقریبا نصف نکردم
میخاستم این ماه اون 3تارم تموم کنم و اردبهشت فقط مرور کنم ولی .....
بعضی وقت تصمیم میگریم کلا کتابامو جمع کنم و بی خیال شم ولی وقتی بهشون نگامی کنم وارزوهایی که داشتم چشام پر اشک میشه خیلی ارزو داشتم منم دانشجوی علوم پزشکی شم .....................

انشا الله سریعتر مادرتون خوب خوب بشن. نگران نباشید. شما که پزستاری از مادر می کنید خدا هم کمکتون میکنه و درصد ها تون از خیلی ها که اینروزا میخونن بیشتر میشه. تلاش و امید به خدا رو فراموش نکنید بخونننننننننننننننننننییییییییییییییید تا می تونییییییییییییییییییییید. یا علی بگید بابااااااااااااااااااااااا اهااااااااااااااااااا خوبه

setareh58

New member
سلام دوستای خوبم از اینکه همه با شور و شوق درس میخونین و بهم انرژی میدین خیلی خوشحالم انشالله همه باهم موفقیم

امروز تا الان 9 ساعت خوندم و یکساعت دیگه لغت زبان میخونم

foroozan

New member
کلاااااااااااااااااااا موافقم باهات ولی این خانوهای گرامی با اینهمه خوندن نصف عاغاییون هم نتیجه نمیگیرند و رتبه های برتر از عان عاغایونه کلااااااااااااااا. پرچم ها بالاااااااااااااااااااااااااس. عاغایون بجمبید قضیه حیثیتیه

کاملا باهات موافقم متاسفانه....

economic

New member
دوستای خوبم ممنون از روحیه تون منم حتما سعیمو می کنم شاید چند روزی نباشم ولی بعدش دوباره واسه گزاش میام
یک بار برای همیشه س

cheshmak

New member
سلامممم... امروز مهمون اومد ...نشد زیاد بخونم.....فقط8ساعت...الانم خوابم میاد و گرنه بازم میخوندم

شب خوش:sad:

scarlet

New member
shab bekheyr bacheha, 8saat
86559_256.gif

آيشن

New member
سلام دوستاي گلم خسته نباشيد كمي هست از خواب بيدار شدم ديروز بهتر از روزاي قبل يود يه 5ساعتي خوندم
ولي امروز مي خوام حسابي بتركونم
703419_bokmal.gif

لبخند

New member
سلام به همگی ،خدا قوت....دیروز 7ساعت خوندم ،بعضی روزا حسابی کسل میشم اصن نمیتونم زیاد بخونم دیروزم از همون روزا بود ولی امروز خدا رو شکر داره خوب پیش میره اگه خدا بخواد امروز بیوشیمیم تمام میشه
واقعا چیزی دیگه به روز نهایی نمونده خدا کنه با نتیجه ی خوب هممون سربلند از این آزمون بیرون بیایم...به خودتون و دانسته هاتون اعتماد کنید و هیچ وقت از رحمت حق نا امید نباشید

فقط خدا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا