گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

لبخند

New member
دیروز 8ساعت خوندم امروز 5ساعت فک نکنم بیشتر هم بتونم بخونم داریم میریم بیرون امروز کلا سرم درد میکرد زیاد نتونستم بخونم
سیستم پاسخ من دوباره قاطی کرده نمیتونم پاسخ بدم:65d6a5d6s:

سلام دوستان
میخواستم بپرسم زبان رشته هایی که با هم صبح امتحان میدن و یا رشته هایی که بعازظهر با هم امتحان میدن مشترکه؟
ممنون. سلام دوستان
میخواستم بپرسم زبان رشته هایی که با هم صبح امتحان میدن و یا رشته هایی که بعازظهر با هم امتحان میدن مشترکه؟
ممنون.

سلام دوستان
ممنون.

bakhshi

New member
واحد بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ارس
در این واحد بین المللی رشته های کارشناسی ارشد از جمله پرستاری، فیزیک پزشکی، بیوشیمی، فیزیولوژی، تغذیه، ژنتیک، انگل شناسی، مامایی، ایمنی شناسی، بیوتکنولوژی پزشکی و میکروب شناسی و سه رشته دکتری حرفه ای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و همچنین رشته های دکتری تخصصی علوم تغذیه، فارماکولوژی و پرستاری که از سال آینده راه اندازی می شود، وجود دارد.
تنها شهریه دوره های دکتری تخصصی در سایت دانشگاه اعلام شده است و بر اساس اعلام این دانشگاه، شهریه تحصیلی سالانه رشته تغذیه 110 میلیون ریال، رشته فارماکولوژی 100 میلیون ریال و رشته پرستاری 90 میلیون ریال تعیین شده است و تاکید شده که واحد بین المللی هیچگونه تعهدی در رابطه با تهیه خوابگاه و سایر امکانات رفاهی ندارد.
.depres budam emruz kolan..faghat 2.5 sat khundam

aya in khabar sehat dare?!!!tabriz vahede beynolmelal dare

setareh58

New member
سلام دوستای خوبم امروز 8 ساعت خوندم تا اخرشب یه ساعت دیگه زبان میخونم

سلام فروزان جان و bbtجان بهتون خوشامد میگم خوشحالم به جمع ما پیوستین
لبخند عزیز منتظر پیشرفتت هستم شما میتونییییییییییییییین

setareh58

New member
سلام دوستان
ممنون.
سلام اگه به سوالای کنکور دقت کنین هرنوبت زبان بین همه رشته ها مشترک همینطور که خودتون اشاره کردین
موفق باشین

آيشن

New member
تا الان 3 ساعت يه يك ساعتي هم ميخونم
جاي خجالت داره واقعا
536620_phil_15.gif

scarlet

New member
واحد بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ارس
در این واحد بین المللی رشته های کارشناسی ارشد از جمله پرستاری، فیزیک پزشکی، بیوشیمی، فیزیولوژی، تغذیه، ژنتیک، انگل شناسی، مامایی، ایمنی شناسی، بیوتکنولوژی پزشکی و میکروب شناسی و سه رشته دکتری حرفه ای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و همچنین رشته های دکتری تخصصی علوم تغذیه، فارماکولوژی و پرستاری که از سال آینده راه اندازی می شود، وجود دارد.
تنها شهریه دوره های دکتری تخصصی در سایت دانشگاه اعلام شده است و بر اساس اعلام این دانشگاه، شهریه تحصیلی سالانه رشته تغذیه 110 میلیون ریال، رشته فارماکولوژی 100 میلیون ریال و رشته پرستاری 90 میلیون ریال تعیین شده است و تاکید شده که واحد بین المللی هیچگونه تعهدی در رابطه با تهیه خوابگاه و سایر امکانات رفاهی ندارد.

aya in khabar sehat dare?!!!tabriz vahede beynolmelal dare

fek konam sehat dare , engar az emsal mikhan bezaran , ghablan dandan , daro ,....dasht arshada jadid omade, bale tabriz uni beynolmelal dare ,vahede aras [jolfa]

آخرین ویرایش:

cheshmak

New member
سلاممممممم......سلاممممم دوستای گلمممم.....من امروزم
2lbkos0.gif
10ساعت خوندمممممم

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

51 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

.

هر موفقیت بزرگی نتیجه هزاران تلاش کوچک و عادی است که مورد توجه و ستایش دیگران قرار نمی گیرد.

:rose:

منم دیروز
3 ساعت خوندم+ 20 لغت زبان
و باید کم کم حاضر بشم که برم سر کارم ولی قبلش سعی میکنم که بخونم

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

golabatun

New member
سلام خسته نباشین همگی
2 روزه سرما خوردم نمیتونم درس بخونم:(
خوابم خیلی زیاد شده چکار کنم؟؟
:smiliess (9):

padideh

New member
سلام بچه ها خسته نباشيد همگي. من ديروز ٩ ساعت خوندم
بچه ها من نميدونم چرا يه جوري شدم احساس ميكنم روحيم به هم ريخته! احساسسسسس ميكنم حجم درسام خيلي زياده و دارم سرگيجه ميگيرم ، احساس ميكنم تو يه باتلاق افتادم ،دلم ميخوادددد گريه كنم حالم اصلا خوب نيست. بچه ها اگه قبول نشممممممم ! واي خداياااااا دارم رواني ميشم

bacillus.bs

New member
سلام بچه ها خسته نباشيد همگي. من ديروز ٩ ساعت خوندم
بچه ها من نميدونم چرا يه جوري شدم احساس ميكنم روحيم به هم ريخته! احساسسسسس ميكنم حجم درسام خيلي زياده و دارم سرگيجه ميگيرم ، احساس ميكنم تو يه باتلاق افتادم ،دلم ميخوادددد گريه كنم حالم اصلا خوب نيست. بچه ها اگه قبول نشممممممم ! واي خداياااااا دارم رواني ميشم

پديده جون دقيقا منم همين حسو دارم
احساس مي كنم هيچي بلد نيستم
يا همين احساس گيجي كه گفتي
فكر مي كنم اين حس طبيعي هست
تنها راهش اينه كه مقاومت كنيم و ادامه بديم 51روز ديگه تموم ميشه
بعد از ازمون تا يك هفته مي خوام فقط بخوابم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا