گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mf2009

New member
سلام دوستان من امروز شرو كردم هركار ميكنم نميچسبم به درس :14:

يه كم بهم انگيزه ميديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacsmiley: البته ميدونم خنده داره الان انرژي خواستن!!! 50 روز تا كنكور مونده و اون وقت من تازه دلداري مي خوام :33:

دوست عزیز سلامممممممممممممممممم
نمیدونم این پیام منو کی میخونید در چه ساعتی ، در حالی ، در چه فازی اصلا اینها مهم نیست . راز موفیقیت فقط دو چیز است تلاش مستمر و عدم تکرار اشتباهات دیگران خوب قبول شما دیر شروع کردی آیا دیر شروع کردن مساوی با این است که اصلا شروع نکنی همین که شما اومدی تو این سایت و این پیغام رو گذاشتی یعنی ته دلت به این ایمان داره که میتونی فقط یکم انرژی اولیه برای حرکت میخای مثل این که شما بنزین دارید ولی نیاز به یک جرقه دارید ... اگه الان مثلا من یه جرقه بهتون بدم دو قدم پیش برید دوباره خاموش شیدید دوباره میمونید . همین الان تصمیم بگیر بگو من میخام شروع کنم اصلا اتفاقی که قراره بیوفته مهم نیست من پیش میرم هر چیزی که شد مهم نیست و به خود قول بده به کمتر از اون چیزی که میتونی باشی رازی نشی .... اگه این کار رو کنی موفق شدی که به خودت ثابت میشه که چقدر با اراده ای اگه هم بد روزگار زد و نشدی اصلا مهم نیست چون تو موفق شدی موفق از این نظر که خودت رو بخ خودت ثابت کردی و این کمک بزرگی برای اهداف آیندت بهت میکنه پس همین الان شروع کن
3.................2...................1......................... سعی وتلاش تو از همین الان شروع شد پس پیش برو به سوی موفیقیتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

mehrshad

New member
shod 8sato rob.ta farda .bacheha say konid ba tamarkoz va modavem bekhunid.1bar barae hamishe... Be omide ghabulie hamatun tu azmun.talash talash ...

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

52 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

.

یکی از کلیدهای موفقیت این است که پیوندی سازنده بین کارهایی که انجام می دهیم و چیزهایی که دوست داریم به وجود آوریم.

:rose:

منم امروز تا الان
1 ساعت خوندم و پدیده جان شرمنده ، چون از صبح تا ساعت 8 سرم گرم کارام بود و نرسوندم بخونم و وقتی رسیدم خونه باید کارای فردام رو انجام میدادم و کمی استراحت میکردم و این هفته کارام به صورت فشرده زیاد هستن ولی سعیمو میکنم تا وقتی که بیدار می مونم بخونم .

موفق باشید دوستان ، خجالت نکشید من اون چیزی رو که خوندم رو گفتم و شما هم بیائید گزارش بدید.

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

cheshmak

New member
سلامممممممم...سلاممممم ....سلام....بچه ها با دست پر اومدم.....دوباره برگشتم به روال قبلیم..

خیلی خوشحالمممممممم......امروز 10 ساعت و 15مبن خوندمممممم........فقط یک بار برای همیشه......:smilies-azardl (113

mw.ashel

New member
manam emruz hichi nakhondam
goftam ta be ashel jonam begam khyli doset daram o be eshghet miyam inja

ممنونم دوست خوبم، شما لطف داری
:riz304: ............منم زودی با شرایط جدیدم آپدیت میشم و بازم خودمو بهتون میرسونم

سلامممممممم...سلاممممم ....سلام....بچه ها با دست پر اومدم.....دوباره برگشتم به روال قبلیم..

خیلی خوشحالمممممممم......امروز 10 ساعت و 15مبن خوندمممممم........فقط یک بار برای همیشه......

سلام دوست نازنینم............خسته نباشی.........خدا رو شکر چشمک جونم...........خوشحال شدم که دیدم برگشتی به روال قبلی .:thanks:

scarlet

New member
shabe hameye darskhonaye gol bekheyr , emroz kami kesalat dashtam , ba in hal mofid 10 saat khondam , sarboland bashid bacheha jon

padideh

New member
سلامممممممممممممممممممممممممممم
من آمده ام وای وای ، من آمده ام
خواب فریاد كند
من آمده ام
من آمده ام
ای کنکور ارشد من الهی یک ساله شوی
در پهلوی ما نشینیو همسایه نشوی
کنکور آمد و خیمه زد به صحرای دلم
زنجیر وفا فكنده در پای دلم
خدا اگر به فریاد دل ما نرسد
ای وای دلم وای دلم وای دلم!!!!!!!!!!
عااااقااااا یعنی خوابم میاد در حد ...... یادش بخیر بچه که بودیم ب خدا هیچ مشغولیت ذهنی نداشتیم راحتتتتتتتتتتتتتتت میخوابیدیمو صبح هم با خیال راحت تی وی رو روشن میکردیمو کارتون میدیدیم وایییییییییی من عاشق اون شعر
گل گل گل اومد کدوم گل؟ همون که رنگارنگاره براي شاپرکها يه خونه قشنگه. کدوم کدوم شاپرک؟؟ همون که روي بالش خالهاي سرخ و زرده، با بالهاي قشنگش ميره و برميگرده، ميره و برميگرده.. شاپرك خسته ميشه... بالهاشو زود ميبنده... روي گلها ميشينه... شعر ميخونه، ميخنده بودددددددددددددممممممممم ! خدایااااااااا من میخوام برگردم به اون دوران اون روزا خیلی خوب بودن ! یادتونه کارتون فوتبالیستارو؟خدایی چقدر سرکار بودیم با اون کارتونه! چقدرم براش ذوق داشتیم!
یادم میاد کلا 12 قسمت شایدم بیشتر طول میکشید تا کاکرو یه قدم به جلو برداره و سمت دروازه برسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!:4d564ad6:

padideh

New member
واییییییییییییی این قد حرف زدم که یادم رفت گزارش امروزمو بدم!
من امروز 12 ساعت خوندم
تغذیه:5 ونیم
فیزیو:2
بیو:3:30
زبان:1

mavi

New member
سلام بچه ها من دارم برای ارشد آمارزیستی میخونم از مهر شروع کردم میشه گفت یه دور تموم کردم و بعضی درسارو هم 2بار خوندم اما وقتی میرم تستای سالای قبلو حل کنم بااینکه راه حلشو بلدم ولی نمیتونم تا اخرش حل کنم واقعا ناامید شدم لطفا میشه راهنماییم کنین نمیدونم این زمان باقیمونده تا کنکور رو چطور درس بخونم که مطالب تو ذهنم تثبیت بشه کمکم کنین :(

mehrshad

New member
سلام بچه ها من دارم برای ارشد آمارزیستی میخونم از مهر شروع کردم میشه گفت یه دور تموم کردم و بعضی درسارو هم 2بار خوندم اما وقتی میرم تستای سالای قبلو حل کنم بااینکه راه حلشو بلدم ولی نمیتونم تا اخرش حل کنم واقعا ناامید شدم لطفا میشه راهنماییم کنین نمیدونم این زمان باقیمونده تا کنکور رو چطور درس بخونم که مطالب تو ذهنم تثبیت بشه کمکم کنین :(

دوست عزیز این طبیعی هست و تغریبا همون تا حدودی همینطوری هستیم. نمیشه انتظار داشت تست ها رو راحت زد اون هم با این حجم بالای کتابها.پس نگران نباش... بهتره این روزها تست ها رو که میزنی اولا نکته های مفیدش رو برداری و روزهای اخر مونده به کنکور بخونی و مرور کنی.... و تست ها رو که میزنی اشکالات خودت رو پیدا کنی و مبحثی که نتونستی تستش رو بزنی رو دوباره بخونی... این نظر منه.... موفق میشی نگران نباش :a2d3:

آيشن

New member
من چيكار كنم هر كاري ميكنم زياد بخونم باز يه اتفاقي ميفته نميشه ديروز 2 ساعت بيشتر نشد اونم فقط شب امروزم تا الان 1ساعت
چيكار كنم خرم تندتر از اين نميره
649919_okoswuphdhoeea6f.gif

بايد يه كاري بكنم كه اينطوري بره
49319_mcreindeer2[1].gif

mehrshad

New member
من چيكار كنم هر كاري ميكنم زياد بخونم باز يه اتفاقي ميفته نميشه ديروز 2 ساعت بيشتر نشد اونم فقط شب امروزم تا الان 1ساعت
چيكار كنم خرم تندتر از اين نميره
649919_okoswuphdhoeea6f.gif

بايد يه كاري بكنم كه اينطوري بره
49319_mcreindeer2[1].gif

ایشن چقدر تو مثل منی اخههههههههههههه... امروز کلا حسش نیست ولی به زور کتکم که شده باید درس بخونم.....:thumbsupsmileyanim:

بانو

New member
سلامممممممممممممممممممممممممممم
من آمده ام وای وای ، من آمده ام
خواب فریاد كند
من آمده ام
من آمده ام
ای کنکور ارشد من الهی یک ساله شوی
در پهلوی ما نشینیو همسایه نشوی
کنکور آمد و خیمه زد به صحرای دلم
زنجیر وفا فكنده در پای دلم
خدا اگر به فریاد دل ما نرسد
ای وای دلم وای دلم وای دلم!!!!!!!!!!
عااااقااااا یعنی خوابم میاد در حد ...... یادش بخیر بچه که بودیم ب خدا هیچ مشغولیت ذهنی نداشتیم راحتتتتتتتتتتتتتتت میخوابیدیمو صبح هم با خیال راحت تی وی رو روشن میکردیمو کارتون میدیدیم وایییییییییی من عاشق اون شعر
گل گل گل اومد کدوم گل؟ همون که رنگارنگاره براي شاپرکها يه خونه قشنگه. کدوم کدوم شاپرک؟؟ همون که روي بالش خالهاي سرخ و زرده، با بالهاي قشنگش ميره و برميگرده، ميره و برميگرده.. شاپرك خسته ميشه... بالهاشو زود ميبنده... روي گلها ميشينه... شعر ميخونه، ميخنده بودددددددددددددممممممممم ! خدایااااااااا من میخوام برگردم به اون دوران اون روزا خیلی خوب بودن ! یادتونه کارتون فوتبالیستارو؟خدایی چقدر سرکار بودیم با اون کارتونه! چقدرم براش ذوق داشتیم!
یادم میاد کلا 12 قسمت شایدم بیشتر طول میکشید تا کاکرو یه قدم به جلو برداره و سمت دروازه برسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!:4d564ad6:

آی گفتی ...تموم که میخواست کنه با داداشا ی صدا میگفتیم ادامه برنامه در قسمتهای بعد... ی همچین چیزایی
اون شعریم گفتی خوب یادمه اخه تو خونه به من میگفتن شاپرک چراشو یادم نی :25r30wi:

من دیروز ۹ ساعت خوندم

bacillus.bs

New member
اين مامان عسل پس كجاست
مگه اسباب كشي چقدر طول ميكشه خووووووووووب
:dadad4:

BBT

New member
سلام دوستان
دیروز 7 ساعت .
امروز کتاب تستم رو دزدیند ازم :smiliess (2): ضد حال بود
منم از این به بعد سعی میکنم بیشتر بیام
خوب بخونید ،خوب نیتجه بگیرید ( یه معادله ساده )
موفق باشید

foroozan

New member
بچه ها منم هستم.ازاین به بعد رو گزارشای منم حساب بازکنین.:auizz3ffy9vla57584x

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا