mf2009
New member
سلام دوستان من امروز شرو كردم هركار ميكنم نميچسبم به درس :14:
يه كم بهم انگيزه ميديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacsmiley: البته ميدونم خنده داره الان انرژي خواستن!!! 50 روز تا كنكور مونده و اون وقت من تازه دلداري مي خوام :33:
دوست عزیز سلامممممممممممممممممم
نمیدونم این پیام منو کی میخونید در چه ساعتی ، در حالی ، در چه فازی اصلا اینها مهم نیست . راز موفیقیت فقط دو چیز است تلاش مستمر و عدم تکرار اشتباهات دیگران خوب قبول شما دیر شروع کردی آیا دیر شروع کردن مساوی با این است که اصلا شروع نکنی همین که شما اومدی تو این سایت و این پیغام رو گذاشتی یعنی ته دلت به این ایمان داره که میتونی فقط یکم انرژی اولیه برای حرکت میخای مثل این که شما بنزین دارید ولی نیاز به یک جرقه دارید ... اگه الان مثلا من یه جرقه بهتون بدم دو قدم پیش برید دوباره خاموش شیدید دوباره میمونید . همین الان تصمیم بگیر بگو من میخام شروع کنم اصلا اتفاقی که قراره بیوفته مهم نیست من پیش میرم هر چیزی که شد مهم نیست و به خود قول بده به کمتر از اون چیزی که میتونی باشی رازی نشی .... اگه این کار رو کنی موفق شدی که به خودت ثابت میشه که چقدر با اراده ای اگه هم بد روزگار زد و نشدی اصلا مهم نیست چون تو موفق شدی موفق از این نظر که خودت رو بخ خودت ثابت کردی و این کمک بزرگی برای اهداف آیندت بهت میکنه پس همین الان شروع کن
3.................2...................1......................... سعی وتلاش تو از همین الان شروع شد پس پیش برو به سوی موفیقیتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت