گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

padideh

New member
سلام بچه های درسخون و اکتیو امیدوارم خوب باشید
من امروز 12 ساعت خوندم
تغذیه:3:30
فیزیولوژی: پنج ساعت و ربع
بیوشیمی:2:15
زبان:1
بچه ها وقتتون رو الکی هدر ندید کنکور اومدا ! از یک ساعت خودتونم نگذرید اگه الان محکم و قاطع نباشید و تلاش نکنید یک سال دیگه باید سختی کنکور و تحمل کنید و دوبارهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه روز از نو و ................. البته خدا نکنه این طور شه اما تلاش و توکل به خدا کلید موفقیت هست .پیش به سوی موفقیت

darya63

New member
سلام دوستای خوبم
من اندازه یه هفته گزارش ندادم چون ارزش گزارش دادنو ندارن.مثلا اینارو میشه گزارش داد؟
شنبه 6:45 خوب این بازم خوبه اما بقیه شون...
یک شنبه 3:30
دوشنبه 2:35
سه شنبه 4:45
چهارشنبه 5:30
پنج شنبه 3:10
و امروزم 3:40

پدیده جون گلم اگه گزارش نمیدم برا اینه.
هفته پیش همه اش مهمان داری و مریض داری ...
ببخشید نمیخوام انرژی منفی بدم ولی واقعا حالم بده .هم روحی و هم جسمی .
خیلی مواظب خودتون باشید تو این روزا مریض نشید

برام دعا کنید

mw.ashel

New member
سلام دوستای خوبم
من اندازه یه هفته گزارش ندادم چون ارزش گزارش دادنو ندارن.مثلا اینارو میشه گزارش داد؟
شنبه 6:45 خوب این بازم خوبه اما بقیه شون...
یک شنبه 3:30
دوشنبه 2:35
سه شنبه 4:45
چهارشنبه 5:30
پنج شنبه 3:10
و امروزم 3:40

پدیده جون گلم اگه گزارش نمیدم برا اینه.
هفته پیش همه اش مهمان داری و مریض داری ...
ببخشید نمیخوام انرژی منفی بدم ولی واقعا حالم بده .هم روحی و هم جسمی .
خیلی مواظب خودتون باشید تو این روزا مریض نشید

برام دعا کنید

سلام دریا جونم و خوش اومدی:thanks: .........دعا میکنم که زودی خوب بشی و بهتر از قبل بخونی...........ولی گزارش دادن هر چقدر هم کم باشه آدمو مجبور میکنه که بخونه...........موفق باشی دوست و همکار خوبم.:rose:

scarlet

New member
salaaaaaaaaam azizan , emroz 11:40min khondam :a2d3:

alanam dar in halam
748619_parssmile_v13.gif

shab khosh

zahra8992

New member
سلام.دوستان میشه به من کمی انگیزه بدهید.صبح میرم سرکار-بعدتا ساعت 11-12شب هم مشغول خانه داری و بچه داری و...بعدهم خسته ،بقیه اش رو نگم بهتره.انگیزه برای حرکت میخوام.انرژی.......

hana1990

New member
سلام دوستان
ببخشید من 12اسفند 91 فارغ التحصیل شدم و به عنوان دانشجوی ترم آخر تو کنکور امسال ثبت نام کردم،آیا میتونم سال بعد تو کنکور شرکت کنم با توجه به تبصره که تو صفحه 7 دفترچه اومده

*
دانشجویانی که ترم آخر دانشجویی در آزمون شرکت کرده باشند و پذیرفته نشده باشند در صورتیکه که حداکثر بیش از یکسال از زمان فارغالتحصیلی آنها به هنگام ثبت نام تا آزمون بعدی نگذشته باشد یکبار دیگر میتوانند در آزمون شرکت کنند.*

اینجا ایرانه!هیچ قطعیتی در کار نیست.چیزی به اسم نظم وجود نداره.شب خواب میبینن و صبح قانون جدید!
تا سال بعد این سیب ارشد هزار چرخ زده

آخرین ویرایش:

tata300i

New member
سلام.دوستان میشه به من کمی انگیزه بدهید.صبح میرم سرکار-بعدتا ساعت 11-12شب هم مشغول خانه داری و بچه داری و...بعدهم خسته ،بقیه اش رو نگم بهتره.انگیزه برای حرکت میخوام.انرژی.......

عزیزم امیدت به خدا باشه
من کسایی رو میشناختم که مثل تو درگیر کار و زندگی بودن ولی از کوچکترین فرصت استفاده کردن واسه درس خوندن
اونقدر به تلاششون ادامه دادن که موفق شدن
من میدونم تو هم میتونی:a2d3:

بانو

New member
من دیروز ۶ ساعت :dadad4:

بابا اینجا چرا شکلک گریه نداره :p7977cujr38iyymsu8:

آخرین ویرایش:

ghazal26

New member
سلام دوستان من امروز شرو كردم هركار ميكنم نميچسبم به درس :14:

يه كم بهم انگيزه ميديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacsmiley: البته ميدونم خنده داره الان انرژي خواستن!!! 50 روز تا كنكور مونده و اون وقت من تازه دلداري مي خوام :33:

babak.stat1

New member
من برای همه شما آرزوی موفقیت میکنم و بی صبرانه منتظر شهریورم تا ببینم که همتون نتیجه زحمتهایی که میکشیدو ببینید
مخصوصا پدیده که بیش از نیمی از شبانه روزو درس می خونه
واقعا دست خوش

babak.stat1

New member
بانو جان چرا شکلک گریه شاد باشو شادی کنو از زرندگیت لذت ببر البته الان لذت فقط جمع بندی و مرور و تسلط مطلبه.
فقط فکرشو بکن سر جلسه وقتی به سوالات یکی پس از دیگری جواب درست میدی آییییییییییییییییییییییییییی حالی میده که قابل وصف نی.
این حال و فقط اونایی که چشیدن درک میکنن. آخ می چسبه میچسبه.

لبخند

New member
میبینم گه اینجا رسما فقط چند نفرن که گزارش میدن دیگه!!!!!!!!! بقیه هم آره دیگه...................!
چشمک که در حال اوج گرفتن هستش
باسیلوس هم که بعد از مراسم گره زنی 13 به در دیگه رویت نشد ! گویا اون گره کار ساز بوده دیگه......شمع و چراغا رو روشن کنید !
آشل هم گویا خر چموشش فرار کرده او آشل هم دنبالش رفته ب خاطر این ساعات مطالعش شده 5!!!!!!!
ویدا 68 هم کلا از خودش راضی هست تو همه زمینه ها (خداروشکر)البته غیر از درس خوندن!
ستاره 58 هم که ما رو پیچوند و گفت نتش قطع هستو ..اما خواهرم حالا که وصله چرا.......!پس نپیچون قضیه رو دیگه
لبخند هم که بعد از تصمیم کبری گونه ای که در روز طبیعت گرفت ناپدید شد
economic هم که روزی 10_15 تا لغت میخونه و راضی هست خدا رو شکر!
آیشن هم از روزی که گفته میخواد با ما همراه شه هنوز اون روز نیمده
scarlet هم بدجوری داره مشکوک میزنه ها
دریا 63 هم یه بار visible شد دوباره ب حالت invisible خود مبدل شد
جوجو هم که در حال پیدا کردن شکلک اهدای گل جدید هست
نتیجه اخلاقی: آغااااااااااااااااااااا این چ وضعشه!!!!!!!!!!!

الان فقط میتونم بگم حق با شماست،منو عفو کنیدPLEEEEEEEEZZZZنمیدونم چرا اینروزا حوصلم نمیشد بیام گزارش بنویسم،همش با حواس پرتی درس میخونم!!:sadsmiley:!

لبخند

New member
اینروزا دارم به یه چیزی فک میکنم که شاید واسه بعضیا مسخره باشه ولی همش دارم فک میکنم که ای کاش مکان آزمونم یه سالن خنک و راحت باشه آخه اینجا دیگه به 9خردادکه برسیم واقعا هوا جهنمی میشه...الان که داریم پنکه و کولر میزنیم دیگه وای به حال اون موقع!!!!:14:
ایشالله از فردا دوباره گزارش مینویسم ...:smiliess (3):

tata300i

New member

يه كم بهم انگيزه ميديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:wacsmiley: البته ميدونم خنده داره الان انرژي خواستن!!! 50 روز تا كنكور مونده و اون وقت من تازه دلداري مي خوام :33:

تو میتونی :a2d3:

setareh58

New member
اینروزا دارم به یه چیزی فک میکنم که شاید واسه بعضیا مسخره باشه ولی همش دارم فک میکنم که ای کاش مکان آزمونم یه سالن خنک و راحت باشه آخه اینجا دیگه به 9خردادکه برسیم واقعا هوا جهنمی میشه...الان که داریم پنکه و کولر میزنیم دیگه وای به حال اون موقع!!!!:14:
ایشالله از فردا دوباره گزارش مینویسم ...:smiliess (3):

لبخند تو که خوب درس میخوندی چرا اینجوری شدی؟ بجنب وقت کمه:5:

setareh58

New member
سلام دوستان خوبم تا الان 7/5 ساعت خوندم انشالله 3 ساعت دیگه تا شب میخونم

mehrshad

New member

ghazal jan harvaght shoru koni khube.alanam mituni movafagh beshi pas bejomb.aha?

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا