گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

moni joon

New member
یه عالمه سلام من دیروز 12 ساعت خوندم اما امروز تا این ساعت هیچی نخوندم ولی قول میدم حتما 10 ساعت درس بخونم وتا دیر وقت بیدار باشم
خوش به حال اونایی که شروع کردن به درصد گیری من هنوز شجاعتشو ندارم:33:
منم زبانم خوبه لزگی رو کامل کامل خوندم الان دارم کلماتشو دوره میکنم 504 هم خوندم چندین بار دوره کردم ولی خوب بازم هستن کلماتی که یادم بره ولی هنوز شجاعت ندارم یه ازمون بزنم ببینم درصدام چه جوری؟؟؟؟
تغذیه رئ هنوز تمام نکردم ولی تا اخر فروردین تمام میشه البته بخش هایی که نخونده موندم خیلی کمن:smilies-azardl (181
فیزیو و بیو رو هم دارم دوره میکنم خیلیم راضیم توکل به همون خدایی که تا حالا بهترینارو برام رقم زده
خیلی دوستتون دارم شما به ادم امید میدین....
ایشالا همتون ارشد قبول شین...............:a2d3:

mw.ashel

New member
چشمک جونم، کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sadsmiley: گزارشی ازت نمیبینم................نگرانت شدم:dadad4:

یاسمن

New member
خوشبحالت عزیزم منم باید درصدم بالا ببرم ممنون که جوابم دادی عزیزم من 12 مهارت لزگی کامل با تستاش خوب کار کردم البته بارنزخوندم و 504 تابستون خوندم نمیگم همشون کامل بلدم ولی خوب بعضی لغتا فراموشم شدن بیشتر مشکلم روی لغت انتظار د اشتم هرچی آزمونهارو جلوتر برم درصدم بیشتر بشه امااز آزمون 87 افت درصد داشتم همش بخاطر لغت:14:

خیلی خوبه اینایی که خوندی اکثر قبولی ها و رتبه های برتر همین 504 و تافل و لزگی رو میخونن ، نگران نباش بالاخره هر چقدر هم مسلط بشیم بالاخره لغاتی هست که ندونیم ، هر آزمونو که می خونی لغاتی که بلد نیستی رو در بیار با لایتنر بخون ، معمولا هر سال کلی لغت تکراری میاد

cheshmak

New member
چشمک جونم، کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sadsmiley: گزارشی ازت نمیبینم................نگرانت شدم:dadad4:

سلام به همه ی دوستای خوبم مخصوصا آشل عزیزم.....بجه ها من از برنامه م عقب افتادم...دارم سعی

میکنم بتونم جبرانش کنم....ولی ساعت مطالعه فعلا پایینه و در گیرم با مهمونا و کتابام.....انیدوارم بتونم

به روال عادی گذشته م بر گردم.....وبا دست پر بیام و گزارش بدم...این روزا هم کتابامو رها نکردم و

میخونم ولی خب خیلی راضی نیستم از خودم.....برام دعا کنید.........ایشالا بتونم خوب بخونم....

مرسی از آشل عزیز که به یادم بود......برای تک تکتون آرزوی موفقیت و قبولی ارشد رو دارم.....

دوستون دارمممم.......:rose:

economic

New member
خیلی خوبه اینایی که خوندی اکثر قبولی ها و رتبه های برتر همین 504 و تافل و لزگی رو میخونن ، نگران نباش بالاخره هر چقدر هم مسلط بشیم بالاخره لغاتی هست که ندونیم ، هر آزمونو که می خونی لغاتی که بلد نیستی رو در بیار با لایتنر بخون ، معمولا هر سال کلی لغت تکراری میاد
دوست عزیزم من 504 درس 35مم و لزگی مهارت اولم ب نظرت میشه منم خوب بزنم زبانو؟؟؟؟؟؟؟
تو این شرایط چیکا کنم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

economic

New member
من تا الان 7 ساعت اقتصاد بهداشت خوندم میخام چند ساعت دیگه م زبان بخونم بعد میگم چند ساعت شد؟

padideh

New member
سلااااااااام به همه دوست جونام،اميدوارم كه حالتون خوب باشه در اين روزاي قشنگ و پرتلاطم كه هممون يك هدف مشترك داريم و اونم قبولي تو كنكور هست، و ميتونيم به هدفمون برسيم اگه واقعا بخواييم و تلاش كنيم ،دوستاي گلم من امروز 9:30 خوندم
پيش به سوي موفقييييييييييييت

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستان

63 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

اگر در اولین قدم، موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر مفهومی نداشت.

:rose:

منم امروز 8 ساعت خوندم + 100 لغت+ 5 متن
زبان

خرم رو دوباره زین کردم تا برم به سمت موفقیت

42.gif

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

babak.stat1

New member
سلام بر دوستان درس خون
واقعا کارتون درست و خدا قوت با این درس خوندن
حالا از کیفیت مطالعتون رضایت دارید و جواب می گیرید تو تستا؟

آخرین ویرایش:

یاسمن

New member
سلام بچه ها خسته نباشید ، یک دقیقه رو هم نباید از دست بدیم این روزها ، تند تند بخونید که تا خط پایان چیزی نمونده

دیروز تقریبا 9 ساعت خوندم ، مامانم سرما خورده دلم نمیاد تو اتاق بست بشینمو بهش کمک نکنم ، ولی سعی میکنم بازم بیشترش کنم

آقا بابک من که راضی ام ، سرعتم یه خورده کمه ولی کیفیتش بالاست ، البته سر جلسه کنکور مشخص میشه الان نمیشه گفت !

یاسمن

New member
دوست عزیزم من 504 درس 35مم و لزگی مهارت اولم ب نظرت میشه منم خوب بزنم زبانو؟؟؟؟؟؟؟
تو این شرایط چیکا کنم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما 504 رو ادامه بده ، اگه تونستی فلش کارت تافلم بگیر بخون لغاتشو ولی کتابش وقت میبره فقط لغاتشو بخون ، لزگی رو هم زیاد رو مهارت ها نمون ، راهکارهایی که تو مهارت ها ارائه شده رو یاد بگیر و سوالای سنوات رو بیشتر از متون و لغات مهارت ها بخون چون لغت به درد نخور زیاد داره ، انشالله که خوب میزنی

darya63

New member
سلام دوستای فعالم
با این بچه های جدید که ماشالله اکتیو و زرنگ ان که میان و گزارش میدن ادم روش نمیشه گزارش بده
من دیشب برا شام مهمان داشتم و تونستم 4 ساعت بخونم:14:

darya63

New member
بچه ها کسی از مامان عسل خبری نداره؟
مسافرتش چقدر طولانی شده!!!
مامان عسل هرجا هستی زودتر بیا که دلم برات تنگ شده

setareh58

New member
سلام دوستای خوبم دیروز 10 ساعت خوندم اما امروز با یکی از دوستام که از یه راه خیلی دور اومده بود بودم کم خوندم انشالله تا شب کمی جبرانش میکنم ولی اصلن تمرکز ندارم

لبخند

New member

10سوء تعبیر از موفقیت:

1-بعضی از مردم به خاطر گذشته‌شان، تحصیلاتشان و... موفق نیستند.

هیچ کس نمی‌تواند موفق باشد مگر بخواهد و سپس برای بدست آوردنش بکوشد.

2- افراد موفق اشتباه نمی‌کنند.
آن‌ها هم مثل ما اشتباه می‌کنند فقط اشتباهشان را تکرار نمی‌کنند.

3- برای موفق شدن باید 60 (70، 80، 90 و...) ساعت در هفته کار کرد.
موفقیت به «زیاد» انجام دادن کاری ربط ندارد، بلکه بیشتر به «درست» انجام دادن آن ربط دارد.

4- فقط اگر قواعد خاصی را اجرا کنیم موفق می‌شویم.
چه کسی قواعد را به وجود می‌آورد؟ موقعیت‌ها متفاوتند. گاهی لازم است از قواعد خاصی پیروی کنیم و گاهی نیز باید قواعد ساخته خودمان را بکار بندیم.

5- اگر کمک بگیریم، این دیگر موفقیت نیست.
موفقیت به ندرت در تنهایی رخ می‌دهد. آن‌هایی را که به موفق شدن تو کمک می‌کنند، شناسایی کن. تعدادشان کم نیست.

6- باید خیلی شانس بیاوریم تا موفق شویم.
بله، کمی باید شانس آورد اما بیشتر به کار سخت، دانش و جدیت احتیاج است.

7- فقط اگر زیاد پول درآوریم موفقیم.
پول یکی از نتایج موفقیت است، اما ضامن آن نیست.

8- باید همه بدانند که ما موفق هستیم.
شاید با بدست آوردن پول و شهرت بیشتر، افراد بیشتری از کارتان باخبر شوند. اما، حتی اگر شما تنها کسی باشید که از این موضوع باخبرید، هنوز آدم موفقی هستید.

9- موفقیت، یک هدف است.
موفقیت بعد از رسیدن به اهداف بدست می‌آید. وقتی می‌گویی «می‌خواهم آدم موفقی شوم» از شما سوال می‌کنند: «در چه چیزی؟»

10- به محض این‌که موفق شویم، گرفتاری‌ها هم تمام می‌شوند.

شاید فرد موفقی باشی، اما خدا که نیستی. پستی و بلندی‌ها در پیش‌اند. از موفقیت امروزت لذت ببر، فردا روز دیگری است.

لبخند

New member
سلام دوستان.راستش تو این دو روز هرچی میومدم دیدم که ساعت مطالعه ی بچه ها خیلی بالاست ولی ساعت مطالعه ی من متوسط و خیلی استرس گرفتم واسه همین یکم نیومدم تا آرومتر بشم ...تواین 2روز گذشته 8ساعت خوندم
واسه همتون آرزوی موفقیت دارم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا